Ahoj všem tady, jsem tu nová, tak se chci nejdříve představit...
Dlouho předlouho Vás tajně pročítám.. celou diskuzi mám skrz naskrz přečtenou, informace nasbírány.. jen jaksi ta odvaha není..
Jmenuju se Lili (zvolila jsem raději přezdívku) a je mi lehce přes 30 let. Mám děti a jsem vdaná. Před pár lety jsem byla na bandáži žaludku v Iscare, zhubla jsem jen malinko (asi 12kilo) a to i přesto, že jsem si hlídala porce.. Především šlo také ale o to, že se mě po nějaké době po operaci podařilo otěhotnět a tak ty porody a celkově mateřství + péče o děti zanechaly své následky a já, ani s bandáží, nehubla. Spíše naopak. Pravdou je, že v těhotenství a ani po porodech jsem si pak už porce nehlídala.. říkala jsem si, ať mají děti výživu a vitamíny, jaké mít mají, tak jsem si dopřávala..

..
Také je tu jeden problém navíc.. nikdy jsem se tak jaksi nesmířila s tím, že mám ve svém těle cizí předmět. Před operací OK, u psychologa mi to bylo vysvětleno a já si říkala, že to zvládnu. Zlom přišel poté, co jsem otěhotněla.. přišlo mi hrozné mít v sobě kov a ještě hadičky.. a miminko k tomu.. došlo to tak daleko, že jsem v těhotenství užívala homeo-antidepresiva a po porodu jsem skončila na Lexaurinu, pak Neurolu..

.. ale jídlo mi ten pocit děsu, že je ve mě něco cizího, pomáhal zahánět..
Takže jsem nyní na 107kg při 167cm výšky, tzn. BMI přes 38.. (tak jako kdysi před operací)
Přála bych si, aby mi udělali tubulizaci..ale nejsem si jista, zda někdo jen tak dá na mé přání...
A ještě dotaz... můžu mezi vás ?!?!