fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 27 črc 2025 22:38

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 465  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: JanaSvol
PříspěvekNapsal: 05 črc 2008 16:20 

Ahoj Jani.Máš hodně otázek,na ty neodpovím,ale řeknu Ti jak jsem to udělala já.Zavolala jsem do Brna dr.Čiernému,objednala se ke konzultaci,dr. mi všechno vysvětlil,já už byla předem rozhodnuta pro tubulizaci.Řekl mi,co všechno si mám vyřídit(psycholog,obezitolog,gastro).Potom ,když je vše OK,domluví Ti dr.termín.Já byla na konzultaci11.6 a 14.7 jedu do nemocnice,ale do Turnova.Tak nejprve se rozhodni ,kde chceš být odoperována a objednej se tam.Jinak vítej a držím palečky.

Předmět příspěvku: JanaSvol
PříspěvekNapsal: 05 črc 2008 16:22 

Ahoj Jani.Máš hodně otázek,na ty neodpovím,ale řeknu Ti jak jsem to udělala já.Zavolala jsem do Brna dr.Čiernému,objednala se ke konzultaci,dr. mi všechno vysvětlil,já už byla předem rozhodnuta pro tubulizaci.Řekl mi,co všechno si mám vyřídit(psycholog,obezitolog,gastro).Potom ,když je vše OK,domluví Ti dr.termín.Já byla na konzultaci11.6 a 14.7 jedu do nemocnice,ale do Turnova.Tak nejprve se rozhodni ,kde chceš být odoperována a objednej se tam.Jinak vítej a držím palečky.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 črc 2008 17:14 

Jani myslím, že budeš mít problém s tím aby ti operaci uskutečnily, neboť tvé BMI (34,78) je proti nám hodně nízké. Za zkoušku ale nic nedáš a určitě bych se poptala příslušných lékařů. Přeji ti hodně štěstí.

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

Naposledy upravil janaaa dne 05 črc 2008 17:17, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 črc 2008 17:14 

Ahoj Jani a Ivo také vás tu vítám a věřte, že jste udělali správné rozhodnutí. Jani nepíšeš odkud jsi takže buď Brno nebo v Praze Iscare jsou tam fakt moc hodní ničeho se neboj a hlavně jsi mladá je ti 25 let tak neváhej a určitě se objednej přeju hodně štěstí.

Předmět příspěvku: Ahoj všichni
PříspěvekNapsal: 13 črc 2008 19:35 

Ahoj všichni,jsem tu poprvé a teprve se seznamuju s celým systémem klubu.Je strašně fajn,že tady jste.Potřebuju poradit ,jsem totiž 7 měsíců po porodu a 14 dní nekojím.Během posledních 3 měsíců jsem přibrala tak,že mne začaly bolet klouby/kyčle a kolena/ nemůžu s malým vstát ze sedačky.Co vám budu povídat,myslím,že víte o čem mluvím.Je mi hrozně.BMI mám 47 a nevím jestli budu vhodný kandidát na operaci a když ano,tak jestli musím absolvovat to 6 měsíční kolečko?
Zatím ahoj Eva :( :( :(

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 črc 2008 13:16 

Březinko - žádné šestiměsíční kolečko není, kolečko znamená serii vyšetření, které musíš nutně absolvovat před tím než ti bandáž udělají - tzn. interní, gastro, vyšetření krve a moči, pohovor u chirurga a psychologa. Tam posoudí, jestli je bandáž pro tebe vhodná a pak jdeš na operaci. Nevím pro jaké zařízení se rozhodneš, já byla v Iscare a od první návštěvy, na které jsem měla pohovor s chirurgem a odběry krve, jsem tam jela ještě jednou a to mi dělali internu, gastro a psychologa v jeden den a rovnou mi udělali i předoperační vyšetření, uběhly necelé dva měsíce. Takže záleží kam půjdeš na operaci, jak bude nabito a také na limitech pojišťovny, jestli je nemají vyčerpané. Jsou holky, které byli operovány měsíc od první návštěvy a jsou takové, co čekaly rok.

Obrázek
[/url]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 črc 2008 13:19 

Jo a ještě, Březinko, nezakládej nová témata, ale piš dotazy už do těch založených (holky administrátorky, ti stejně za chvíli vynadají :lol: :lol: :lol: ), takže to dělám za ně a piš dotazy třeba do tématu operace apod. :wink: :wink: :wink: A hlavně čti a čti a čti, protože všechny dotazy jsou tady několikrát rozpovězeny. Takže si postupně pročítej všechna témata a najdeš tam odpovědi na spoustu důležitých otázek, ale když něco nenajdeš, tak se samozřejmě zeptej. :wink:

Obrázek
[/url]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 črc 2008 10:30 

Tak tak! Dík Eli.. :wink:
Držte se prosím daných témat.. pak tu máme chaos...
Díky!

Předmět příspěvku: Olomouc
PříspěvekNapsal: 17 črc 2008 10:22 

Ahoj všichni. Dnes jsem tu poprvé, 3.7.2008 jsem byla na bandáži v Praze. Prozatím mám z toho super pocit. CHci se zeptat jestli tu není někdo z Olomoucka s kým bych se mohla setkat a vyměnit si zkušenosti. Bohužel v tuto chvíli moc nevím co a jak tak bych přivítala pomoc dobré duše. Díky Helena :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 črc 2008 13:23 

Ahoj, jsem tu nová a nevím si moc rady s přidáváním příspěvků.

Naposledy upravil Gabča dne 21 črc 2008 15:43, celkově upraveno 2

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 črc 2008 14:16 

Ahoj Gábi, :D
Nic si z toho nedělej ,taky tu nejsem dlouho,myslím si ,že když se tu představíš nic nepokazíš :D Já jsem se tu představila a pak jsem psala v tématu ,Kde začít,dnes jsem poprvé volala...........a když jsem měla nějaké informace o termínech ,tak jsem přešla do tématu operace.No a jinak když jsem měla otázku jak se stravovat ,tak jsem se zeptala tam,nebo když máš otázku ,jak si založít metřík ,tak se´podíváš tam.Hlavně co tu hodně radí ,tak nejdřív si vše přečtí je tu moc a moc otázek a odpovědí na ně,hodně se dovíš. :D Jinak tě tu vítám. :D A odkud jsi?? :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 črc 2008 19:38 

Gabča ,Heluška,Březinka holky vítejte mezi námi :P

14.03.2009 abdominoplastika s přešitím pupíka
27.10.2009 redukce - záda
26.10.2010 redukce- ruce
4.10.2011 redukce vnitřních stehen

Předmět příspěvku: představení
PříspěvekNapsal: 18 črc 2008 09:54 

Zdravím všechny,co jsou v tomto klubu,chtěla bych se představit ,jmenuji se Gabriela a jsem z Orlové-Karvinsko.Byla jsem tady už v prosinci,to jsem byla poprvé na konzultaci u p. doktora Dostalíka v Ostravě.Vážím 147kg a už si nevím rady,protože pan doktor mi sdělil že by mi museli dělat minigastritický bypase a že bych mohla u toho zemřít,tak jesem to vzdala.Včera jsem potkala u mé paní doktorky jednu paní s kterou jsem se dala do řeči,a ta mi říkala že jde v pondělí na bandáž žaludku do Brna,byla tak nadšena že to na mě přenesla,dala mi tel.číslo na Mudr. Čierneho a já se dnes objednala na konzultaci.Jdu 20.8. napište mi prosím někdo jaké máte s tímto lékařem zkušenosti,celkem se bojím,ale jsem ze své váhy zoufalá,navíc se léčím na psychiatrii,už 8 let jsem v důchodu.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 črc 2008 19:29 

ahoj gaba.nova. Já jdu sice do Prahy na bandáž, ale máme jedno společného, já se léčím taky na psychiatrii a na důchodě jsem čtvrtý rok. Měla jsem taky obavy, jestli tenhle problém bude překážkou pro operaci, ale ne. Akorát mě musí hlídat před operací a po operaci, jak na tom psychicky jsu. Akorát jsem musela donést takové doporučení od mého psychiatra, na co se léčím a jestli souhlasí s tím zákrokem, tak se ničho neboj a jdi do toho s klidem :D

34 let
1 dítě chlapec,9 let
Bandáž žaludku 14.8. 2008

Předmět příspěvku: Ahoj všem
PříspěvekNapsal: 24 črc 2008 18:20 

Jsem přesně týden po operaci a jsem spokojená . Byla jsem v pražské Iscare a všichni byly moc milý, takže vřele doporučuji.
Už to moc nebolí a 4,5 kila dole za týden se mi líbí ;o) Doufám , že zhubnu těch dalších 30 kg co chci a i taky , že zvládnu měsíc na tekuté stravě ;o)) Za každou radu ohledně stravy budu moc ráda . Tak hurá do čtení stránek a hledání povzbuzení od zkušených bandážistů ;o)

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 465  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina