Jj,to taky znám,taková maska veselí ze zoufalství!Přesně jak Míšo píšeš,je sice tlustá,ale je s ní alespoň legrace!Já nesnášim zrcadla,výlohy a jiné plochy,které odrážejí tu mojí velikost

!!!Ale holky,zase jsme se odhodlaly a daly jsme se do boje,aby s náma byla dál legrace

,ale nebavili se s náma jen kvůli ní,ale i trošku pro to,že jsme pěkný ženský a navíc je s námi legrace!!!Je fajn,když máte podporu v rodině,važte si toho!Mně podporuje "jen" manža,ale ostatní rodina by to nepochopila

Je to dost hrozný konstatování,ale je to tak....Já vim,že si za to,jak vypadam můžu hodně sama,ale kvůli tomu nejsem horší člověk!Snad jen větší slaboch,že se neovládnu a ráda vařím,peču a následně jím

,a jsem pohodlná,na ježdění někam cvičit

....Já vim,bilance nic moc,ale chci s tím něco dělat!Vařit a péct nepřestanu(vzhledem k rodince a hlavně klukům,kteří postupně půjdou do pubertičky

)ale s tím pohybem něco dělat můžu!Sneseme z půdičky rotoped a já začnu!!!Takže holky,nic nevzdávat,nejsme o nic horší,než hubeňouři!To my taky budem a tím,že jsme se rozhodli pro operaci,jsme doufám,udělaly dost důležitý krok k štíhlejším zítřkům!!!Jééééžiš,sem se nějak rozohnila

prstýnek-1.8.07,35let,manža,2+2děti,psice,ovce,korelák,2kočky