fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 08 zář 2025 20:17

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 465  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 kvě 2009 19:44 

ahojky jani také tě vítám mezi čekatelkami na spásnou operaci :P :P :P :P a držím palce ať dobře pochodíš :lol: :lol: :lol: :lol: pa zdenča

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 kvě 2009 20:34 

Jeee holky diky moc za podporu, jakmile budu vedet vysledek, tak se na foru urcite zase ohlasim. Mejte se hezky a at se vam dobre hubne :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 kvě 2009 21:05 

Yanilishka vítej m ezi námi a držím palečky aby vše dopadlo tak jak si přeješ :lol:

14.03.2009 abdominoplastika s přešitím pupíka
27.10.2009 redukce - záda
26.10.2010 redukce- ruce
4.10.2011 redukce vnitřních stehen

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 kvě 2009 18:23 

Yanilishka:

Ahojky. Vítej. A neboj se, pokud máš problémy, tak doporučení dostaneš. Já mám také problémy se zády a s koleny, takže jsem doporučení dostala i když mé BMI bylo "jen" 36.

Jinak se musím pochlubit, že jsem dnes čtrnáct dní od operace a o koleni zatím vůbec nevím, ale je mi jasné, že je to zatím díky tomu, že se zatím dost šetřím a moc ho nenamáhám, ale věřím tomu, že až budu v normálním režimu a povede se mi zhubnout víc kilo, že se to zlepší a budu moci zase jezdit na kole. :wink: (Jenže mě to poslední dobou bolelo moc i při blbém řízení auta, ale moc doufám v to, že ten váhový úbytek mi pomůže od bolestí).

Předmět příspěvku: Re: Díky
PříspěvekNapsal: 06 čer 2009 08:56 

Yanilishka píše:
Děkuju za uvítání, já myslím, že by to v ten čtvrtek snad mohlo klapnout a dál se uvidí. Jestli bandáž aspoň trošku pomůže udržet nové návyky v jídle a pohybu, tak budu hrozně ráda. Když ne, vesmír se mi nezhroutí. Přeju všem hezký den.

Ahoj Jani vítám tě mezi námi(sice trochu opožděně byla jsem na dovče).Já jsem si operaci domluvila sama protože obvoďák se se mnou o tom nechtěl bavit.Jsem z Chebu a domluvila jsem si vše až v Turnově.Mimo celého personálu chirurgie v čele s doktorm Hrubým je tam vynikající obezitolog,který je opravdu rozumný a chápavý a nebere silného člověka jako toho kdo jen žere a nic jiného nedělá.Jsem nesmírně šťastná,že jsem se k operaci rozhodla a přeji ti hodně štěstí :lol: :lol:

Předmět příspěvku: Zdravím všechny
PříspěvekNapsal: 08 čer 2009 14:30 

Tak jsem sebrala odvahu(i po přečtení příspěvků) a objednala jsem se na konzultaci k panu Dr.Čiernemu.MámBMI 44,tak doufám že to vyjde.S takovými špeky se už ani sport dělat nedá.Na obezitologii jsem nikdy nebyla,myslíte že to bude mít vliv?Tak doufám aspoň v pár kilo abych vůbec mohla někde začít.Má z Brna někdo zkušenost jak to tam probíhá,abych učinla duševní přípravu.Díky za info :D
Omlouvám se chtěla jsem to dát již do diskuze představení nějak jsem se uklikla,tak jest-li to můžete pak přesunout.Díky.

Předmět příspěvku: brno
PříspěvekNapsal: 08 čer 2009 17:00 

K doktoru Čeirnému chodím je to velmi příjemný lékař,vše ti vysvětlí Jenom v Brně to delší dobu trvá.Nejprve tě odešle k doktoru Zemanovi ke Sv.Anně.Já jsem tam byla poprvé v březnu a mám za sebou velmi malou část toho co musím absolvovat na termínu operace se možná budu domlouvat až tak koncem července nebo až v srpnu.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 čer 2009 19:22 

Martino vítám tě mezi námi a neboj máš dostatečné BMI pro operaci, takže se nemusíš bát, že nedostaneš svolení k operaci. Taky jsem nikdy neabsolvovala mávštěvu obezitologa. Hodně štěstí.

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 čer 2009 11:40 

janaaa píše:
Martino vítám tě mezi námi a neboj máš dostatečné BMI pro operaci, takže se nemusíš bát, že nedostaneš svolení k operaci. Taky jsem nikdy neabsolvovala mávštěvu obezitologa. Hodně štěstí.

Tož zatím díky za informace a uvítání a dám vědět jak jsem dopadla.Trochu mám obavy z té délky čekání.Dočetla jsem se že v Brně to může být i přes půl roku..No uvidím.Kdyžtak Iscare je po ruce.
Popravdě mám nedůvěru v brněnské lékaře.Léčím se několik let s vysokým tlakem,postupně se přidal i ten vyšší cukr a mají takříkajíc laxní přístup.Když jsem to chtěla řešit poslali mě do lipidové porady,tam mě řekli že krev je v pořádku,cholesterol taky a hotovo.
Pak mi doktorka napsala pro klid asi mé duše balení Xenicalu.Po to jsem zhubla,neříkám že ne.Ale do roka to bylo zase zpět.A to jsem se odnaučila jíst mastný a smažený.Mám i parní hrnec.Sladké kvůli cukru nejím vůbec:(Takže druhé balení Xenicalu mi je naprd,lidově řečeno,protože nezabírá.Tak jsem se na tu velrybu co vidím v zrcadle naštvala a vzala to do své ruky.Tak uvidím co z toho bude.A navíc bych chtěla to miminko,tak tohle bude snad ta poslední šance.
Tak doufám že sem Vás svým výlevem neunavila,ale je to tak v kostce co mě k tomu vede.A Vaše úspěchy mě podpořily to udělat.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 čer 2009 13:03 

Dobrý den,tak jsem se rozhodla že se k vám taky pridám jestli teda mohu.2.6.jsem podstoupila bandáž zaludku a tak bych ráda tady byla s vámi

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 čer 2009 13:25 

Ahoj Lentilko vítém tě mezi námi a samozřejmě tu můžeš být.Napiš nám něco o sobě.Jak ti je po operaci? :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 čer 2009 13:27 

[quote="LENTILKA"]Dobrý den,tak jsem se rozhodla že se k vám taky pridám jestli teda mohu.2.6.jsem podstoupila bandáž zaludku a tak bych ráda tady byla s vámi[/quo

Ahojky,koukám že jsi z Brna :) Tak tě hned zneužiji a zeptám jak dlouho trvalo obíhací kolečko než došlo na věc.Jinak gratuluji a držím palce a ať jdou kila dolů a i tiše závidím že to máš za sebou :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 čer 2009 22:08 

Tak nejdrive dekuji za mile prijeti :lol: MartinkoP.já jsem to nepodstupovala v Brne ,ale ve velkem Meziričí.Když jsem shánela info tak me Brno odradilo tim že musím mít strašnýho behání a k operaci by došlo tak za rok.V meziričí jsem od prvního zavolani šla za 3týdny na první pohovor a za dalších 14dni byla operace takže doba cca 2 mesíce.No dneska mě vytáhli stehy tak už se cejtim celkem dobre a delam skoro všechno.A jinak co chcete vedet nevim tak se klidne ptejte.A já mam taky dotaz jak dlouho po operaci jste byli na tekute strave v papírech je psaný 6dní a dr.mě řekl 14 dní.Ale dneska jsem si musela dat trošku kaše .Je normální že mám strašný hlad?Myslela jsem že to bude jine no nic dala jsem se do boje tak musim bojovat. :D :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2009 10:56 

Ahoj, jsem tu nováček, jmenuji se Karolína a zatím se tu rozkoukávám, takže ani nevím, jestli sem vůbec patřím Nejsem po bandáži, ale mám 3 neděle udělaný minigastrický bypass a to v Praze na Homolce. Zatím jsem dala dolů 8 kilo, tak snad to půjde dál. Zatím se žaludkem zápasíme jak se dá, ale pomalu se nechává ukecat, že mě terorizovat nebude, že to bude tak, jak chci já Sice jsem ještě pořádně toto fórum "neprolezla", ale i tak už mi spousta příspěvků pomohla a dodala energii.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2009 15:22 

Ahoj Cibetko určitě mezi nás patříš.Vítám tě tady :lol: :lol:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 465  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina