janaaa píše:
Martino vítám tě mezi námi a neboj máš dostatečné BMI pro operaci, takže se nemusíš bát, že nedostaneš svolení k operaci. Taky jsem nikdy neabsolvovala mávštěvu obezitologa. Hodně štěstí.
Tož zatím díky za informace a uvítání a dám vědět jak jsem dopadla.Trochu mám obavy z té délky čekání.Dočetla jsem se že v Brně to může být i přes půl roku..No uvidím.Kdyžtak Iscare je po ruce.
Popravdě mám nedůvěru v brněnské lékaře.Léčím se několik let s vysokým tlakem,postupně se přidal i ten vyšší cukr a mají takříkajíc laxní přístup.Když jsem to chtěla řešit poslali mě do lipidové porady,tam mě řekli že krev je v pořádku,cholesterol taky a hotovo.
Pak mi doktorka napsala pro klid asi mé duše balení Xenicalu.Po to jsem zhubla,neříkám že ne.Ale do roka to bylo zase zpět.A to jsem se odnaučila jíst mastný a smažený.Mám i parní hrnec.Sladké kvůli cukru nejím vůbec:(Takže druhé balení Xenicalu mi je naprd,lidově řečeno,protože nezabírá.Tak jsem se na tu velrybu co vidím v zrcadle naštvala a vzala to do své ruky.Tak uvidím co z toho bude.A navíc bych chtěla to miminko,tak tohle bude snad ta poslední šance.
Tak doufám že sem Vás svým výlevem neunavila,ale je to tak v kostce co mě k tomu vede.A Vaše úspěchy mě podpořily to udělat.