fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 23 črc 2025 21:59

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 465  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 led 2008 09:38 

Ahojky Biggy40,vítej tady mezi náma. Hranice pro nás nejsou žádný problém. :lol: Už teď vím, že si mezi námi najdeš spoustu přátel, :lol: :lol: kteří Tě nikdy nenechají na holičkách. Jsme jako velká rodina. Např. nastane problém, potřebuješ poradit, zeptat se na něco nebo máš jen blbou náladu. :cry: Vlítneš na Band mezi nás a víš, že vždycky tam někdo bude, kdo Ti poradí nebo jen s Tebou pokecá a zase bude dobře. :wink: :wink: Tak zdravím všechny a zvlášť SLOVENSKO.
Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 led 2008 10:15 

Biggi, taky Tě tu vítám a ať se cítíš jako doma :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 led 2008 11:18 

Ahojky Biggi
také tě chci přivítat mezi námi. Nejen ty jsi ráda, žes nás našla. I my jsme rádi. :lol: Často se tu volá po zkušenostech lidí, kteří byli operovaní před delším časem. Zajímá nás, jaké jsou celkové úbytky, jak těžké (či snadné?) je váhový úbytek si udržet apod. Určitě si budeme užiteční navzájem. :idea: Nováček jsi jen zde na fóru - roozhodně ne, co se týká bandáže :wink:
Tak vítej, čti a až budeš mít chuť, poděl se s námi o své zkušenosti.Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 led 2008 12:00 

Také vítám Biggi - naši zahraniční spolubojovnici !!! :wink: :wink:

Zajímalo by mě, jak jsi na tom s váhou.. kolik jsi měla, kolik a za jak dlouho jsi sundala a zda si kila držíš... A taky kde jsi byla operovaná..

Takže až budeš mít chvilku, přejdi do příslušného tématu ve Volné diskuzi a my budeme zvědavě čekat na Tvoje zprávičky..
Pa :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 led 2008 20:31 

Ahoj všem :)
na popud jedné dobré dušičky (děkuji :wink: ) bych se k Vám ráda přidala. Fórum pročítám delší dobu, ale zatím jsem se neodvážila.

Abych se představila, jmenuji se Katka, je mi 26 let a jsem z Prahy. S váhou mám problémy od malička, diet jsem držela nespočítaně, vždycky ale přišel jo-jo efekt :( Jsem schopná zhubnout 20-30 i víc kg (v posledních letech startovací váha +/- 150 kg, ale pak jsem to v určité fázi nezvládla a váha šla opět nahoru.
Moje poslední velké hubnutí (alespoň doufám že poslední, protože bude úspěšné :) ) probíhá od června/2007, startovací váha něco nad 150 kg, v současnosti cca 120 kg, a to úpravou stravy - ale ne tak radikální jako při předchozích hubnutích (cvičení bych ráda přidala od nového roku :idea: ).
Tím, že jsem hledala další info o hubnutí, abych nedopadla jako posledně, jsem narazila na toto diskusní fórum, kde se mi líbí :) a které mě inspirovalo k objednání se do ISCARE v P.. Zatím na obezitologii, o bandáži ještě nejsem 100 % přesvědčená, ale uvažuju o ní...i proto jsem tady :idea:

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 led 2008 21:19 

Ahoj Katix, vítej mezi námi, koukám, že už máš za sebou spoustu odhozených kil, jsi holka šikovná, snad tě tady ty naše debaty budou inspirovat a rozhodneš se, jak dále :lol: :lol: je dost možností, které ti pomohou, aby se ti váha stále nevracela, ale musíš si vybrat sama, kterou použiješ :wink: :wink: :wink: tak si čti a když budeš potřebovat radu, tak je nás tu dost a každý ti určitě vyjde vstříc :lol: :lol: :wink: :wink: :roll: :roll:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 led 2008 22:52 

Katko vítám tě :lol:
Obdivuji, co jsi dokázala :shock: I když bandáž nemáš, určitě sem patříš. :wink: Třeba Trixl je také bez operace a je určitě platnou členkou fóra :D
Jsi mladší než já, ale s váhou a výškou jsme na tom asi podobně. Já jsem se pro operaci rozhodla proto, že už mne nebavily ustavičné neúspěchy. :( I když jsem něco zhubla (i 25 kg !), opět jsem nenápadně a pomaloučku sklouzla do zažitých stereotypů a bylo vše zpět i s něčím navíc. :evil: Došla jsem k názoru, že to sama nezvládnu a že potřebuji doživotní změnu. :? I když jsem před operací zhubla 20 kg, brala jsem to jen jako start a za bandáž jsem moc vděčná. :D
Ať tvé rozhodnutí bude jakékoliv, návštěvou ISCARE rozhodně nic nezkazíš, ba naopak. :idea: Ony i plánované kontroly na obezitologii udělají hodně a člověka to nutí stále se držet správného režimu. :wink:
Přeji ti, abys dosáhla svého cíle a byla se sebou spokojená. :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku: Ahoj všem!!!
PříspěvekNapsal: 09 led 2008 17:56 

Právě jsem se zaregistrovala i když ještě nejsem po operaci, snad to nevadí.
Jmenuji se Zuzka, je mi 27 let, měřím 170cm a vážím 111kg, což už mi přijde opravdu hodně. Už jsem po první konzultaci s chirurgem v Iscaru, pozítří jdu na gastro a k psychologovi a 29.1 jdu na internu a poté dostanu termín operace.

Už se moc těším, když vidím jak Vám to tady pěkně hubne, doufám, že nebudu výjimka potvrzující pravidlo a nebudu jediná komu to nepomůže, mám trochu strach z gastra, ale snad to vydržím. :( :(
Nemáte někdo nějakou radu jak si to usnadnit? Můžu se v ISCARU nechat třeba nějak oblbnout abych to gastro tak nevnímala? :oops: :oops:

Nevíte jak dlouho jsou čekací doby v Iscaru? Jak dlouho se čeká na operaci po úspěšném splnění tzv.kolečka vyšetření?

Ráda bych tu našla třeba pár lidiček z Prahy, kteří by rádi někdy někam zašli.
Zatím se mějte všichni moc a moc fajn a Všem do nového roku přeji spoustu ztracených kil. :lol: :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 led 2008 18:03 

jsem tu nová a asi jsem něco udělala špatně :oops: :oops: :oops: a místo odpovědi sem, jsem omylem založila a hlavním foru nové téma AHOJ VšEM, tak snad se tam někdo z Vás podívá a třeba se to i rozjede, tady už je tolik odpovědí, že je to už dost nepřehledné, tak třeba se mé nové téma uchytí a informace budou zase chvilku přehlednější než jich bude 54stran jako tady :lol: :lol:
Ale i kdyby ne, tak Vám chci všem moc poděkovat jsem krátce před bandáží a tady jsem našla skoro všechno co jsem potřebovala vědět, a hlavně jsem tu našla spoustu pozitivních lidi, což mi moc pomohlo v rozhodnutí. Děkuji všem :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 led 2008 18:36 

Katix jsem ráda, že si se odhodlala se ozvat a něco o sobě napsat. Určitě je ti líp, že si máš o svém problému s kým popovídat. Jsme tu všichni na stejné lodi, a proto se nám o našich problémech líp hovoří. Vítám tě na foru.

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 led 2008 20:03 

Ahoj Zuztomas...také se bojím doktorů...na gastru mi jen trochu zmrazili krk, žádná chuťovka to není, ale když jsem to vydržela já, tak to vydržíš i ty...a to jsem děsná posera :lol: jen Ti držím palečky, aby Ti tam něco nenašli, tím se operace dost oddálí...co se týká termínu, je to různé, taky záleží, jakou máš pojišťovnu, jaké mají limity atd. je to dost individuální. A co se týká srazu, dáme Ti vědět, v brzské době něco tady v Praze naplánujeme...dej nám čas....rádi Tě poznáme a rádi pokecáme....držím Ti palečky, ať Ti všechna vyšetření dopadnou dobře a ať brzo patříš mezi nás s prstýnkem. Uvidíš, začne Ti lepší život....ale i tak musíš být ukázněná, ale myslím si, že toto forum a schozená kila dříve operovaných Ti bude velkou inspirací, stejně jako mě

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 led 2008 22:52 

Zuztomas,Katixholky vítám vás mezi námi a doufám že se tu s vámi budeme setkávat často :P :P :P

14.03.2009 abdominoplastika s přešitím pupíka
27.10.2009 redukce - záda
26.10.2010 redukce- ruce
4.10.2011 redukce vnitřních stehen

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 led 2008 08:17 

Ahojky zuztomas vítám tě mezi námi. Čekací doba se dá docela dobře zkrátit tím, že si naplánuješ vyšetření kolečka pokud možno najednou- já třeba měla ráno psychologa a v poledne hned gastro a tak.Vlastně jsem byla 19.1. poprvé u docenta Svačiny a 19.3. jsem byla operovaná- takže docela fofr. Jen jsem musela čekat aby mi před operací skončil menses- jinak bych termín operace měla pravděpodobně ještě dřív, ale nechtěla jsem hned po operaci začít menstruovat- i takové věci je dobré zvážit. Člověk je po operaci rád, že je rád a soužit se ještě s těmihle bolestmi mi už příšlo vyloženě zbytečné. Takže hezky si to všechno naplánuj a uvidíš, že to bude co by dup :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 led 2008 09:00 

Všem Vám moc děkuji za milé přivítání. Taky se těším, až budu po operaci, vím, že začne nový život, protože každé kilo které shodím je už teď výhra.
Moc děkuji za radu ohledně menstruace, to by mě nikdy samotnou nenapadlo, ale bohužel až do takových detailů si to naplánovat nemůžu, protože co jsem takhle tlusta tak mám menstruaci jen zřídka a rozhodně ne pravidlnou. Takže se budu spíš modlit abych to nedostala hned po operaci. Ale i kdyby tak většinou o tom ani nevím, nemám bolesti atd, tak bych to snad vydržela.
Zítra mě čeká Gastro, mám z toho trochu stažený žaludek, ale určitě to vydržím. Potom hned mám psychologa, na co se mám připravit? Co bude chtít vědět? :?: :?: :?:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 led 2008 09:18 

My jsme si s psycholožkou spíše povídaly...proč jsem se rozhodla, jestli přesně vím, co mě čeká atd. Nic významného. Bavily jsme se o rodině, o práci, skoro jako s kamarádkou... :lol: alespoň u mě to tak probíhalo, žádné testy atd. jako některé ostatní jsem nevyplňovala, tak je to asi všude jiné, ale určitě se nemáš čeho bát, tak Ti držím na zítra palce, hlavně na to gastro,

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 465  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina