fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 20 zář 2025 18:41

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135 ... 465  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 čer 2010 17:41 

Leni děkuju moc za tvuj příspěk. A promin ahoj :) ale hodně mi to pomohlo dost se rozmáhá tubu a já mam jít na band do Iscare a tak vidím že i spokojeně s bandem to jde schodit je to super a moooooc ti gratuluju ;)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 čer 2010 19:09 

teda Leni :Blahopřeji jsi úžasná,a to že sem vpadneš a máš už za sebou vlastně vše ,tak to je mazec,moc tě tu vítám,tak ty jsi do roka a do dne svůj boj vyhrála,tak mi budem rádi za Tvé zkušenosti tak povídej jak se te´d máš?a byla jsi i dofouknout nebo jak?no já tu cenu zjišťovala taky je to mazec ,taky jsem ráda že to hradí pojišťovna,tak poku´d to tu tak nějak projdeš tak ukaž i fotečky jak jsi vypadala a jak te´d,byla by to veliká motivace pro mne i pro ostatní,je možnost dát si fotečky na rajče,a vysvětlení dává Jiří co a jak,tak se opatruj a ještě jednou blahopřeji.. :P :P :P

Předmět příspěvku: Poděkování
PříspěvekNapsal: 30 čer 2010 11:08 

Moc děkuji za vřelé přivítání. Držím palečky, abyste všichni pokračovali úspěšně. Dofouknout jsem zatím nepotřebovala. Tak uvidím, jak to půjde dál. Fotečky časem doplním. Nemám žádné aktuální. Jediný problém vidím v tom, že mám povislou kůži na břiše. Ani cvičením s tím moc nezmůžu. Tak na doporučení doktora uvažuji o plastice břicha. Ale protože pořád ještě hubnu, tak počkám, až se dostanu na 70kg a pak s tím asi něco udělám. Jaké máte zkušenosti s bříškem?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 čer 2010 13:13 

Lenko
úplně stejné, čekám až dohubnu na cílovou váhu a chystám se taky na plastiku.

Předmět příspěvku: Taky nováček, ale trochu jinak
PříspěvekNapsal: 04 črc 2010 21:52 

Dobrý den, jsem zde nováčkem, nicméně nejsem to já, koho se týká problém těžké obezity. Sice jsem také trochu prase , jak o sobě říkám, ale tento zákrok se mě netýká.
Píši skrz moji ženu, protože naše a moje zoufalství dosáhlo asi maxima.
Jenom stručně, teorii máme "zmáklou", ale .... . Manželka se v minulosti vyšplhala na asi 155 kg (možná o kg, 2 méně) a potom jak se říká, se jí v hlavě něco změnilo a postupně bez léků, či nějakého zákroku šla váha na 115 kg. Bohužel radost z nového a podstatně více "šik" oblečení nevydržela dlouho. Nepomohlo ani velké chválení a povzbuzování. Váha se vrátila postupně na stávající váhu 152, kde zůstává, nedávno šla na 149, ale to byl jen neúmyslný výkyv. Nejhorší je, že nevím co dál. Bude se nám vdávat dcera, není to nečekaná informace, času bylo dost, přesto to s ní ani nehlo. Přitom před časem byla nucena konstatovat, jak tlustě vypadá její kamarádka na fotkách ze svatby jejího syna (myslím syna té kamarádky), protože všichni svatebčané byli hubení. A to má kamarádka skoro poloviční váhu.
Nedávno proběhlo dost velké varování - samozřejmě zdravotní. Skončila v nemocnici s trombózou.
Takže se prokousávám internetem a samozřejmě zvažuji všechna "pro" a "proti" i u tohoto zákroku. Jenže mám strach. Proč? Protože ji za dlouhé roky manželství znám a vím v čem je ten pravý problém. Má dost náročnou práci, takže chodí utahaná a vynervovaná, a nemá potom sílu se nějak pohybovat. Navíc u nich v práci dobře vaří a nerada slyší, že nemůže sníst celou porci. Zvykla si na určité peníze, ale já vidím jedinou cestu: dát si oddech a nějakou dobu brát hubnutí jako hlavní pracovní poměr.
Tak asi tak.

Naposledy upravil zdenekold dne 05 črc 2010 18:01, celkově upraveno 2

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 črc 2010 22:33 

zdenku vidím že problém tvé ženy tě velice trápí a chtěl by jsi jí pomoci.Je to od tebe moc pěkné ale pokud ona sama nebude chtít tak ty s tím asi nic nenaděláš.Nevím jestli žena ví o tomhle foru ,možná kdyby měla možnost si ho přečíst ,snad by jí to dodalo odvahu,sílu a chuť bojovat s váhou.Je zde hodně lidí kteří začali svůj problém řešit po přečtení našich příspěvků a po zjištění našich úspěchů viz. metříky .
Když se podíváš na můj metřík tak vidíš že jsem měla hodně velký problém s váhou ,daleko větší než tvoje žena a vidíš že úspěch se dostavil.
Pokuste se doma spolu ještě jednou řádně všechno probrat a pokud by jsi potřeboval kontakty na lékaře (psycholog,obezitolog,chirurg) stačí když napíšeš opět na forum a určitě se najde spousta lidí kteří ti poradí.
Držím palce a věřím ,že nám brzy napíšeš pozitivní zprávu :wink:

14.03.2009 abdominoplastika s přešitím pupíka
27.10.2009 redukce - záda
26.10.2010 redukce- ruce
4.10.2011 redukce vnitřních stehen

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 črc 2010 05:32 

Ahoj Zdenku:Vítám tě mezi námi,jak psala Romanka,se vším souhlasím,jen musím dodat že jsem taky dělala v kuchyni a zvládnout se to dá,jen pokud ona ještě sama neví jak ,pokus se sní otom pěkně promluvit,víš nejspíš tloustne ze stresu,jak mnohé znás,a to že se jí podařilo už zchudnout,ale znovu nabrat ,tak to je u nás tady všech stejné,před opkou-operací jsme dokázali všeci něco schudnout ,ale pak to nevydrželi,ale když bude mít po operaci žaludku,bude to taková berlička a mohla by to společně s námi,zvládnout,jen možná neví kudy a jak se obrátit,a trápí se tím že je čím dál tím silnější,ale ty by jsi jí měl říct že jí máš rád i tak ,ale kdyby přece jen chtěla tak že pro ni máš radu,a klidně se na mě nebo na kohokoliv může obrátit i osobně,dole pod naším příspěvkem je napsanej SZ to je soukromá zpráva a ostatní to nečtou a tam si můžem pisnout,nebo když řekneš pošlu ti meil,a tam si můžem otom púopovídat,já vím že hodně lidí se za svou váhu hrozně stydí a bojí se stím něco dělat,ale když bude mít v Tobě opravdu podporu tak to zvládne,a opravdu operace je pro ni velké řešení,,,tak Vám oboum držím pěstičky :P :P :P Irča

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 črc 2010 17:15 

Ahoj Zdendo je to úžasný, že ti není váha tvé ženy lhostejná a pořád ti i po těh letech na ní záleží. Našel jsi tu to co ona nejspíš opravdu potřebuje, ale jak píše Romanka .... hlavně musí chtít ONA a pokud si tohle v hlavě prně nesrová, tak ji k tomu asi těžko "dokopeš" aby to všechno mělo úspěch a smysl.
Jinak ti mohu potvrdit, že jsem se třeba s Romankou sešla osobně a mohla jsem na ní oči nechat.
Je to skoro jak zázrak, když jsem ji viděla na fotkách "PŘED" a pak "PO"
Pusť ženu k pc a nech ji číst, číst a číst.
Dej jí ještě čas a nech ji ať si v hlavě srovná to co všechny my tady .....věk, nemoci, jakej život vede a hlavně kolik toho s tavým tělem a váhou může ještě zažít???
Držím vám oběma palečky :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 črc 2010 18:23 

Díky za reakce. Uvidím co bude dále. V prvním příspěvku jsem byl trochu na manželku tvrdý, pravdou je, že existují i určité objektivní skutečnosti, které jdou proti ní. Trošku se to spiklo, ale to by bylo na delší psaní. Až bude sama chtít, tak to v kavárně třeba vybalí. V hubnutí není nováčkem, na několika srazech hubnoucích byla, takže jí případná komunikace s Vámi nebude dělat potíž. Určitě rádi využijeme i konkrétní doporučení. Momentálně je kontraindikace Warfarin.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 črc 2010 19:07 

Zdendo obdivuji Tvojí odvahu a vůli napsat nám sem místo Tvé ženy. Je moc dobře, že se jí snažíš pomoci. Ty jsi krok udělal, teď chybí druhý krok Tvé ženušky, tak držím palečky, ať vše nakonec dobře dopadne a jste spokojeni oba :wink:
Tady na foru určitě najde spoustu rad, návodů, ale hlavně POROZUMĚNÍ od nás všech, co tu jsme. Všechny nás tu spojuje jediná věc a to je OBEZITA, takže tu jsme všichni na jedné lodi. Dodej své ženě odvahu, ať vstoupí mezi nás a uvidíš, že nebude litovat. Hodně štěstí :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 črc 2010 19:33 

Zdenek tak holky již napsaly skoro všechno a já to můžu jen potvrdit, že opravdu , dokud se člověk sám nerozhodne, tak jsou veškeré prosby rodiny marné. Já jsem šla na operaci v 54 letech a moc mě mrzí, že jsem nešla aspoň o 10 roků dříve, protože i když nejsem žádnej přeborník v hubnutí i to málo, co jsem sundala mi dost mění život k lepšímu. Přeji tobě i tvé ženě hodně odvahy a síly v boji s váhou :wink: :wink: :wink:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 črc 2010 08:29 

ahoj Zdenku

souhlasím tady s evším co ti ostatní napsali.
Myslim si ze bys ji mel vzit na tuhle stránku a precist ji spoustu veci .
Myslim si ze je tady skvela banda, ktera s eumi skvele podporovat a vim ze vsechny a všichni tady maji stejný problem a to je neustalej boj s obezitou. Nebudu psát s nadváhou, protože to neni problém haha to je spíše sen.

mají tady všichni krásné výsledky. a to jak se drží je strašne motivující.
sama to manzelka nezvladne. já jsem pred rokem taky couvla ze strachu a stim, ze zhodim sama. hmm zhodila jsem hloupých deset kilo a trosku stresu a vse bylo zpatky.
je to velkej boj a verim z ekdyby manzelka dostala novou sanci treba s mensim zaludkem, ze uz by se vice hlídala. kazdej takovou sanci co dostane nezahodi jen tak.
zvlaste my zenske snama kdejaka zmnena na vzhlede dokaze hnout a pak se to odrazi na psychice.
vim moc dobre sama jaka dokazu byt .trapim s eprevazne s vahou. a penezma a porad dokola. a rikam si ze kdyz budu spokojena sama se sebou me sebevedomi se tak zlepsi ze pak vse ostatni zvladnu levou zadni.
ten pocit, kdy se clovek stydi jit mezi lidi na koupalište.Ma vymluva ze tam curaji jini lidi . to rikam uz od mala.
nebo ani nejim na verejnosti, protoze mam pocit z ekazdej na me hledi a rika si ze takove prase a jeste si doprava.
a co kdyz se rozbehnu?? budou s emi smat z eneco tak velkeho rozhybalo sve telo?
a pak zdravotni problemy,? tem chci predejit.
pokazde kdyz zacnu hubnout a neco zhodim jsem stastna a pak s kazdym kilem co s evraci jsem natom hur a hur .
chtela bych vzit syna nekdy na koupaliste a nestydet se za sebe. chtela bych snim podnikat spoustu aktivit i s partnerem, ale ted ne... ted nechci. nechci se zjevovat jako prisera.
Ted uz rozhodne necouvnu.nejsem tak silna jako tva manzelka, ale za rok by to mohlo byt jinak. mela jsem jen to stesti ze jsem tuhle stranku nasla driv, nez nektere tady. a presto uz jich tady je spousta ktere davno prekonaly sve metriky. a ze jejich cisla na zacatku nebyly malinke, ale krasne to zvladli. a kazdej je vdecnej ze do toho sel.
preji ti aby tva manzelka se knam tady pridala a aby ji tyhle stranky nakoply. Je od tebe moc mile ze takhle na ni myslis. a vim ze to nemyslis proto zeby se ti manzelka nelibila, ale protoze vis ze sama se tim trapi a ze sam vis ze kdyz tohle se ji splni, tak bude stastna ona a vsichni v jejim okoli.
muj partner se semnou dival tady na vysledky fotek od nekterych holek. a byl v soku stech vysledku. ze zacatku si myslel ze to je udelane v nejakem fotoshopu hahaha
hodne stesti a tvou manzelku knám určite zavolej. tady si toho hodne precte kdykoliv bude chtit se muze na cokoliv zeptat . to neni jen napsane na strance tady je to važne i zazite .

Tubulizace 7.12.2010 v Ov panem dr .Foltysem.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 črc 2010 11:20 

Zdenku... snad ti jméno nekomolím :wink: ...holky tu píší všechno tak jak je... :wink: manželku sem navodit aby četla třeba aji řadu týdnů...bud se rozhodne a nebo n,myslím,že toto forum jí pomůže,at již tak či tak.....a z vlastní zkušenosti..pokud ona sama chtít nebude..věř mě,že nikdo jí k tomu "nedonutí" a pokud by jste jí nutili oto víc..se zabejčí a uzavře do své ulity... :? ..snad jen když se dostaví velmi velké zdravotní problémy..a člověk si sáhne na samé dno zdraví,pak se dá do boje.... :roll: což je velká chyba....jde tomu předejít..a odhodlat se...přesvědčit se sama.... :wink: :P

Máme tu každá jak jsme tady do jedné..moře diet za sebou ,pokusu hubnutí ,že by z toho byla celá edice knížek napsána.....pokusu ,snahy,omylu ...úspěchů zakončeným neúspěchem.Ruku na srdíčko komu se podařilo úbytek dlouhodobě udržet......proto jsme tady a podstoupili jsme různé zákroky operativní,protože jsme ¨víme,že to nezvládnem jinak...a ted ANO!!!..a že mají děvčata aji zdravotní problémy velké a ted je jim mnohem lépe..a stav se polepšil... :idea: :idea: :idea:

Moc vám oběma držím pěsti,aby se manželka rozhodla ... TO jak chce vypadat...jí v tom pomůže... až si tu bude pročítat tak uvidí jak to jde a ,že to OPRAVDU JDE!!!! :wink: :wink: :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 črc 2010 20:37 

AHOJ ZDENDO,OBDIVUJÍ TĚ,ŽE PÍŠEŠ TY A NÉ TVOJE PANÍ,ALE TO JE JEDNO,JÁ JSEM TAKY VYPADALA HROZNĚ ALE NÉ TOLIK JAKO TVÁ MANŽELKA,ALE I TAK JSEM SE STIDĚLA ZA SEBE A ŘEKLA JSEM SI DOST MUSÍM NĚCO PRO SEBE UDĚLAT A ASI PŘED 4 ROKY MI UMŘELY MANŽELOVY RODIČE A TO JSEM SE STRESU STRÁTY ŘEŠILA JÍDLEM AŽ JSEM NABRALA NA 106KG A TO BYLO PRO MĚ DOST BOLELY MĚ KLOUBY,KOLENA A HŮŘ SE MI ŠLO DOMŮ OD AUTOBUSU DO KOPCE,A TED NELITUJÍ ANI VTĚŘINU,ŽE JSEM ŠLA NA OPERACI NA BAND A TO BUDE V ZÁŘÍ 2 ROKY OD OPERACE TAK SE SKUS S PANÍ PROMLUVIT A JINAK JSOU TU NA FORU LIDIČKY KTEŘÍ PORADÍ.

48 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 črc 2010 21:34 

Ahojte,
všichni začínají "jsem tady nová"...
Mám problém: jsem obézní...

Už tady o mně něco napsal můj muž...
Tak jsem tu taky a pokusím se přečíst vše co se tady píše...

Chci být lehčí, chci být hezčí a tím pádem i zdravější...

CHCI jít na svatbu naší dcery v nějakém normálním oblečení, chci se dožít ve zdraví třeba nějakého vnoučete....

CHCI...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135 ... 465  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina