fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 25 črc 2025 14:52

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 391, 392, 393, 394, 395, 396, 397 ... 465  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: PŘEDSTAVENÍ NOVÁČKŮ
PříspěvekNapsal: 25 bře 2014 09:54 

Ahoj,

jmenuji se Martin.. je mi 30 jsem ze Zlina a cely zivot mam problemy s obezitou... Nyni to doslo do takovho stavu, ze merim 2 metry, ale vazim pres 200kg (nevim presne, uz me nic nezvazi :( )
Hubnout jsem samozrejme zkousel cely zivot.. Dokonce cca 7 let zpet se mi povedlo zhubnout ze 170kg na 115, ale bohuzel kvuli zamestnani, nedostatku pohybu a pote i spatnemu stravovani se vaha vratila opet do "normy" Minuly rok mi pan doktor doporucil, ze by bylo dobre podstoupit nejaky ten chirurgicky zakrok.. jelikoz jsem se docetl, ze zakroku je pomerne hodne.. rad bych se zeptal ostatnich, jaky z nich by napriklad z vlastnich zkusenosti apod doporucovali. Uz sam citim, ze to neco chce delat, nebot klouby, pater apod zacina pomalu ale jiste bolet a temer jakykoliv pohyb uz neni tak ladny, jako byl kdysy.

Pokud by jste mel nekdo nejakou radu apod, klidne pisnete.

PříspěvekNapsal: 25 bře 2014 10:50 

Ahoj Martine,taky jsem tady nová. Když čtu tvé problémy vidím v nich sama sebe a určitě vím že to chce řešit a prostě neodkládat . Taky jsem dlouho váhala , až to skončilo u endoprotézy kolene což mně ještě více omezilo v pohybu a dostala jsem se na krásných sloních 144 kg :twisted: a dnes lituji že jsem nešla na OP žaludku dříve . Teď mám termín na sleeve 7.4 a moc se těším že začnu nový život .

45 let ,výška 174 cm !

28.9.2015 88 kg
Obrázek[/color]

PříspěvekNapsal: 25 bře 2014 10:57 

Sparhawk
Ahoj Martine, vítám Tě mezi námi!
Taky bych řekla, že Tvoje situace už vyžaduje nějaké řešení :wink:
Navrhuji Ti obrátit se na Dr. Čierného do Břeclavi. Myslím, že Ti navrhne bypass. Je to machr nad machry. Nedostaneš u něho sice termín operace do měsíce, ale budeš v dobrých rukou a čekací doba na operaci Ti pomůže si zvyknout na novou životní filosofii, tzn. JÍM, ABYCH ŽIL (a ne jako dřív, kdy jsme žili pro to, abychom jedli, kdy pro nás bylo jídlo smyslem života).

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 25 bře 2014 11:28 

Sparhawk, ahojka, kdyby sis chtěl někdy o těchto věcech pokecat z očí do očí jsem Ti k dispozici jsem z Otrokovic a určitě by se přidala i Motiva, ta je ze Zlína, obě to máme již za sebou a určitě jsi učinil správné rozhodnutí, že do toho chceš jít. Blanka.

http://blanula1.rajce.idnes.cz/Tak_sel_cas.../

PříspěvekNapsal: 25 bře 2014 18:03 

Ze Zlína a okolí je nás tu hodně, klidně Ti rády poradime. Určitě první musíš zajít za Urbankem to je obezitolog ve Zlíně a on ti vše řekne a dá potřebné a podrobné instrukce. A za mě bych volila Břeclav byla jsem 100% spokojena.

Klidně jsem i pro osobní po vykládání co něco udělat zlinaci nejakou slezinu

40 let
manžel, dva škodíci puberťáci
leden 2012 váha 127
leden- obezitolog Zlín
únor - konzultace v Břeclavi

operace při váze 120 kg dne 13.6 2012 TUBU
BMI NORMÁL jsem v cíli
12.11.13 žlučník mudr. Čierný
25.2 14 abdo + ruce prof. Brychta, 16. 4 new prsa prim. Výška

PříspěvekNapsal: 25 bře 2014 19:24 

zdravím Martine, dr. Urbánek je tady něco jako styčný důstojník pro bariatrické operace, doporučuji, najdi si na netu jméno Mudr. Robin Urbánek, zavolej do ordinace, sestřička tě objedná a současně ti řekne, jaké doporučení si máš přinést s sebou. Doktor ti vysvětlí, jaké typy operací můžeš podstoupit a jaká vyšetření jsou před operací potřeba, také ti doporučí pracovíště, kkde můžeš operaci podstoupit, hodně lidí jezdí do Břeclavi, ze Zlína to není daleko. Já byla ve Vítkovicích, kde mají tyto operace také dlouhou tradici a objednací lhůty jsou kratší než v Břeclavi- Také se jezdí do Valmezu, ale myslím, že tam nemají tak široký rejstřík operací jako v Břeclavi a Vítkovicích. V každém případě si zavolej co nejdřív k dr. Urbánkovi. pokud budeš chtít, můžeme se domluvit, jak už psala Blanula, a zajít společně na kafe.

Obrázek

výška:164 cm
operace: 6. 1. 2014, Vítkovice, doc. Holéczy, sleeve resekce
věk: 60 let, syn 30 let a dcera 25 let (bydlím s dcerou), nově jsme se přestěhovaly, proto tak dlouhá odmlka, neměla jsem 10 měsíců přístup na internet
spousta zvířat: 4 psi (dcera má chovatelskou stanici), nová kočička Julinka, 4 koně

PříspěvekNapsal: 25 bře 2014 21:15 

Ahoj Martine :)

Ze Zlínska je nás opravdu víc a osobní setkání je ta nejlepší motivace ;)
Klidně můžeme domluvit všichni nějaké společné kafe a můžeš se na všechno zeptat, vidět a slyšet. Dr. Urbánka doporučuju a s Břeclaví a Ostravou jsou tu skvělé zkušenosti.

Gratuluju k rozhodnutí :)

Tubu Mostiště = 29.11.2012
Abdomino Brno, MUDr. Adlerová = 10.4.2014

Prsa -30cm, pod prsy -29cm, pas -40cm, boky -51cm, krk -6cm, paže -15cm, stehna -19cm, kolena -11cm, lýtka -13cm, kotníky -4cm

PříspěvekNapsal: 25 bře 2014 21:20 

spendlicek píše:
Ahoj Martine :)

Ze Zlínska je nás opravdu víc a osobní setkání je ta nejlepší motivace ;)
Klidně můžeme domluvit všichni nějaké společné kafe a můžeš se na všechno zeptat, vidět a slyšet. Dr. Urbánka doporučuju a s Břeclaví a Ostravou jsou tu skvělé zkušenosti.

Gratuluju k rozhodnutí :)

Vidím hodně zkušeností s OV a Bř. Moš.ale prosím je tady někdo ,kdo podstoupil sleeve v Havířově?

45 let ,výška 174 cm !

28.9.2015 88 kg
Obrázek[/color]

PříspěvekNapsal: 26 bře 2014 08:37 

Vítám všechny nováčky :wink:

47let, manžel dvě dcery 28,27, let
operace refluxu,hiátové kýly ,plastika jícnu
4.10.2013 v den operace 90kg
7 měsíců od operace - 28 kg .

PříspěvekNapsal: 26 bře 2014 08:40 

Diky vsem za odpovedi :) Nejaky ten sraz by byl urcite velkym prinosem. K dr Urbankovi jsem drive chodil, kdyz jsem se poprve snazil snizit vahu.
Pokud se tady znate osobne, tak klidne mezi sebou domluvte misto a termin a ja se urcite pridam. praci mam od 8 do 17 (pokud by bylo potreba, mohu si domluvit odchod drive :)

PříspěvekNapsal: 26 bře 2014 15:13 

Sparhawk
Určitě jdi v prvé řadě k dr. Urbánkovi,jak psaly holky.Já jsem tam šla taky po 4letech a těžší než dříve, jen se začal smát, že vítá ztracenou dceru. Řekla jsem mu hned, že jsem se rozhodla pro operaci, zeptal se kde, já řekla Břeclav a ihned mi napsal všechny žádanky na vyšetření a pak už jsem se jen meilem domluvila s Dr. Čierným v Břeclavi.

http://blanula1.rajce.idnes.cz/Tak_sel_cas.../

PříspěvekNapsal: 26 bře 2014 21:33 

tak něco domluvme, holky, ale jsem na tom podobně jako Martin, práce od 8 do 17, navíc tenhle měsíc velice hektický, mně by vyhovovalo asi víc sejít se o některém víkendu, jak jste na tom vy?

Obrázek

výška:164 cm
operace: 6. 1. 2014, Vítkovice, doc. Holéczy, sleeve resekce
věk: 60 let, syn 30 let a dcera 25 let (bydlím s dcerou), nově jsme se přestěhovaly, proto tak dlouhá odmlka, neměla jsem 10 měsíců přístup na internet
spousta zvířat: 4 psi (dcera má chovatelskou stanici), nová kočička Julinka, 4 koně

PříspěvekNapsal: 27 bře 2014 20:44 

Martine, mrkni do sekce srazy jsou tam návrhy na zlínský sraz.

40 let
manžel, dva škodíci puberťáci
leden 2012 váha 127
leden- obezitolog Zlín
únor - konzultace v Břeclavi

operace při váze 120 kg dne 13.6 2012 TUBU
BMI NORMÁL jsem v cíli
12.11.13 žlučník mudr. Čierný
25.2 14 abdo + ruce prof. Brychta, 16. 4 new prsa prim. Výška

PříspěvekNapsal: 28 bře 2014 06:21 

Sparhawk píše:
Ahoj,

jmenuji se Martin.. je mi 30 jsem ze Zlina a cely zivot mam problemy s obezitou... Nyni to doslo do takovho stavu, ze merim 2 metry, ale vazim pres 200kg (nevim presne, uz me nic nezvazi :( )
Hubnout jsem samozrejme zkousel cely zivot.. Dokonce cca 7 let zpet se mi povedlo zhubnout ze 170kg na 115, ale bohuzel kvuli zamestnani, nedostatku pohybu a pote i spatnemu stravovani se vaha vratila opet do "normy" Minuly rok mi pan doktor doporucil, ze by bylo dobre podstoupit nejaky ten chirurgicky zakrok.. jelikoz jsem se docetl, ze zakroku je pomerne hodne.. rad bych se zeptal ostatnich, jaky z nich by napriklad z vlastnich zkusenosti apod doporucovali. Uz sam citim, ze to neco chce delat, nebot klouby, pater apod zacina pomalu ale jiste bolet a temer jakykoliv pohyb uz neni tak ladny, jako byl kdysy.

Pokud by jste mel nekdo nejakou radu apod, klidne pisnete.

Ahoj Martine taky jsem měla problém diety zhubla jsem pak to vše nabrala měla sem 104kg a 155cm 13.3 2014 jsem byla na resekci žaludku mám 8 kg dole jsem moc spokojená bála sem se ale zbytečně šlo to dobře a ted je mi fajn :D

PříspěvekNapsal: 30 bře 2014 22:51 

Ahoj :) Chtěla bych se zeptat, jestli je podle vás lepsi jít na operací (řada bych tubulizaci) do Břeclavi k doktoru Čiernemu nebo do Ostravy k doktoru Holeczymu? Zkoušela jsem psát email oběma a oba potvrzují, že by pro mne operace měla být vhodná a mám se objednat na konzultaci, jenže teď nevím ke komu :-D
Jsem z Hodonína, takže z domu mám blíž Břeclav, ale studuju v Ostravě, takže přes tyden jsem zase tam. Chtěla bych jít na operaci nejlépe v červenci, myslíte, že v Břeclavi by to nebylo rychle? Chtěla bych se tento tyden konečně rozhoupat a objednat, ale nevím kam :?: Sice jsem to tady už hodně pročítala, ale dobré zkušenosti jsou s oběma a nemůžu se rozhodnout :-D Děkuji.

22 let, 176 cm
http://my-new-bariatric-life.blog.cz/

23. 4. 2014 první konzultace
13. 8. 2014 sleeve resekce, doc. Holéczy Ostrava-Vítkovice
13. 8. 2014 160 kg, břicho 150 cm
13. 8. 2015 113 kg, břicho 115 cm

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 391, 392, 393, 394, 395, 396, 397 ... 465  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina