Rocker71 - Ahojky
Myslím, že jsme stejný ročník a jako správná váha mám problémy s váhou už od dětství

. Vždy to bylo na únosné úrovni, dokonce jsem se bez větších problémů seznámila, vdala a povila dítko. Pak mi ale náhle umřela mamka a celý rok mi uplynul, ani nevím jak. Mám "okno" ale vím, že pak mi bylo všechno oblečení malé a vypadala jsem hrozně. Tak jsem se přestala vážit a přežívala ze dne na den

. Časem jsem se při svých 168 cm "vypracovala" na velmi "slušnou"

startovní váhu, kterou vidíš na metříku. V tu dobu jsem si řekla, že si kazím nejlepší roky života, že takhle dál přežívat nechci a přiznala si, že s tím sama nic neudělám. Také jsem měla velké obavy z operace, jako ty

. Byla moje první a já se fakt bála o svůj život, i když bandáž je ten nejšetrnější zákrok, který se dá v léčbě obezity podstoupit. Nicméně jsem překonala strach a stud a nechala si pomoci. Teď jsem moc šťastná, že jsem to udělala - cítím se jako normální člověk, nebudím nežádoucí pozornost všude kam vejdu, můžu zase sportovat a i když nikdy nebudu twiggy, je mi dobře

. Jsem moc vděčná své rodině za podporu a manželovi, že se mnou všechna ta období vydržel a měl pro mě pochopení. Obrovský dík patří také tomuto fóru, které mne v mých prvních krůčcích drželo nad vodou a nyní mi nedá usnout na vavřínech
Moc ti gratuluji k těm 40 kg

, která jsi kvůli operaci dokázal shodit. Máš můj velký obdiv

. Operace se neboj, lékaři vědí, co dělají. Jsme poněkud rizikovější pacienti, ale i z toho důvodu nás před operací důkladně vyšetří, aby se něco "nezvrtlo".
Přeji ti, aby ti vše vyšlo podle tvých představ a operaci ti přinesla to, co od ní očekáváš. Beze sporu si to za své úsilí zasloužíš.
PS: Nikdy není pozdě začít se sebou něco dělat a žádná váha není tak vysoká, aby se nedala snížit