fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 22 zář 2025 00:25

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 465  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 led 2010 01:06 

:D :D Ahoj Gábinko, zdravím tě zpátky mezi náma a moc gratuluji k narození krááásného synáčka. Po dvou letech jsem se rozhoupala a jsem konečně po operaci. Pa Majda :D :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 led 2010 06:38 

no chodím do iscaru. předtím jsem chodila k dr. Šrámkový, no a teď jdu 20.1. k nějaký jiný, tak jsem zvědavá, jak to dopadne. Mám doporučení na bandáž od neurologa i obvodního lékaře. Pomůže mi to? Joooo a děkuju za přivítání :lol: :lol: :lol: :lol:

datum bandáže 20.9.2010 Iscare Praha

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 led 2010 06:39 

lidičky, jak to, že tam máte krásně vidět tem metřík a já jen adresu ? jak ho tam dáváte? :oops:

datum bandáže 20.9.2010 Iscare Praha

Předmět příspěvku: DOBRÝ DEN VESPOLEK
PříspěvekNapsal: 13 led 2010 10:59 

Zdravím Vás všechny, dovolte abych se představila-Elis, 37 let, 178cm/138kg, děti:1(3,5 letá holčička), zatím vdaná. :) . Čtu si tady vy šikulové témř rok Vaše neuvěřitelné příběhy a zejména úspěchy a pořád jsem si říkala, že to zvládnu sama( mám doopravdy strach ze zákroku).ZA tu dobu jsem to opravdu nezvládla a můj stav se o dost zhoršil a tak posilněna Vašimi úspěchy, právě jsem se objednala na konzultaci k prof.Kasalickému...Jdu 2.2.2010. Moc se těším, i když mám před sebou ještě dlouhou trať, ale snad se budu brzy moci podělit se svými úspěchy i já.Mám na Vás děvčata( a chlapci) jen dvě otázky, pak ihned přeskočím do jiného oddělení Volné diskuse(kavárny). Dotazy: co je to "studentka" kam se umisťují fotografie pokroků a mám do ní přístup i já jakožto dosud neoperovaný začátečník? Co se přihodilo paní Haničce, která ležela na ARO)včera jsem téměř celou noc pátrala v příspěvcích a nevypátrala jsem nic..Mám se bát? Doufala jsem, že se jedná o neškodné zásahy a včera mne docela zatrnulo, jak jste se tady všichni o paní HAničku strachovaly...Zdravím Vás všechny a doufám, že mne přijmete mezi sebe..Ahoooj

http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4nnfqv/

Předmět příspěvku: predstaveni
PříspěvekNapsal: 13 led 2010 12:49 

ahojky vsem dovolte my abych se predstavila jmenuju se krisitna jsem z teplic a nadvahu mam od malicka zitra jedu do jablonce pro termin operace kolecko mam za sebou strasne se operace bojim ale myslim ze jste na tom byly stejne budu moc rada kdyz vas budu moci navstevovat a delit se s vamy s uspechy kterych dokazu tedy doufam :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 led 2010 13:52 

Gábinka :wink: :wink: :wink: tak tě tu zase vítám a věřím, že sem budeš chodit častěji ať si tě taky trošku užiji, když se za tebou jen tak nedostanu, budeš aspoň tady taková virtuální :lol: :lol: jak píšeš, že potřebuješ zhubnout, tak jak tě znám, tak ty to stopro dokážeš :!: :!: důkazem je těch zhublých 61 kilo před otěhotněním :wink: :wink: :wink:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 led 2010 14:19 

Ahoj Elis,vydíš přesně tohle jsem chtěla taky na začátku napsat...taky jsem se snažila to zvládnout......mé tlusté léta měla84kg/174.....co bych za ńě dnes dala :lol: první těhotenství +víc jak 30kg a už je to 8let a druhé sice pouze 8 ale postupen času jsem se projedla na "úžasných" 116kg dlouho jsem se odhodlávala a nakonec jsem viděla svou kamarádku.....byla 3měsíce po operaci a měla dole 30kg a to rozhodlo svěřila jsem se do péče MUDr.Kasalického bože jak jsem se těšila co mi řekne......a když jsem tam seděla v čekárně a čekala až přijdu na řadu tak se mi chtělo brečet.....z toho kam až jsem to dotahla s jídlem....a teprve tam jsem si sama sobě přiznala že mám fakt problém a velikej jako bych tam v té čekárně za touhle větou udělala velikou tečku......MUDr. Kasalický byl v pohodě hned mi řekl že navrhuje tubulizaci...a poslal na kolečko vyšetření......to bylo v listopadu........dnes už mám vše hotové a termín operace 24.2.10 a to pouze kvůli zánětu v žaludku a neboj taky tady občas bombarduju holky s dotazama.....a hlavně je prosím o podporu protože se strašně bojim......To co bylo s Haničkou taky nevím taky jsem to o víkendu četla a pátrala...tak na to neopovím....pokud budeš mít na něco dotaz tak Ti ráda odpovím,protože všechna potřebná vyšetření jsem absolvovala v ÚVN

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 led 2010 20:33 

VÍTÁM VŠECHNY NOVÁČKY A TAKY TEBE GÁBI :P :P

14.03.2009 abdominoplastika s přešitím pupíka
27.10.2009 redukce - záda
26.10.2010 redukce- ruce
4.10.2011 redukce vnitřních stehen

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 led 2010 20:44 

Ahoj všem, jmenuju se Hanka a problémy s váhou mám od puberty, nyní po dvou těhotenstvích váha 102kg/164cm, minulý pátek jsem byla na I. konzultaci v Iscaru, na 16.3.2010 jsem objednaná na kolečko před bandáží. Doufám že mě mezi sebe přijmete a případně se od vás dozvím jaké to je, jaké máte zkušenosti a tak :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 led 2010 12:11 

ahoj holky a kluci...všechny Vás moc zdravím....už tu dobu pročítám Vaše povídání o operacích, zhubnutí a nějak se mi čím dál tím víc chce brečet,ani nevím proč...asi proto,že už operace máte za sebou...já jsem ještě v srpnu 2009 vážila 134kg, dokázala jsem zhubnout na 115kg,ale přes svátky jsem dietit přestala a 8 kg letělo nahoru.Nevím jak Vy,ale já jsem z té tloušťky zdeptaná,,ovlivňuje mi to, a to hodně, manželský život...přitom si za všechno můžu sama,i když mám nemocnou štítnou žlázu,dispozice v rodině, nechci se na to vymlouvat, mívala jsem nulový pohyb a velký příjem jídla....teď se snažím hodně chodit a cvičím Pilates,ale abych byla upřímná, už jsem fakt unavená z toho neustálého dietění a následného přibírání...jenže je u mne velkej problém, já z té operace mám šílenej strach, neskutečnej...navíc mě už jednou endokrinoložka chtěla na tu operaci poslat, tak mě poslala nejdřív k psychiatrovi....no, ona poznala moje váhání, takže z operace sešlo...tak se chci zeptat, jak jste prošli tím vyšetřením Vy???Taky jste se tak báli???
Jinak abych se představila, jmenuju se Romana, je mi 44 let a jsem z Trutnova....

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 led 2010 12:59 

Naše nové milé spolubojovnice, sem to sice nepatří, ale diskutujete tu o tom, tak krátce odpovím. Hanička, která je "pořád ještě na ARO", podstoupila tubulizaci, vyskytla se u ní komplikace, která se někdy prostě stane, je zahrnuta do klasických pooperačních komplikací, které jsou brány do těch 5 - 7 % rizika. Jedná se o prosak obsahu žaludku do dutiny břišní a následná infekce. Hanička musela za 3 dny po operaci na reoperaci, několik týdnů v umělém spánku na řízené ventilaci. Takže si jistě dál odvodíte, jak to je po probuzení - učí se chodit apod., těžká situace, je to na několik měsíců. Ale už se to lepší. Jinak další podrobnosti nechci takhle veřejně uvádět, je to Haničky soukromí a tak nám potom o svých strastech napíše sama, bude-li chtít. Jistě chápete, že nemám nárok to tu rozvádět já. Snad jsem Vás moc nevyděsila, ale člověk by i o tomhle měl mít povědomí, když do té operace jde. Tak Vám přeju hodně štěstí, před Haničkou a ani po ní se to v Turnově ještě nikomu nestalo, aspoň o tom já nevím, p. doktor Hrubý je profesionál, říkáme "náš anděl spásný se zlatýma ručičkama", tak se trochu uklidněte. Riziko je vždy a u každé, i banální, operace. Toť vztyčený prostředníček pro ty, kteří to berou na lehkou váhu. Ale to Vy, holky, jistě nejste. Ahojky!

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 led 2010 17:48 

Ahoj Gábinko, vítám tě zpátky a věřím, že to opět dokážeš, váha před těhotenstvím je toho důkazem!!!!

nástup na op 145kg

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 led 2010 21:15 

Iva63 píše:
Ahoj Gábinko, vítám tě zpátky a věřím, že to opět dokážeš, váha před těhotenstvím je toho důkazem!!!!

Děkuji za důvěru, ale i když máme dost podobný metřík (grafikou i startovní váhou), tebe už nedoženu :( . Ale přeji ti to, moc ti to sluší :D :D :D

Jinak všem známým děkuji za přivítání :P Věřím, že mi tu s vámi bude zase dobře a doufám, že se dokážu opět zmobilizovat a ulehčím naší planetě o pár kilo :wink: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 led 2010 21:49 

GÁBINKO ZTRACENÁ OVEČKO VÍTÁM TĚ ZASE MEZI NÁMI.

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 led 2010 21:57 

Ahoj vím, že to jsem nepatří, ale chci opravit bossici, když říkala, že se v Turnově nestal případ prosaku žaludku po tubu, jsem živý důkaz, že stal asi na mě zapoměla, už je to delší doba co jsme o tom diskutovali.

30let, 1dítě , vdaná Tubulizace Turnov 4.3.09

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 465  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina