Ahojky všem fóristům
Pořád žiju, ale léto na vesnici je idyla jen ve filmech a tak nemám tolik volného času, kolik bych chtěla
Ráda bych přivítala všechny nováčky - skutečně všechny! Dočetla jsem si vaše příspěvky a jsem moc ráda, že jste se přidali

Však sdílená starost je poloviční starost a sdílená radost je dvojnásobná radost
Všichni víme, čím procházíte: Jak těžké bylo si přiznat, že nezvládám svou vlastní váhu a chutě, kolik odhodlání bylo třeba k tomu, zvednout telefon a někam se objednat či napsat sem svůj první příspěvek. Toto všechno jsou vaše první kroky ke zdraví, spokojenosti a novému životu

.
Já jsem to podstoupila přesně před rokem! Dnes je to na den rok, kdy mi byla voperována gastrická adjustabilní bandáž. Skoro mě mrzí, že jsem si to ani nijak zvlášť neoslavila, protože by bylo, co slavit! Od operace jsem zhubla 42 kg, 32 cm přes prsa, 35 cm v pase a 25 cm přes boky

. Kalhoty a sukně mám ve velikosti 48, vrchní díly oblečení vel. 44/46. Trochu mi to kazí ta volná kůže

(hlavně na břiše

), ale i na to jednou dojde
A ještě pár slov k těm, kteří i mezi obézními patří k těm silnějším. Byla jsem taky taková a nevěřila jsem, že bych mohla mít do roka po operaci svoji svatební váhu

. Vlastně jsem se vrátila v čase o 15 let zpět! Nic není nemožné, ale je dobré býti ralisty. Ať zvolíte jakýkoli zákrok, změní vám to život. I když budete mít "jen" bandáž, můžete se vrátit do aktivního života. Samozřejmě jsou i jiné zákroky, ale jsou nevratné a pro tělo více zatěžující a proto jsme volila bandáž. Měla jsem z operace opravdu velký strach a proto jsem si vybrala ten nejméně invazivní zákrok. Samozřejmě mi neposkytl tak rychlé úbytky v krátkém čase jako jiné operace, ale nakonec se to povedlo

.
Doufám, že ještě něco zhubnu, ale jak říkám: "Zaplať Pánbůh za ty dary"

.
Přeji vám šťastnou volbu při rozhodování, brzký termín operace, když už se rozhodnete a pak už jen rychlé zahojení a tolik očekávané razantní zhubnutí. Schválně nepíšu rychlé zhubnutí, protože o tom to až tak úplně není