Ahojda
chtěla bych všechny moc pozdravit a hlavně napsat, že každého kdo o tom uvažuje či ho to za krátkou dobu čeká podporuji a moc moc chválím. Já sama jsem tím prošla už na začátku roku 2007. První pocity byly o zázraku, tělo hublo a já měla pocit,,, že jsem zase konečně pohyblivější a samo i krásnější pro lidi a hlavně,,,, SAMA pro SEBE! To je ten duvod, protože pak jste zase ta krásná Alenka z říše kouzel. Časem jsem začala podvádět,,, a přidávala sladké,, také jsem měla pocit, že pořád sním dost, kroužek se mi zdál volný. Spíš jsem byla nešťastná .. no nicméně dámy není nic jednoduššího než zajít za lékařem a opravit - doladit což je otázka chvilky. Jsem z HK - sestřička kubeshan.. a jako malá sestřička jsem pořádně prdlá a vyzkoušela jsem to v době kdy o tom tolik lidi nemluvili a tolik to neznali. Musím říct že je to užasná věc.. a další věc je jako s každým zázrakem se s ní naučit zacházet....tak došlo k doladění a mě kilka zase krásně padají dolů...nejsem herodes a nemám výkon, jak každý čeká, že mu spadne pulka těla ...
aleeee.. pro mě je současných shozených 25 kilek jako balzám na duši a hlavně vím... že už se nikdy opravdu nikdy nebudu muset v noci bát co mě čeká ráno až začnu dietu, jaké budu mít tabulky, jak budu počítat kalorie .... holky prostě vzhuru do toho..
no a ještě když Vás ošetřuje sympatickej charismatickej doktor, co Vám řekne,, Vám to nějak víc sluší, vy jste ale hodně zhubla a usměje se ... no co dodat
Držím všem palečky

a mějte se krásně