Milý nováčkové,moc vás tu vítám. I já jsem se rozhodla radikálně a doufám, že defenitivně, změnit svůj dosavadní boj s kily navíc.Prostě už mě neba se s tim tahat

V nějakém časopise jsem objevila článek o paní,která byla po bandáži žaludku,hned jsem sedla k PC a hledala a hledala,až jsem se dostala až sem.Věřte,jste tu správně, na tom nejinformovanějším místě,protože tady se dozvíte úúúúplně všechno,co se operace,jídla po operaci,stavů a bolístek po operaci týče

I já jsem měla období,kdy jsem částečně propadala depkám,že se snad nedočkám,měla jsem pocit,že všechny zde přítomné dámy,a pár pánů

,mě "předbíhají",každý se tu chlubil termínama operace,zatím co já, se s bídou dohrabala k odběru krve a termínu kolečka.Pro představu-začala jsem se po tom všem pídit někdy začátkem února.Termín kolečka jsem dostala na červen,dokonce nadvakrát,a termín mi snad klapne na 9.7.

.Takže jsem čekala cca 5 měsíců

Ale snažila jsem se být rozumná,přeci jsme ty,bohužel,desítky kileček taky nenebraly za týden,ani za měsíc

,že né

Taky jsem se už viděla v létě v bikinkách

,tak to hold odložím plavky v celku až příští léto,ale vím,že to bude.Protože tady je fakt vidět,jak to holkám krááásně jde dolů a při troše sebekázně se už nikdy nevrátí

Takže milé dámy,společně do boje a my to taky dokážem

Teď v pátek jsem absolvovala v ISCAR gastro,psychologa a chirurgii, 27.6. jedu znovu k dietní sestře a dr.Owen a pak DOUFÁM 9.7. vzhůru pro prstýnek!Tak se obrňte trpělivostí a neházejte flintu do žita,když to náhodou nepůjde tak rychle,jak jste si představovaly

Jednou se dočkáte a jsem přesvědčená,že to stojí za to !!!

prstýnek-1.8.07,35let,manža,2+2děti,psice,ovce,korelák,2kočky