Kačaba - Úplně chápu tvé pocity z necitlivých poznámek

Je mi líto, že ani dcera tě příliš nepodrží, ale co bychom chtěli od puberťáků, že ?

Mám jednu známou (nutno uznat, že vždy byla trošku jednodušší

) a ta vždy, když mě potkala a zeptala se: "Jak se máš?" tak si hned i odpověděla:"Koukám, že dobře!" a předpažila rukama před tělem, jako by v nich držela obrovský balón

. Teď, když jsem výrazně zhubla neříká nic

. Ani to, jak se mám

Až jsem jí jednou potkala s její mámou a ta maminka mi řekla: "Ty jsi zhubla, viď! Ale hodně!" tak jsem s úměvem řekla, že ano a na to ta její dcera povídá: "Nó, Gabina zhubla". A to bylo vše

Mně do očí to říct nedokázala, pouze si to užívala, když jsem na tom byla nejhůř (fyzicky i psychicky)

. A proč to píšu? Přeji ti hodně lidí, kteří ocení tvůj úspěch - a ten se po operací určitě dostaví, o tom nepochybuj - a přeji ti, abys všem posměváčkům brzy vytřela zrak

. Nečekej, že tě pochválí, ale odměnou ti bude i jejich mlčení a nevěřícné pohledy
K.KIA - Jak už psala děvčata, po operaci musíš kvůli svému zdraví přísně dodržovat předepsaný způsob stravování

. Až budeš moci jíst vše, sama na sobě vyzkoušíš, co lze jíst bez problémů a čemu se raději vyhneš

. Samozřejmě, že pro účinné hubnutí je lépe vybírat z méně kalorických potravin (vyhýbej se uzeninám, paštikám, tučným jídlům vůbec, sladkým kalorickým bombám apod.), ale až zhubneš, co potřebuješ, budeš jíst vše jako ostatní, jen v mnohem menších porcích

. Však ono to zhubnutí nepřijde hned a než dosáhneš svého cíle, spolehlivě se naučíš, při jaké dávce hubneš, při jaké si váhu udržíš a při jaké jde váha nahoru