fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 26 črc 2025 03:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 465  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 led 2008 22:14 

Hurááááá, už se to povedlo, ještě že jsem to nevzdala, tak všem dobrou noc a nevzdávejte boj s kilečky!!!! :D

Předmět příspěvku: Je tu někdo ještě přad operací???
PříspěvekNapsal: 29 led 2008 09:57 

Dobrý den.chtěla bych se zeptat,jestli je tu ještě nekdo,koho teprve čeká operace,abych tu nebyla tak sama. :cry: :? Jmenuji se Hana,je mi 24 let a vážím 107kg.Jsem čekatelka na operaci v turnově.mám 19.měs.adámka a těhotenstvím jsem přibrala 30kg,a nezhubla jsem ani gram-navíc obesitu máme v rodě.tak proto jsem se rozhodla pro bandáž.Hanhula

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 led 2008 21:01 

Ahojky Hanhulo vítám Tě tu .Jsem také čekatelka.

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.

Předmět příspěvku: ahoj
PříspěvekNapsal: 03 úno 2008 17:07 

Krásný den všem, tak se mi konečně přiblížil datum operace a samozřejmě se už těším. Jen bych se vás "zkušenějších":)) chtěla zeptat, jak dlouho jste byli doma na nemocenské, případně co jste řekli okolí, myslím tím ty, kteří se nechtěli přiznat s touto operací, jestli jste se na něco "vymluvili" (nechci to nějak s nikým rozebírat krom manžela a mamky). A taky ještě jednu otázku, na operaci musím mít něco stahovacího na nohy, že? Já jsem si to totiž hned nešla na kontrole koupit a teď přesně nevím, jak se to jmenuje a hlavně, jestli to seženu i někde jinde než dole v lékárně u Iscare. V hlavě se mi to už vše točí a motá a přemýšlím, jak to vše udělám, ještě k tomu budu prvně bez syna a to ještě k tomu takhle dlouho (i těch pár dní je pro mě dlouho), takže jsem se i vypovídala a děkuji za případné odpovědi:))))

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 úno 2008 17:39 

Leni tak tě mezi námi vítám. Já jsem měla výhodu, že mi brali i žlučník, takže jsem se vymluvila na něj. U nás to ví jen manžel a starší dcera. Ale výmluv existuje moc.
Takže přeji ať vše dobře dopadne a brzy budeš patřit mezi nás.

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 úno 2008 07:24 

Ahoj Leni, já jsem to na férovku řekla všem- není nic horšího než vysvětlovat, že prostě nemáš chuť si něco dát ( např. na návštěvě) když si půl hodiny předtím jedla a teď si ráda, že si ráda a nedostala bys do sebe ani ň- nebo že si opravdu nedáš limonádu, když víš, že teď zrovna nemůžeš pít...mě tohle strašně otravovalo život- všichni na mě koukali jak na rozmazlenou nevděčnou fiflenu, která si nechce vzít, když jí to z dobré vůle nabízí- no a tak jsem jim to řekla, většině jsem dala i šáhnout na zvonek (myslím na port- já tomu říkám zvonek :lol: )- teda ženským :lol: oni se dostatečně vyděsily a teď mám od nich pokoj :lol: :lol: :lol:
Jinak já nic stahovacího mít nemusela, tak nevím co myslíš. Přeju hodně štěstí a nenech se nikým a ničím znervóznit :D :D :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 úno 2008 08:17 

Ahoj Leni, souhlasím s kamčou. Je opravdu lepší říct pravdu pak to máš vše lehčí a nikdo Tě nebude nutit do jídla. Já byla v nemocnici 5 dní, pouštěli mne v úterý a v pondělí jsem šla už do práce (doktorům se to, ale moc nezdálo, chtěli mne nechat ještě doma, ale záleží co máš za práci.Nohy mě zavázali v nemocnici, nic jsem si nemusela kupovat.

33 let, 5 letá dcera
bandáž žaludku - 11. 1. 2008

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 úno 2008 08:45 

Leni - gratuluju k termínu!!
Já jsem všem kolem řekla, že jsem měla žaludeční kýlu (hyátová hernie se to jmenuje)... mezi jícnem a žaludkem - to se operuje stejným způsobem.:wink: Pověděla jsem to pouze manželovi..

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 úno 2008 09:48 

Ahoj Lenko 8)
Také ti gratuluji k termínu - za chviličku to budeš mít za sebou a léto už pro tebe bude krásné :lol:
Já jsem o operaci informovala jen své nejbližší (ani to neví celá rodina). Pro ostatní prostě hubnu, protože málo jím a jezdím do Prahy na konzultace k obezitologovi - konečně i to je pravda. :wink: Ví to i několik mých známých, ale těm jsem to řekla, až když byly výsledky viditelné. Myslím, že by mě obtěžovaly zkoumavé pohledy, zda je už vidět, že hubnu, nebo reakce, že teda jako nic moc na to, že jsem byla na operaci apod. :? Někteří "dobráci" také mají pocit, že operace udělá vše za tebe a zhubnutí tedy není výsledkem zvýšené snahy či odříkání. :evil:
Myslím, že nikdo další to zatím vědět nemusí a sama si později rozhodneš, zda se o své "tajemství" podělíš s někým dalším. :) Upřímně - teď už by mi ani nevadilo, kdyby se to dozvěděli i jiní lidé, protože si troufám říci, že výsledky mám a pokud by chtěl radu někdo obézní, ráda mu bandáž doporučím. :) Sice vážím ještě hodně, ale cítím se skvěle a přistihla jsem se, že když vidím některé baculky, jak nešťastně funí do schodů v nepadnoucím nepohodlném oblečení, je mi jich líto. :( Přesně vím, jak jim je a pokud by některá z nich chtěla z toho všeho ven, ráda jí radou pomůžu. :idea:
Pokud jsi někdy měla problémy se žlučníkem, vymluv se na něj. Je to o to lepší, že nikomu pak nepřijde divné, že málo a opatrně jíš (případně můžeš tvrdit, že to či ono ti po operaci dělá problémy :wink: ). Nebo se vymluv podle rady Zelenoočky, o té kýle si třeba jako ani nevěděla a odhalili ji náhodně při nějakém vyšetření . . . Určitě si poradíš - jsi přece ženská :wink: .
V lékárně či ve zdravotnických potřebách sháněj stahovací punčochy (jsou od chodidel až na stehna). Řekni, že je potřebuješ na operaci jako prevenci proti trombóze. Oni už určitě budou vědět, co myslíš.
Jinak do ISCARE mě přijali v pondělí, v úterý operovali a ve čtvrtek jsem šla domů. Do vyndání stehů (10 dní po operaci) to nebyla žádná sláva - únava, trošku bolesti a pak mě "táhly" stehy, jak se jizvičky hojily - ale pak se to rychle zlepšovalo a bylo mi fajn. :lol: Záleží na tobě, jakou máš práci či jak velkou zátěž ti přináší domácnost, ale minimálně měsíc po operaci by ses měla šetřit (rozhodně nic těžkého netahat!).
Přeji ti, aby to do operace rychle uteklo, abys to v pohodě zvládla a aby se ti pak krásně hublo. :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku: ahoj
PříspěvekNapsal: 04 úno 2008 22:00 

díky vám, já věděla, že mě určitě povzbudíte:) Určitě vám dám vědět, jak se budou ty hnusný čísla na váze snižovat;-)

Předmět příspěvku: Jsem nováček ,dobrý den
PříspěvekNapsal: 08 úno 2008 12:13 

Dobrý den,jsem tady nová,tak se musím naučit,jak to tady probíhá a doufám,že mě pomůžete...děkuji Šárka

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 úno 2008 12:20 

Tak tě tady Šárko vítám a doufám, že o sobě napíšeš trochu víc.

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 úno 2008 12:55 

Ahojky Šárko i já Tě tady vítám.

33 let, 5 letá dcera
bandáž žaludku - 11. 1. 2008

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 úno 2008 13:26 

Ahojky taky tě vítám :lol: prosím nezakládej nová témata- jdi do představení :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 úno 2008 15:27 

Všechny vas zdravim,jsem tady novaček a proto kratke predstaveni.Jmenuji se Ladka a je mi 33 let.Bandaž žaludku jsem ješte nepodstoupila ale chci do toho jit.Mam zdravotni problemy 2krat operace plotynky,tak je to zaprah na moje zada nadvaha 40 az 50 kilo.hubnout se mi nedari nepreziram se a jim celkem zdrave ale vaha ne a ne dolu.cvicit moc nemuzu pak trpim bolesti a jsem rada ze se muzu natahnout.muzete mi prosim poradit na koho se mam obratit atd........ dekuji mocinky :P Jsem s Ostravy.....

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 465  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina