fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 26 črc 2025 03:42

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 465  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 bře 2008 16:07 

Ahoj Kačabo .. gratuluju k rozhodnutí udělat něco se svými kily. Moc dobře ti rozumím, co se zadýchávání týká, únavy po sportu,.. atd... a navíc - i já brala dlouho antidepresiva a ty mě taky moc nepomohly snížit váhu. Spíše naopak. Takže dobře jsi udělala... držím pěsti. :wink: :wink:

A Jani - já měla podobné BMI jako Kačaba a v Iscare s tím žádný problém nebyl. :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 bře 2008 16:14 

janaaa píše:
Ahoj Kačabo, taky tě tady vítám. mám jen jeden dotaz, když si volala do Iscare říkala si své BMI? Zdá se mi docela nízké.

Díky všem za uvítání,budu vás potřebovat,já nemám problém sebrat odvahu k nějakému řešení,mě je spíš líto,jak se ke mně lidi chovají.
Jak si za zády ukazují a smějou se mi.Protože ten nárůst byl fakt v krátké době,je to příliš markantní.Kdybych tloustla pomaličku..Ale takhle: Vždycky jen to zajíknutí-a: Jéé,málem bych tě nepoznal(a)...Jsi nějaká vykrmená,to ti chutná,viď apod? :x
A moje dcera (13 let) nechce se mnou chodit do bazénu,a to dřív chodila tak ráda.Prý nechce,aby mě tam potkali spolužáci v plavkách.No to je rána,co?Dítě se za mně stydí,chjoo:-(

Jinak na BMI se mě hned ptala,a jak jsem řekla 36,říkala,že to objednání je k chirurgům,že nad 35 obvykle doporučí hned operaci..

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 bře 2008 16:54 

Ahoj Kačabo vítám tě mezi námi a chápu všechny tvé pocity i tvé trápení :( :( mám s tím také velkou zkušenost , oni ti co to říkají neví, jak to člověka dokáže zlomit, že se trápíme a tyhle jejich řeči nám ještě více ublíží :evil: :evil: přeji ti, aby jsi vše dotáhla do zdárného konce :lol: :lol: :wink: :wink: :roll: :roll:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku: operace se blíží
PříspěvekNapsal: 10 bře 2008 19:52 

ahojky, tak jsem se konečně rozhodla, 1.4. nástup do nemocnice, 2.4. bandáž. pocity jsou smíšené, ale už se těším. Snad to bude celková životní změna. jen by mě zajímalo, jestli jsou např. nějaká jídla, co se při bandáži nesmí vůbec. Je mi jasné, že první 3 měsíce je omezení velké, jde mi spíše o jídelníček do budoucna. moc díky za rady a tipy.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 bře 2008 21:27 

Ahoj blahopřeju k rozhodnutí jít na bandáž, úplně se ti změní život a k tvému dotazu: Po operaci budeš 1 týden na tekuté stravě, asi 2 týdny na kašovité tzn. vše mixovat, a potom budeš postupně přecházet na normální. Jinak budeš moci jíst vše, nikdo ti nic nezakáže, ale každý si sám na sobě musí vyzkoušet co mu nedělá dobře a co mu nesedne. Hlavně vše pečlivě několikrát rozkousat. Každý to má jiné. Někomu vadí rýže, někomu pečivo, hovězí nebo vepřové maso atd... no a někdo nemá problémy žádné a může všechno.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 bře 2008 21:30 

MOC DÍKY ZA PODPORU :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 bře 2008 21:33 

ahoj K.Kia, nějaké informace jsou také tady na stránkách Bandingklubu- http://www.bandingklub.cz/bariatrie/ - tak se koukni :lol: :lol: :wink: :wink: :roll: :roll:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 bře 2008 21:44 

MOC DĚKUJI,URČITĚ TO VŠECHNO PROČTU :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 bře 2008 21:53 

ediný co je vyloženě zakázaný je vláknina, ty různé nápoje navozující pocit sytosti, to co v žaludku nekontrolovatelně roste

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 bře 2008 22:11 

Maruška to napsala dobře, vládkniny jsou zakázaní a pak co napsala Olča, zbytek musíš otestovat na sobě...jinak mě nevadilo celkem nic, kromě rýže, je to divné, ale ta šla ven....mám ráda rizoto...ale od té doby raději neriskuji....pak mě doplnili 2 kubíky a zdýálo se mi to skoro jako by nic...minulou kontrolu mi dali další kubík...a je to sakra znát...po dvou lžících sem plná, grepu sním tak půlku, vše co sním, dost rozkoušu...ale chvíli to stejně tlačí...dá se to vydržet, ale pak tím pádem už nic víc do sebe nedám 4 hodiny

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 bře 2008 22:14 

Kia...blahopřeji Ti ke správnému rozhodnutí :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 bře 2008 10:54 

Vítám Tě K.Kia-ať ti jde vše jak potřebuješ. :lol:

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 bře 2008 11:36 

Kačaba - Úplně chápu tvé pocity z necitlivých poznámek :( Je mi líto, že ani dcera tě příliš nepodrží, ale co bychom chtěli od puberťáků, že ? :? :wink: Mám jednu známou (nutno uznat, že vždy byla trošku jednodušší :roll: ) a ta vždy, když mě potkala a zeptala se: "Jak se máš?" tak si hned i odpověděla:"Koukám, že dobře!" a předpažila rukama před tělem, jako by v nich držela obrovský balón :roll: . Teď, když jsem výrazně zhubla neříká nic :? . Ani to, jak se mám :wink: Až jsem jí jednou potkala s její mámou a ta maminka mi řekla: "Ty jsi zhubla, viď! Ale hodně!" tak jsem s úměvem řekla, že ano a na to ta její dcera povídá: "Nó, Gabina zhubla". A to bylo vše :wink: Mně do očí to říct nedokázala, pouze si to užívala, když jsem na tom byla nejhůř (fyzicky i psychicky) :evil: . A proč to píšu? Přeji ti hodně lidí, kteří ocení tvůj úspěch - a ten se po operací určitě dostaví, o tom nepochybuj - a přeji ti, abys všem posměváčkům brzy vytřela zrak :!: . Nečekej, že tě pochválí, ale odměnou ti bude i jejich mlčení a nevěřícné pohledy :shock: :wink: :lol:

K.KIA - Jak už psala děvčata, po operaci musíš kvůli svému zdraví přísně dodržovat předepsaný způsob stravování :!: . Až budeš moci jíst vše, sama na sobě vyzkoušíš, co lze jíst bez problémů a čemu se raději vyhneš :roll: . Samozřejmě, že pro účinné hubnutí je lépe vybírat z méně kalorických potravin (vyhýbej se uzeninám, paštikám, tučným jídlům vůbec, sladkým kalorickým bombám apod.), ale až zhubneš, co potřebuješ, budeš jíst vše jako ostatní, jen v mnohem menších porcích :wink: . Však ono to zhubnutí nepřijde hned a než dosáhneš svého cíle, spolehlivě se naučíš, při jaké dávce hubneš, při jaké si váhu udržíš a při jaké jde váha nahoru :oops: :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 bře 2008 22:37 

Gábi, moc pěkně jsi to napsala, ty to vždy umíš tak vystihnout

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 bře 2008 20:29 

Dobrý den :D
Jmenuji se Marie,je mi 38 a mám velikou nadváhu 160 cm a 130kg :cry: .Prosím kolik operace stojí- vůbec nic zatím nevím :oops:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 465  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina