Ahoj všem,tak ja je zde viditelným zvykem,také se představím a něco málo o mě.
Je mi 37 let,mám osmiletého syna,jsem rozveden,ale po téměř pěti letech jsme opět všichni spolu a myslím,že šťastnější než kdykoli před tím.
Už po narození jsem byl pěkný pořez....56cm a 4.85kg.Jenže ta chuť k jídlu mi bohužel zůstala až jsem se v 30-ti letech dopracoval k 213kg.V té době jsem s tím za pomocí manželky začal bojovat a po různých vyšetřeních a pomoci obezitologa lékaře v Hradci Králové jsem za rok shodil krásných 56kg.Byl jsem rád že i potom hubnul dále ale mnohem pomaleji,to mi ovšem nevadilo.
Pak přišla doba,kdy jsem chodil z práce do práce(myslel jsem že se tím rodině zavděčím když přinesu domů mnohem více penez) a nevšiml jsem si že po té začala manželka nějak "bláznit",povídali i i "zlé" jazyky,že se má žena stýká s kolegou z práce.No nebudu to prodlužovat,nakonec žena ode mě odešla s tím,že mě nemiluje a pak jsem se rozvedli.Samozřejmě že mě to dostalo až na dno a začal jsem to
ŘEŠIT po svém.Jiní to řeší pitím alkoholu,ale já do toho namíchal vše,neskutečně jsem začal "žrát" a k tomu i ten alkohol.Jak jinak to mohlo dopadnout než že jsem opět přibral na neskutečných 240kg.
Po čase,jak jsem již psal výše,jsme se dali s exmanželkou opět dohromady,ale už před tím jsem svou obezitu začal řešit aniž by o tom věděla.Podrobil jsem se veškerému vyšetření a do operace jsem musel sundat aspoň těch 40 kg,což se mi zdálo nemožné.Začal jsem s tím 1.4.2008 a do dnešního dne se mi opravdu povedlo těch 40kg sundat,za což jsem nesmírně rád.Včera jsem byl konečně u lékaře a zdělil mi,že zákrok se provede 7.10.2008.Bandáž v mé situaci mi nedoporučil ale
TUBULIZACI ŽALUDKU.Má to celkem velká rizika a vážně mám z toho "vítr".Vysvětlil mi vše co je kolem toho za možné problémy a toho se právě obávám.Chci se tímto zeptat,zda-li má s tímto zákrokem někdo zkušenosti.budu rád za každou pomoc.
Moc děkuji za přečtení tohoto románu,spíše jsem si i ulevil,že jsem se vypovídal.Snad vás to tolik nenudilo.