Naše nové milé spolubojovnice, sem to sice nepatří, ale diskutujete tu o tom, tak krátce odpovím. Hanička, která je "pořád ještě na ARO", podstoupila tubulizaci, vyskytla se u ní komplikace, která se někdy prostě stane, je zahrnuta do klasických pooperačních komplikací, které jsou brány do těch 5 - 7 % rizika. Jedná se o prosak obsahu žaludku do dutiny břišní a následná infekce. Hanička musela za 3 dny po operaci na reoperaci, několik týdnů v umělém spánku na řízené ventilaci. Takže si jistě dál odvodíte, jak to je po probuzení - učí se chodit apod., těžká situace, je to na několik měsíců. Ale už se to lepší. Jinak další podrobnosti nechci takhle veřejně uvádět, je to Haničky soukromí a tak nám potom o svých strastech napíše sama, bude-li chtít. Jistě chápete, že nemám nárok to tu rozvádět já. Snad jsem Vás moc nevyděsila, ale člověk by i o tomhle měl mít povědomí, když do té operace jde. Tak Vám přeju hodně štěstí, před Haničkou a ani po ní se to v Turnově ještě nikomu nestalo, aspoň o tom já nevím, p. doktor Hrubý je profesionál, říkáme "náš anděl spásný se zlatýma ručičkama", tak se trochu uklidněte. Riziko je vždy a u každé, i banální, operace. Toť vztyčený prostředníček pro ty, kteří to berou na lehkou váhu. Ale to Vy, holky, jistě nejste. Ahojky!
_________________  60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91... 6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014
|