fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 08 zář 2025 11:37

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 465  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Představení
PříspěvekNapsal: 10 úno 2009 20:09 

Ahojky,jsem tady nová i když jsem tady už psala,protože jsem sháněla svoji spoluležící z Iscare.Jsem po bandáži žaludku /2.2.2009/ v Iscare,cítím se velmi dobře,nemám ten hrozný hlad jako předtím.Zhubla jsem 7kg / vím,že to jde teď vzhledem k celkové změně rychleji/.Dneska jsem byla na vyndání stehů,největší problém mám s pitným režimem,nedokážu vypít 2l,vypiju tak 1,8 to je maximum,jaké s tím máte zkušenosti vy?Udělala jsem si taky metřík BMI,ale nepřišla jsem na to jak tam dostat váhu,koukala jsem někdo ji tam máte,někdo ne.Může mi někdo poradit?Tak zatím čauky Zdena

bandáž ISCARE:2.2.2009

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 úno 2009 14:32 

Ahoj, chtěla bych se představit jmenuji se Katka a jsem z Hradce Králové, rozhodla jsem se také podstoupit bandáž žaludku, včera jsem podstoupila vyšetření gastroskopie a docela to ušlo, vzali mě odběry a ultrazvuk, bohužel na ultrazvuku našli že máš žlučníkové kameny, nikdy jsem neměla problém se žlučníkem. Na vyšetření jsem byla na gastroenterologii u pana MUDr. Širokého v Hradci Králové, ale teď vůbec nevím co mě čeká dál, lékařskou zprávu mě dá až za týden. Chci se někoho zeptat, jestli jde udělat operace žlučníku s bandáží žaludku při jednom zákroku. Prosím zda s tím má někdo zkušenosti. Děkuji za odpověďi :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 úno 2009 14:37 

Ahoj kačenko, vítám tě tady mezi náma a gratuluju k rozhodnutí. K tvému dotazu - udělat to jde, kdyby sis přečetla příspěvky, tak by ses tam dočetla, že záleží na doktorovi. Některý to udělá najednou, jiný napřed bandáž a pak žlučník a další zas naopak. Myslím, že v Hradci nikdo nebyl (možná se mýlím), a tak nevím jak to chodí tam. Postup operací ti musí říct tvůj operatér.

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku: pozdrav
PříspěvekNapsal: 11 úno 2009 14:46 

Ahoj Kačenko vítám tě v našich řadách.Jsem tu též nováček ale když jsem si přečetla tolik pozitivních zkušeností děvčat tak už se docela na tu operaci těším a hlavně jak ty kilča půjdou dolu. :D

Naposledy upravil Jana1 dne 15 úno 2009 14:20, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku: zdravim vsechny
PříspěvekNapsal: 11 úno 2009 18:17 

Zdravim vsechny, uz jsem zaregistrovana nekolik tydnu ale porad jsem se nemohla odhodlat neco napsat, pred tydnem jsem byla na prvni konzultaci u pana doktora Cierneho v Brne ve Vinicni, dopadlo to dobre, doporucil mi bandaz a uz jsem objednana na 25. 2. na ultrazvuk, odbery, a k endokrinologovi, tak jsem zvedava, snad to bude vsechno dobry. Jinak abych pravdu rekla, tak mi hodne pomohly vase metriky na kterych je hned videt jak moc mnohym z vas bandaz pomohla a tahne me to dal. Takze diky. Jen jsem se chtela zeptat, asi bych se to tu docetla, ale snad mi nekdo odpovi z dobre vule, co vsechno za vysetreni me ceka, zatim vim o tom endokrinologovi, ultrazvuku, psychologii, dal jsem to nepostrehla. Takze drzim zatim vsem palecky a snad uz taky brzo budu vytvaret svuj metrik. Jitka

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 úno 2009 14:47 

Toto téma je pouze pro představení, podle to se také jmenuje.

K povídání si o operaci a všeho kolem se prosím přesuňte do Kavárny a tam si popovídejte.

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku: PROSBA
PříspěvekNapsal: 13 bře 2009 22:16 

zdravím všechny kdo píší do f'ora.od dětství mám nadváhu,ale nyní jsem jak velryba,při výšce171cm mám142kg.a už mě fakt štve.našla jsem na netu informace o beriatrických oparacích :roll: tak jsem se rozhodla,zavolala jsem na Homolku a včera jsem tam byla,objednali mě na několik vyšetření tzv.kolečko.měla bych zájem o bypass žaludku,tedy jestli na to budu vhodný adept :shock: doufám,že ano.ráda bych slyšela i nějaký názor toho,kdo už má tuhle poperaci za sebou.POMŮŽE MI NĚKDO ROZŠÍŘIT VĚDOMOSTI A PŘEDÁ MI SVÉ ZKUŠENOSTI? :?: :lol: DÍK ZDENČA

Předmět příspěvku: mám po
PříspěvekNapsal: 17 bře 2009 11:19 

Zdravím všechny jak již ti co mají po tak i ty co mají před, Já už to mám konečně za sebou, byla jsem 12.3.09 na bandáži žaludku v Brně na Viniční.Cítím se skvěle tak teď to snad nějak půjde dolů ty kilečka. Počáteční váha 139/167cm, před operací jsem zhubla 5kg a nyní po zákroku je aktuální váha 129,5kg. Všem přeji hodně štěstí a jen slunečné dny

Předmět příspěvku: Poprvé
PříspěvekNapsal: 17 bře 2009 16:49 

No konečně jsem zaregistrovaná ,už ne jenom anonymní.Všechny srdečně zdravím z Moravského Slovácka.No a můj velký problém- věk 39 - 171cm/120kg. Na apríla 1.dubna jsem objednaná do Brna.No uvidíme jak dopadnu. :lol: Už se těším.
V každé případě moc díky za každou radu.

Předmět příspěvku: jsem tu nová
PříspěvekNapsal: 21 bře 2009 19:19 

Ahoj..jsem po bandáži na ISCARE aje to pět dní..četla jsem tu příspěvky atak se hlásím mezi vás...můžu? :?:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 dub 2009 07:59 

Vítám nově příchozí

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

Předmět příspěvku: Přihlášení
PříspěvekNapsal: 06 dub 2009 14:54 

Dobrý den,jsem tu poprvé a za týden jdu na bandáž do ISCARE.
Sleduji fórum už dlouho,pomohlo mi k rozhodnutí tak se těším,až budu upravovat metr.
Leona

Předmět příspěvku: Spřízněné duše!
PříspěvekNapsal: 09 dub 2009 09:00 

Zdravím všechny odvážné ženy a muže. Mám před sebou 9.6.2009 v ISCARE kolečko vyšetření a pak už snad dostanu termín operace. Potřebuju už se sebou něco dělat! Všechny vás obdivuji a drvím vám palce! Zajdu sem častěji, tady jsem "mezi svými" :lol:

Předmět příspěvku: Zdravím..
PříspěvekNapsal: 22 dub 2009 00:54 

Ahoj všem, je mi 23 let, mam 165 cm a 120 kg :oops: Asi před třemi měsíci jsem se dozvěděla o ISCARE. Musím říct, že největším překvapením pro mě bylo, že jsou tyto operace hrazeny pojišťovnami - nedostatek financí byl hlavní důvod, proč jsem se o zákroky nikdy předtím nezajímala. Trvalo mi pěkně dlouho se odhodlat, ale asi před 14 dny jsem tam konečně zavolala a objednala se na konzultaci.. Můj první den D je tedy 5.5.
Už pár dnů pročítám tuhle diskusi, a tak bych se Vás ráda zeptala - myslíte, že v mém věku je bandáž žaludku nejvhodnější? Už vím, že v ISCARE mi nic jiného asi nedoporučí, ale ráda bych znala i ostatní možnosti..

Předmět příspěvku: Dobrý den...
PříspěvekNapsal: 23 dub 2009 15:19 

Dobrý den, právě jsem se zaregistrovala, i když Vás tady sleduji delší dobu. Pomohli jste mi v rozhodnutí pro tuto metodu hubnutí, takže jsem byla tento týden na první konzultaci v ISCARE, mám rozpis vyšetření a těším se.... Jen mě překvapilo, že mají v současné době dlouhé termíny. Na poslední - psychologa, jdu až na začátku srpna. Doufala jsem v rychlejší akci, když už jsem duševně připravená. A něco o sobě - 96 kg, 158 cm, 53 let.... takže mě čeká cesta daleká.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 465  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina