Ahoj všem 
Je to pár dnů od mé první návštěvy na fóru, pročetla jsem několik diskuzí a ráda bych se mezi vás zařadila.
Již několik let se snažím marně shodit alespoň pár kilo. S váhou bojuji od mala, vlastně co si pamatuji. Absolvovala jsem několik ozdravných pobytů, z nichž nějaký úspěch měl pouze jeden. Během puberty navíc přišlo braní antikoncepce, které mou váhu ještě zhoršilo. Nyní je mi 24 let a uvažuji - po několika měsíční konzervativní léčbě - o operaci. S mou doktorkou jsme se zatím jen tak trochu bavily o možnostech, které by zde byly.
Ráda bych, aby se z hubnutí stala spíš příjemná změna režimu, ale ve chvíli, kdy se ručička váhy pohne o kilo měsíčně při plánu 5100 - 5200 kj, mi moc radostně není. Věřím, že s mou lékařkou najdeme cestu, jak z toho ven. Zatím je to začarovaný kruh.
Zároveň jsem ale vděčná za to, že jsem konečně v dobré péči (i když prozatím bez nějakého většího úspěchu) a přišlo se i na to, že mám žlučníkový kámen. Celý svůj život od puberty tápu, proč mě bolí břicho i po malém množství jídla. Prozatím si domlouvám vyšetření na chirurgii kvůli odstranění. Chci se zeptat, zda máte někdo zkušenost s bariatrickým výkonem společně s odstraněním žlučníkového kamene? Lze toto provést najednou?
Zatím se mějte hezky, jdu dál listovat fórem

Pěkný večer