fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 07 zář 2025 20:55

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 465  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Ahoj
PříspěvekNapsal: 28 dub 2009 10:43 

Jsem tu nováček a rozkoukávám se. 20.5.2009 jdu na první vyšetření do Iscaru, jsem zvědavá co mě čeká. :o

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 dub 2009 20:00 

Ahoj,
tak se jdu poprvé představit po mé ragistraci. :lol:

Předmět příspěvku: AHOJ
PříspěvekNapsal: 03 kvě 2009 10:24 

Ahoj všem tady, jsem tu nová, tak se chci nejdříve představit...
Dlouho předlouho Vás tajně pročítám.. celou diskuzi mám skrz naskrz přečtenou, informace nasbírány.. jen jaksi ta odvaha není..

Jmenuju se Lili (zvolila jsem raději přezdívku) a je mi lehce přes 30 let. Mám děti a jsem vdaná. Před pár lety jsem byla na bandáži žaludku v Iscare, zhubla jsem jen malinko (asi 12kilo) a to i přesto, že jsem si hlídala porce.. Především šlo také ale o to, že se mě po nějaké době po operaci podařilo otěhotnět a tak ty porody a celkově mateřství + péče o děti zanechaly své následky a já, ani s bandáží, nehubla. Spíše naopak. Pravdou je, že v těhotenství a ani po porodech jsem si pak už porce nehlídala.. říkala jsem si, ať mají děti výživu a vitamíny, jaké mít mají, tak jsem si dopřávala.. :oops: :oops: ..
Také je tu jeden problém navíc.. nikdy jsem se tak jaksi nesmířila s tím, že mám ve svém těle cizí předmět. Před operací OK, u psychologa mi to bylo vysvětleno a já si říkala, že to zvládnu. Zlom přišel poté, co jsem otěhotněla.. přišlo mi hrozné mít v sobě kov a ještě hadičky.. a miminko k tomu.. došlo to tak daleko, že jsem v těhotenství užívala homeo-antidepresiva a po porodu jsem skončila na Lexaurinu, pak Neurolu.. :cry: .. ale jídlo mi ten pocit děsu, že je ve mě něco cizího, pomáhal zahánět..
Takže jsem nyní na 107kg při 167cm výšky, tzn. BMI přes 38.. (tak jako kdysi před operací) :oops: :oops: :oops:

Přála bych si, aby mi udělali tubulizaci..ale nejsem si jista, zda někdo jen tak dá na mé přání...

A ještě dotaz... můžu mezi vás ?!?! :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 kvě 2009 15:49 

quote="Lenik"]Zdravím všechny.Prosím o radu.Chystám se na bandáž žaludku a je pro mne nejblíže Hradec Králové.Moje dietoložka mi doporučila Prahu,ale vzhledem k tomu ,že mám malé děti a jistě se nebude jednat o jednu či dvě návštěvy,ráda bych pokud možno co nejblíže.Jestli sem chodí někdo kdo byl v Hradci Králové,prosím o reference.Předem moc díky :)[/quote]

Předmět příspěvku: jsem tu nováčkem
PříspěvekNapsal: 07 kvě 2009 19:55 

Ráda bych Vás všechny pozdravila. Jmenuji se Eva a mám termín operace 1.6. 2009. Ráda bych si nastavila lištu se svou osobní váhou, ale prozatím jsem nepřišla na to, jak. Můžete mi prosím poradit? Předem děkuji za pomoc. :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 kvě 2009 20:06 

Ahoj srdečně vás zdravím zatím tady pročítám všechny fora . Dnes jsem byla poprvé v Iscare na konzultaci a kolečko před bandáží mám 4.9.2009. :wink: Přeji krásný den.

Předmět příspěvku: uvítání
PříspěvekNapsal: 13 kvě 2009 18:13 

Ahoj Renno,vítám tě mezi námi čekatelkami :lol: :lol: :lol: :lol: Taky čekám ,sice mám kolečko za sebou,ale myslím,že operace bude až na podzim.pa Zdenča

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 kvě 2009 10:59 

Zdravím Vás všechny,
20.3.2009 jsem absolvovala vstupní pohovor na ISCARE, 9.6. jdu na kolečko a pak už snad hurááá na kroužek! Jsem asi divná, ale strašně se těším! Už přes dva roky jsem zjišťovala co se dá dělat, ale tady u nás na západě nebyl nikdo schopen mi k tomu podat informace. Až ve 12/08 jsem se dozvěděla o ISCARE a chytla jsem přítežitost za pačesy :D Často pročítám Vaše dojmy, pokroky, starosti, moc vám všem fandím. Měla jsem starosti, protože jsem před 5 lety měla žaludeční vředy, tak jsem si po úvodním pohovoru v ISC.nechala udělat gastroskopii, kde mi diagnostikovali zánět jícnu, takže jsem si to chtěla vyléčit, než půjdu 9.6. na kolečko. Povedlo se, jsem zdravá ,tak snad mi nebude nic bránit v operaci. Krásný den všem :P

Předmět příspěvku: Re: Představení
PříspěvekNapsal: 15 kvě 2009 11:51 

Jana1 píše:
Přeji všem přítomným krásný den.Tak už jsem jedna z Vás.Po přečtení snad všech vašich příspěvků jsem se rozhodla.Ač z Chebu rozhodla jsem se pro pana doktora Hrubého z Turnova.Mám za sebou základní pohovor a před sebou kolečko.Jakmile budu mít vyšetření budu si volat pro termín operace.Mám na výběr bandáž nebo tubulizaci a zatím nevím pro co se rozhodnout.Je mi 45 let měřím 173 cm a vážím 136 kg.Je to děs a běs

Zdravím moc, jsem taky z Chebu, mám v plánu bandáž, 9.6. jdu na kolečko do Prahy...Co kdybychom se někde sešly a pokecaly? Budu ráda, když se ozveš!

Předmět příspěvku: Představení
PříspěvekNapsal: 21 kvě 2009 09:40 

Všechny vás zdravím a chtěla bych se představit, dne 28.4.2009 jsem podstoupila bandáž v ISCARU. Je mi 54 let, měřím 155 cm a na počátku jsem vážila 92 kg. Zatím jsem na kašovité stravě dnes vážím 84 kg a cítím se moc fajn a nemám žádné potíže :lol: :lol: . Již dnes se mi lépe běhá s mojí čubinkou a určitě to bude pořád lepší a lepší. Všem držím moc palce v našem společném úsilí.
Může mi někdo poradit kde získám ten úžasný metr?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 kvě 2009 15:40 

metříky jsou tady na téhle adrese http://www.tickerfactory.com/ezticker/t ... php?type=3 a návod na vložení v diskuzi- JAK NA METŘÍK

vítám tě mezi námi a přeji hodně úspěchů :lol: :lol: :wink: :wink: :roll: :roll:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku: Zdravím
PříspěvekNapsal: 24 kvě 2009 17:38 

Dobrý den, jmenuju se Jana, je mi 26 a při výšce 175 cm vážím 120 kg, dlouhá léta (vlastně od puberty) s kily bojuju - od hladovky a extrémní pohybové aktivity, až k rozumným krokům, jako bylo přihlášění se do STOB programu. Nicméně, hubnout zvládám maximálně tři měsíce, pak je hlad silnější a vše se vrátí ke starému. Posledního půl roku se mi popravdě nedaří ani přestat přibírat, takže jsem si řekla, že když to nezvládám sama, zkusím to takhle. Na 28.5. jsem objednaná na první konzultaci u pana doktora Čierného. Trošku se obávám, že mi nebude operace povolena, protože můj BMI je nyní 39,2 a ne limitních 40 (což je zřejmě jenom otázka času) a navíc jsem se léčila s depresí a ačkoliv jsem už skoro rok vpořádku a víc jak čtvrt roku bez antidepresiv bojím se, že právě toto bude kontraindikace. Od operace nečekám zázraky, je mi jasné, že hubnout budu muset hlavně vlastní aktivitou, ale fakt, že bych neměla pořád hlad, by byl velkou pomocí. O laparoskopické bandáži jsem toho už přečetla hodně a vím, že není samospásná a taky není pro každého. Kdyby mi ale přecejenom byla povolena a potom mi aspoň trochu pomohla při změně životního stylu k lepšímu, byla bych nesmírně vděčná. Takže mi, moc prosím, ve čtvrtek držte palce, ať se ukážu být vhodným adeptem a jestli to dobře dopadne, budu se těšit na návštěvy tohoto fóra. Mějte se:)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 kvě 2009 11:46 

Vítám Tě a přeji , aby Ti vše dobře dopadlo k Tvé spokojenosti a co se týče BMI, určitě máš i jiné problémy :? :? jako třeba bolest zad apod...
a jestli máš rozumného obvoďáka,tak Ti to určitě napíše......

45 let,vdaná,2 dcery(18 a 22)
Tubulizace Turnov- 19.11,08.

Předmět příspěvku: Díky
PříspěvekNapsal: 25 kvě 2009 14:23 

Děkuju za uvítání, já myslím, že by to v ten čtvrtek snad mohlo klapnout a dál se uvidí. Jestli bandáž aspoň trošku pomůže udržet nové návyky v jídle a pohybu, tak budu hrozně ráda. Když ne, vesmír se mi nezhroutí. Přeju všem hezký den.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 kvě 2009 19:02 

ahoj, vítej mezi námi a to BMI asi bude stači, operovali i s nižším BMI a také si myslím, že určitě tě bolí záda a ty deprese jsou spojené s obezitou, tak by ti operace určitě pomohla , držím palce :lol: :lol: :wink: :wink: :roll: :roll:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 465  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina