fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 15 črc 2025 18:17

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 465  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 čer 2007 19:25 

moc děkuju za pdoporu, jsem ráda, že je tu tolik milých lididček, kam se obrátit pro pochopení a povzbuzení..... :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 čer 2007 16:31 

Milý nováčkové,moc vás tu vítám. I já jsem se rozhodla radikálně a doufám, že defenitivně, změnit svůj dosavadní boj s kily navíc.Prostě už mě neba se s tim tahat :? :roll: :!: V nějakém časopise jsem objevila článek o paní,která byla po bandáži žaludku,hned jsem sedla k PC a hledala a hledala,až jsem se dostala až sem.Věřte,jste tu správně, na tom nejinformovanějším místě,protože tady se dozvíte úúúúplně všechno,co se operace,jídla po operaci,stavů a bolístek po operaci týče :wink: :!: I já jsem měla období,kdy jsem částečně propadala depkám,že se snad nedočkám,měla jsem pocit,že všechny zde přítomné dámy,a pár pánů 8) ,mě "předbíhají",každý se tu chlubil termínama operace,zatím co já, se s bídou dohrabala k odběru krve a termínu kolečka.Pro představu-začala jsem se po tom všem pídit někdy začátkem února.Termín kolečka jsem dostala na červen,dokonce nadvakrát,a termín mi snad klapne na 9.7. :? :wink: .Takže jsem čekala cca 5 měsíců :? :? :roll: :!: Ale snažila jsem se být rozumná,přeci jsme ty,bohužel,desítky kileček taky nenebraly za týden,ani za měsíc :lol: :wink: ,že né :?: Taky jsem se už viděla v létě v bikinkách :shock: :lol: ,tak to hold odložím plavky v celku až příští léto,ale vím,že to bude.Protože tady je fakt vidět,jak to holkám krááásně jde dolů a při troše sebekázně se už nikdy nevrátí :wink: :!: Takže milé dámy,společně do boje a my to taky dokážem :!: :!: :!:Teď v pátek jsem absolvovala v ISCAR gastro,psychologa a chirurgii, 27.6. jedu znovu k dietní sestře a dr.Owen a pak DOUFÁM 9.7. vzhůru pro prstýnek!Tak se obrňte trpělivostí a neházejte flintu do žita,když to náhodou nepůjde tak rychle,jak jste si představovaly :roll: :wink: Jednou se dočkáte a jsem přesvědčená,že to stojí za to !!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 čer 2007 08:49 

Moc hezky si to napsala a naprosto pravdivě.

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2007 09:22 

Ahojky lidičky. Jsem tu nová, ale nemám voperovanou bandáž. Je mi pouhých 25 let a vážím 127 kg. Tuto operaci jsem chtěla podstoupita ale mě byl doporučen MGB - minigastrický by-pass. Na operaci jdu cca. za dva týdny. Moc se na to těším, až budu moci něco dělat s mojí váhou.Já ráda jezdím na lyžích ale stouto váhou se to už moc nedá (vydržet v lyžácích a tak) Má tady někdo zkušenosti s MGB nebo nějaké info :?: Doufám že tady na těch stránkách berete i ty co mají jinou operaci než bandáž :?: :P

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2007 09:38 

Ahoj Niko, vítám Tě mezi námi.
Romana má bypass :-)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2007 09:42 

Ahojky Niko, nám je jedno, co máš za operaci a jestli nějakou vůbec máš. :lol: :lol: Vítámě tě tady mezi náma. Důležité je, že chceš něco se svým tělem dělat a tady budeš mít podporu ze strany náš všech. :lol: :lol: :lol: Takže holka do toho :lol: :lol: :lol:

Obrázek

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2007 09:44 

Dík za info. Já se vcelku bojím, ale za to mi to stojí. Čekala jsem na tu operaci dlouho, protože jsem myslela že nejdříve musím přemluvit obvodní doktorku a ta mi to pořád rozmlouvala. Prý je mnoho možností jak zhubnout, ale ona má 60 kg i s postelí a problém s nadváhou nikdy neměla. Užívala jsem mnoho léků, i zahraničních po kterých jsem zhubla i 30 kg za 3 měsíce ale pěkně se to podepsalo na mém zdraví. Pak jsem samozřejmě přibrala 40kg. :twisted:

SKYPE - veronika5382

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2007 09:48 

To je super. Takovou podporu jsem nečekala. Asi na těchto ztránkách budu častěji. Mám takovou otázku : Jsem zdravotní sestra, na mém oddělení je nás teď tak 25 sester a ani jedna neví že jdu na tuto operaci. Myslím si že by mě odsuzovali za to, že nedokážu zhubnout i normálně bez operace. Myslíte si, že bych jim to měla říci :?:

SKYPE - veronika5382

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2007 10:05 

Niko, ty sama své kolegyně znáš nejlíp a podle toho se musíš zachovat. Tady některé holky okolí nic neřekly a asi ví proč. Já jsem ale každému otevřeně řekla co a jak a je mi jedno co si o tom myslí. :wink: Ty kila jsou jen moje, já se tím trápím, všem okolo je to jedno a je taky moje věc jak to budu řešit. :D Ten kdo tě bude hanit a pomlouvat si nezaslouží být tvůj přítel. :wink:

Obrázek

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2007 10:18 

To je zase pravda. Mám dvě kamárádky, které to ví a pak ještě dvě ségry a maminu. Ty mě podporují a to mě zatím ke štěstí stačí

SKYPE - veronika5382

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 čer 2007 11:46 

Já jsem s tím,komu to říct a komu ne,nejdřív taky dělala celkem drahoty....Nejdřív jen manža,pak jsem to řekla ségře a tím jsem si mohla být jistá,že ta to poví bráchovi,mamce....Bála jsem se to mamině říct,taky se celej život hlídá,aby nepřibrala a nás od malinka honila,aby jsme netloustli.Ale nějak se jí to vymklo.Asi zafungovalo něco jako dětská revolta a já se cpala potají,naschvál.Až teď chápu,že jsem se vlastně cpala naschvál sama sobě.Ale hold na některý věci si člověk musí přijít sám :oops: :roll: !Já jsem momentálně na mateřské"dovolené",takže jsem zatím kolegyně a bohužel ani kamarádky řešit nemusela.Ale myslím,že až bude vhodná doba,tak jim to povím.Doufám,že než se budu vracet do práce,že už to na mně bude sakra vidět :lol: :wink: a pak budu asi muset s pravdou ven.A je mi to jedno,ať si každej myslí,co chce,oni ty kila navíc za nás taky nenosí.A mají nás drbat,že jsme tlustý,nebo že jsme zhubli s prstýnkem?Je mi to fuk.Kdo nám to přeje,ten se bude radovat s náma a kdo s tím má nějaký problém,tak ať si ho vyřeší,to není naše věc!Myslím,že se fakt nemáme za co stydět 8) !Ale rozhodnutí,komu to řekneš a komu radši ne,je na tobě....

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 čer 2007 18:10 

No ja to raději v práci zatím říkat nebudu. Nejsem si jistá jak by holky zareagovaly. No a doma toneví jen tata. To opravdu nevím jak by zareagoval on. Kdyby hrozně, tak si myslím, že by mě to asi hrozně mrzelo. Ale i tak teď myslím jen na to abych měla už tu operaci za sebou a jak alespoň něco zhubnu.

SKYPE - veronika5382

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 čer 2007 18:26 

Ahojky holky, samozřejmě že obavy jsou pořád. Já jsem se předoperačního kolečka taky obávala i když já jsem dala na doporučení a jdu na o něco radikálnější operaci. Jdu na minigastrický bypass. Provedou to na Homolce. Předoperační kolečko jsem ale měla stejné jako všichni ostatní. Dokonce jsem měla dvakrát za sebou gastro protože jsem měla helicobactera a ten je při této operaci kontraindikací. Vše jsem zvládla a termín mám 2.července. :wink: :wink: Už se strašně těším a věřte mi že se taky dočkáte. Tady najdete vždycky podporu ode všech, to jsem poznala hned po první návštěvě tohoto fora

SKYPE - veronika5382

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 čer 2007 21:34 

Tak tě vítám niko, budeš mít hubnutí o trochu jednoduší, nemusíš se tolik držet a výsledky jsou jistější, zase ta operace je náročnější a nevratná, což si myslím že pro některé děvčata, která ještě chtějí děti by mohl být problém. Budeš muset brát vitamíny?, to prý je při té maloabsorci nutné. Každopádně ti přeji mnoho úspěchů, bydlím kousek od tebe, tak at moc nezatěžujem MHD. Ahoj Marie

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 čer 2007 08:13 

No výsledky po bypassu jsou prý opravdu "rychlejší" než po kroužku ale omezovat se budu muset určitě více. Nebudu třeba moct vůbec sladký, možná ani med, jen a jen umělá sladidla. Já bych pak měla totiž veliké potíže se zažíváním (křeče, průjem, zvracení ) a žaludek bude mít objem cca.60 ml, tak to se taky moc nenajím a s pitím při jídle je to stajné jako u vás okroužkovaných. Tak to opravdu nebude o moc snadnější ne :wink: To jsem ráda že někdo bydlí kousek ode mě. Třeba by jsme se mohli někdy vidět, i když já to mám trochu složitější, protože jezdím stále mezi Prahou - prácí - Litoměřicema ( tam mám veškerou rodinu a já jsem na nich závislá ), ale myslím že by jsme se dohodli - někdu v budoucnu. MHD nezatěžuji, já si vozím zadek v autě :P :D

SKYPE - veronika5382

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 465  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina