Betty, já jsem byla na první konzultaci u docenta 6.listopadu, nebýt Vánoc, kdy měl snad od 15tého dovolenou, mohla jsem být odoperována i dřív, takhle mi dal první termín po novém roce, řešila jsem sladění operace s termíny v práci

, jsem ze Zlína, takže jsem si všechna vyšetření obíhala ve Zlíně, ale pro tebe bude snazší udělat si je přímo ve Vítkovicích, odvoz jsem původně měla domluvený s dcerou, pak se na pokoji objevila paní, která šla ve stejný den jako já na operaci, vyndavali jí bandáž, a ta mi nabídla, že mě domů odveze, protože jela do Uherského Hradiště, tak jsem se nechala nakonec vyložit u mamky v Otrokovicích, kde mě odpoledne vyzvedla dcera. Ale tahle paní mi tvrdila, že prý bych měla nárok na sanitku, kdyby mě neměl kdo odvézt, to se chce zeptat. Nevím, jestli bys byla schopná, odřídit to sama, asi bych chtěla mít jako řidič minimálně vedle sebe někoho, kdo pojede se mnou, kdyby se mi udělalo po cestě špatně.

výška:164 cm
operace: 6. 1. 2014, Vítkovice, doc. Holéczy, sleeve resekce
věk: 60 let, syn 30 let a dcera 25 let (bydlím s dcerou), nově jsme se přestěhovaly, proto tak dlouhá odmlka, neměla jsem 10 měsíců přístup na internet
spousta zvířat: 4 psi (dcera má chovatelskou stanici), nová kočička Julinka, 4 koně