fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 25 črc 2025 04:59

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 465  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 úno 2008 19:18 

Ahojky vítám nově příchozí Ladka a Šárka :lol:

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 úno 2008 21:38 

ladka píše:
Všechny vas zdravim,jsem tady novaček a proto kratke predstaveni.Jmenuji se Ladka a je mi 33 let.Bandaž žaludku jsem ješte nepodstoupila ale chci do toho jit.Mam zdravotni problemy 2krat operace plotynky,tak je to zaprah na moje zada nadvaha 40 az 50 kilo.hubnout se mi nedari nepreziram se a jim celkem zdrave ale vaha ne a ne dolu.cvicit moc nemuzu pak trpim bolesti a jsem rada ze se muzu natahnout.muzete mi prosim poradit na koho se mam obratit atd........ dekuji mocinky :P Jsem s Ostravy.....

Ahoj Laďko 8)
Pro získání informací asi bude nejlepší, když zvolíš: Obsah fóra, Volná diskuse a pak téma Kde začít? Dnes jsem volala? Ale i ostatní témata ve Volné diskusi pro tebe určitě budou přínosná a tak si čti. :shock: :wink: Pokud ti něco nebo jasné, nebo nenajdeš odpověď přesně na to, co tě zajímá, tak si vyber téma, do kterého se tvůj příspěvek obsahově hodí a klidně se ptej. Je tu hodně dobrých lidiček, kteří ti jistě rádi odpoví. :wink:
Vítám tě mezi námi a doufám, že se ti tu bude líbit. :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 úno 2008 00:35 

Také zdravím nově příhozí a věřím, že se jim tu určitě bude líbit a načerpají dostatečné informace :lol:

Předmět příspěvku: jít či nejít?
PříspěvekNapsal: 26 úno 2008 21:10 

:oops: Ahojky holky já vás tak obdivuji.V mé hlavě je neustále otázka ano či né bandáž.Převažuje ano a pak když se někomu svěřím tak mě odsuzují.Nevím jak dál.Fakt vás obdivuji

bandáž 2008,těhu2009 do toho jsem přestala kouřit a vše zpět + 10kg navíc
4.2 konzultace Turnov doplnění 3,5ml

Naposledy upravil krata.h dne 27 úno 2008 18:08, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 úno 2008 23:46 

Ahojky, vítám Tě tady....pokud Tě někdo odsuzuje, tak ho nech, je jen na Tobě, jak se rozhodneš, ty jsi sama za sebe zodpovědná a za své zdraví....a pokud bojuješ už dlouho s nadváhou, je lepší to řešit včas, než nastanou větší zdravotní rizika, nikdo jiný nemá právo Ti do toho mluvit a jen Ty jediná se musíš rozhodnout, jak naložíš ze svým budoucím životem, až budeš trpět nějakými nemocemi, co později s obezitou souvisí, to už Tě odsuzovat nebudou??? Už Ti třeba nebudou radit, že jsi s tím měla něco dělat dříve, nedej na cizí rady, měj svůj rozum, člověk, který není ve Tvé kůži a neví, jak se cítíš a nebo nikdy nebyxl obézní to nikdy nepochopí, co my uvnitř prožíváme a jaký svádíme každodenní boj s kily.Přeji Ti moc štěstí a zdravého rozumu při rozhodování...ahojky Martina

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 úno 2008 08:44 

:lol: děkuji za povzbuzení

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 úno 2008 09:16 

Krata.h- ahoj , myslím že každá z nás narazila na lidi kteří tento zákrok nějakým způsobem odsuzují - u někoho je to přímo rodina, u jiného přátelé a u dalšího dokonce doktoři /kdybys slyšela mou obvodní lékařku co mi říkala!/ ale chce si to toho nevšímat a jít si za svým. A najít v někom oporu - je jedno zda to bude někdo z rodiny či blízká kamarádka. Na toho člověka se obracet s jakoukoliv pochybností. Další - a skutečně velikou oporou - Ti bude toto fórum které bylo za tímto účelem vytvořené. Je to velká parta lidiček kteří si tím také prošli, takže mají velké zkušenosti a kdykoliv ti ochotně přispěchají s radou či povzbuzením. Tak je jen na tobě jak se rozhodneš ..........ale pak si to už nenech od nikoho rozmluvit.

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 úno 2008 10:14 

Ahoj, vítám tě tady. A jediná rada - nesvěřuj se. Prostě si to rozmysli sama pro sebe a musíš do toho jít celým srdcem a vědět, že to CHCEŠ, protože jinak ti to nebude k ničemu. Jak psaly už holky, ty musíš vědět co chceš a nikdo nemá právo ti do toho kecat a už vůbec tě odsuzovat za to, že chceš se sebou něco dělat.

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 úno 2008 10:53 

Ahojky, taky tě tady vítám, jak už ti holky radily, tak se na všechny vykašli. A jedna rada, je tu dost holek, které krom nejbližší rodiny nikomu neřekli na jakou operaci jdou. Většinou to svedli na žlučník, nebo tak něco a nikomu nemuseli nic vysvětlovat. To že pak huneš prostě svedeš na dietu a nazdar. každej ti může být ukradenej, děláš to pro sebe.

!!!5.11.2013!!! mám termín na Abdominoplastiku spojenou s redukcí stehen v SANUSU HK

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 úno 2008 12:38 

Ahojky, i já si myslím, že rozhodnutí zda do toho jít musí uzrát ve tvé hlavě a ne u někoho jiného. Já osobně jsem to řekla pouze manželovi. I já se dlouho rozhodovala zda ano či ne a teď už bych neměnila. Mrzí mě pouze to, že jsem do toho nešla dřív (kde už jsem dneska mohla být). Nikdo ti to nebude zakazovat ani tě přemlouvat, rozhodnout se musíš jen a jen sama. Je to jen a jen tvé rozhodnutí, ty musíš vědět zda chceš nebo nechceš se svou váhou něco dělat. Ty kila nosíš ty a ne nikdo jiný. Přeju ti ať se rozhodneš správně.

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 úno 2008 14:50 

:D :D :oops: tak a už jsem objednaná na krev 7.3 a 17.3 na konzultaci.Díky tomu to fóru jsem dostala odvahu díky holky jste 1 a já snad také budu doufám,že mi tu bandáž udělají :lol: :lol: :lol: papapa

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 úno 2008 15:29 

Ahojky..vítám Tě tu..já jsem sice nešla na bandáž, ale na jiný typ zákroku, nicméně mohu Ti za sebe říct, že jsem velice spokojená a kdybych to veděla šla bych do toho už dřív... :wink:

Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 bře 2008 15:30 

Dobrý den,jmenuju se Kateřina,říkají mi Kačaba a konečně jsem se odhodlala řešit svůj stav.Za poslední rok a půl jsem přibrala něco přes 30kg. (měřím 170cm,váha nyní 105kg, BMI 36).Je to od doby,co jsem začala brát antidepresiva na úzkostnou poruchu.Jak se tělo s takovým děsným přibráním za tak krátkou dobu vyrovnává,nemusím asi vysvětlovat (dýchavičnost,neustálé bolesti kloubů a páteře,únava po malé námaze,deprese z vzhledu,zvýšený cholestreol...)

Včera jsem se odhodlala,vytiskla formuláře kliniky ISCARE a dnes jsem se objednala-1.4. jdu na krev a 10.4. na konzultaci.
Jen doufám,že budu adeptka na bandáž.Snažím se cvičit,ale po 20min.na míči nebo rotopedu mám pocit,že umírám,nemůžu dýchat a druhý den mě bolí páteř tak,že sotva lezu.Tak jsem nasadila i dietu,no ale teď mám strach,že co když třeba,náhodou,zhubnu pod těch BMI za měsíc do konzultace,tak mi bandáž nenapíšou?Ačkoli dost o tom zhubnutí pochybuju,snažím se už dlouho.
Tak všechny zdravím a už počítám dny do 10.dubna!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 bře 2008 15:41 

Pěkně vítám Kačabo určitě jsi se rozhodla zprávně.A správně jsi i na tomhle fóru.Každá z nás tu prožívá menší i větší souboje o kila shozená směrem dolu.Já ti přeji ať svůj boj vyhraješ.A klidně se opři o tohle forum,jsou tu zlatý holky a pomáháme si navzájem.Zdenka

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 bře 2008 15:55 

Ahoj Kačabo, taky tě tady vítám. mám jen jeden dotaz, když si volala do Iscare říkala si své BMI? Zdá se mi docela nízké.

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 465  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina