Taky10 píše:
Taky vítám Marušku M...pořádně čti a pak se ptej...ale asi bych se nejdříve objednala v Iscare....mají dlouhé termíny jak na pohovor, tak na kolečko i na operaci...tím, že se objednáš nic nepokzíš, vždy si to můžeš rozmyslet a odvolat to, navíc pokud se nerozhodneš pro operaci, je tam i obezitologie a mohou Ti pomoci jinou léčbou. Pokud jsi ovšem celý život bojovala s nadváhou, být Tebou nečekám a jdu do toho hned, já osobně fakt lituji, že jsem do toho nešla dříve....Co je taková operace proti pozdějším příchozím nemocem, které ať už chceme nebo nechceme, vždy s obezitou přijdou....bolesti kolen, kloubů, zad, vysoký krevní tlak, cukrovka atd. Měla by jsi také uvažovat, jak moc jsi na sebe přísná a jak zvládáš třeba diety atd., protože pokud jsi člověk, který ujíždí na jídle a moc to neumí kontrolovat....tak pak kromě bandáže jsou tu různé druhy operací....třeba tuburizace...tu ale v Iscare nedělají, ale na Karláku ano.To vše si musíš srovnat v hlavě a i se samozřejmě poradit, ale v Iscare Ti tuburizaci nenabídnou, jsi jejich klient a mají z Tebe peníze, tak Ti nabídnou určitě jen bandáž. Ať se rozhodneš jak chceš, přeji hodně štěstí a držím palečky, už jen to, že začínáš sama nad sebou přemýšlet a snaha s tím něco dělat je malá výhra....
Moc vám všem děkuji
Mám za sebou dvě gin operace.První v 22 to mi vzali celý a 3/4 vaječníku.Několik let jsem pak byla na Agolutinu a ten na mne působí jako kypřící prášek

Potom 4x um . opl. a další operace .Nejím tučné maso ,uzeniny,sádlo,máslo,tučné výrobky.Nepiju alkohol,slazené vody.Bohužel jím většinou až večer po práci .Vlčí hlad nemám tak nevím co by bylo lepší.

Prosím co je to tubulizace?