fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 12 zář 2025 03:26

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 465  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 bře 2008 21:16 

Marie M ahoj vítej mezi námi .Vše o operacích se dočteš na stránkách banding klubu .No a co se týče ceny myslím že to ještě nikdo neplatil že to jde přes pojišťovnu ale to se potom musíš ptát u lékaře .A oni ti již řeknou .Tak přeji hodně štěstí

14.03.2009 abdominoplastika s přešitím pupíka
27.10.2009 redukce - záda
26.10.2010 redukce- ruce
4.10.2011 redukce vnitřních stehen

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 bře 2008 21:32 

Romana píše:
Marie M ahoj vítej mezi námi .Vše o operacích se dočteš na stránkách banding klubu .No a co se týče ceny myslím že to ještě nikdo neplatil že to jde přes pojišťovnu ale to se potom musíš ptát u lékaře .A oni ti již řeknou .Tak přeji hodně štěstí
Moc děkuji :D Snažím se to všechno přečíst a ujasnit si jestli mám dost odvahy se do toho pustit.Kliniku ISKARE znám :D - byli jsme tam na um. op . :(

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 bře 2008 23:57 

Maruško M taky tě vítám a na co nebudeš schopná najít odpověď klidně se ptej, je tu dost lidí, kteří ti tvůj dotaz zodpoví.

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 bře 2008 08:29 

Taky vítám Marušku M...pořádně čti a pak se ptej...ale asi bych se nejdříve objednala v Iscare....mají dlouhé termíny jak na pohovor, tak na kolečko i na operaci...tím, že se objednáš nic nepokzíš, vždy si to můžeš rozmyslet a odvolat to, navíc pokud se nerozhodneš pro operaci, je tam i obezitologie a mohou Ti pomoci jinou léčbou. Pokud jsi ovšem celý život bojovala s nadváhou, být Tebou nečekám a jdu do toho hned, já osobně fakt lituji, že jsem do toho nešla dříve....Co je taková operace proti pozdějším příchozím nemocem, které ať už chceme nebo nechceme, vždy s obezitou přijdou....bolesti kolen, kloubů, zad, vysoký krevní tlak, cukrovka atd. Měla by jsi také uvažovat, jak moc jsi na sebe přísná a jak zvládáš třeba diety atd., protože pokud jsi člověk, který ujíždí na jídle a moc to neumí kontrolovat....tak pak kromě bandáže jsou tu různé druhy operací....třeba tuburizace...tu ale v Iscare nedělají, ale na Karláku ano.To vše si musíš srovnat v hlavě a i se samozřejmě poradit, ale v Iscare Ti tuburizaci nenabídnou, jsi jejich klient a mají z Tebe peníze, tak Ti nabídnou určitě jen bandáž. Ať se rozhodneš jak chceš, přeji hodně štěstí a držím palečky, už jen to, že začínáš sama nad sebou přemýšlet a snaha s tím něco dělat je malá výhra....

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 bře 2008 21:13 

Taky10 píše:
Taky vítám Marušku M...pořádně čti a pak se ptej...ale asi bych se nejdříve objednala v Iscare....mají dlouhé termíny jak na pohovor, tak na kolečko i na operaci...tím, že se objednáš nic nepokzíš, vždy si to můžeš rozmyslet a odvolat to, navíc pokud se nerozhodneš pro operaci, je tam i obezitologie a mohou Ti pomoci jinou léčbou. Pokud jsi ovšem celý život bojovala s nadváhou, být Tebou nečekám a jdu do toho hned, já osobně fakt lituji, že jsem do toho nešla dříve....Co je taková operace proti pozdějším příchozím nemocem, které ať už chceme nebo nechceme, vždy s obezitou přijdou....bolesti kolen, kloubů, zad, vysoký krevní tlak, cukrovka atd. Měla by jsi také uvažovat, jak moc jsi na sebe přísná a jak zvládáš třeba diety atd., protože pokud jsi člověk, který ujíždí na jídle a moc to neumí kontrolovat....tak pak kromě bandáže jsou tu různé druhy operací....třeba tuburizace...tu ale v Iscare nedělají, ale na Karláku ano.To vše si musíš srovnat v hlavě a i se samozřejmě poradit, ale v Iscare Ti tuburizaci nenabídnou, jsi jejich klient a mají z Tebe peníze, tak Ti nabídnou určitě jen bandáž. Ať se rozhodneš jak chceš, přeji hodně štěstí a držím palečky, už jen to, že začínáš sama nad sebou přemýšlet a snaha s tím něco dělat je malá výhra....
Moc vám všem děkuji :P
Mám za sebou dvě gin operace.První v 22 to mi vzali celý a 3/4 vaječníku.Několik let jsem pak byla na Agolutinu a ten na mne působí jako kypřící prášek :( Potom 4x um . opl. a další operace .Nejím tučné maso ,uzeniny,sádlo,máslo,tučné výrobky.Nepiju alkohol,slazené vody.Bohužel jím většinou až večer po práci .Vlčí hlad nemám tak nevím co by bylo lepší. :oops: Prosím co je to tubulizace?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 bře 2008 21:42 

Vítám Marii M.Info o tubulizaci najdeš na http://www.plasticka-chirurgie.info/zak ... dku.Ahojky Zdenka

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 bře 2008 22:09 

zdenkaa1 píše:
Vítám Marii M.Info o tubulizaci najdeš na http://www.plasticka-chirurgie.info/zak ... dku.Ahojky Zdenka
Děkuji právě jsem si to prohlédla - všechno :shock: Hmm připadá mi to drsnější než kroužek.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 bře 2008 22:15 

Asi by Ti oponovali mnohé z nás.Každá ta operace má svoje.Proto máme tolik času do operace si vše zodpovědně promyslet.

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 bře 2008 22:32 

tubulizece je v podstatě totéž jako bandáž jen jinou metodou a je nevratná. Sama o sobě také nezpůsobí zhubnutí stejně jako bandáž,jediná operace která má maloabsorbci hubne jistěji, ale také někdy nekontrolovaně.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 bře 2008 22:33 

zdenkaa1 píše:
Asi by Ti oponovali mnohé z nás.Každá ta operace má svoje.Proto máme tolik času do operace si vše zodpovědně promyslet.

Jé to je jen můj pocit :D
Mohli byste mi říct něco víc ,ta pro a proti?Já vim jsem moc zvědavá :oops: :oops:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 bře 2008 22:36 

marie S. píše:
tubulizece je v podstatě totéž jako bandáž jen jinou metodou a je nevratná. Sama o sobě také nezpůsobí zhubnutí stejně jako bandáž,jediná operace která má maloabsorbci hubne jistěji, ale také někdy nekontrolovaně.
Ježíš připadám si jak Alenka v říši divů :shock: :D prosím co je maloabsorbce? :oops: :oops: :oops:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 bře 2008 22:38 

pocity jsou nepřenosné a silně individuelní, každý může mít jiný názor. NaIscare tubulizaci zavrhují, že je nevyzkoušená na delší období a žaludek se zase roztáhne ( jako po operaci vředů nebo rakoviny žaludku), jinde tvrdí zase něco jiného. Jsou doktoři kteří operují obojí ( Turnov, karlák- kasalický), minigastrický bypassy dělá Homolka.... vždy asi hodně záleží na doktorovi jak ti to podá... pojd do volné diskuze , tam se hodně dozvíš když si přečteš různé diskuze

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 bře 2008 22:52 

marie S. píše:
pocity jsou nepřenosné a silně individuelní, každý může mít jiný názor. NaIscare tubulizaci zavrhují, že je nevyzkoušená na delší období a žaludek se zase roztáhne ( jako po operaci vředů nebo rakoviny žaludku), jinde tvrdí zase něco jiného. Jsou doktoři kteří operují obojí ( Turnov, karlák- kasalický), minigastrický bypassy dělá Homolka.... vždy asi hodně záleží na doktorovi jak ti to podá... pojd do volné diskuze , tam se hodně dozvíš když si přečteš různé diskuze
Čtu jak o život už 3 večery :D Jdu tam :D

Předmět příspěvku: Hledám Jarku z Brna
PříspěvekNapsal: 21 bře 2008 08:22 

Vážení, jsem tu dnes poprvé a dostala jsem nařízeno od pana doktora najít na tomto fóru JARKU Z BRNA. Ať koukám, jak koukám, Jarku z Brna najít nemůžu. Poradíte mi?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 bře 2008 12:09 

klepni si na seznam uživatelů nech si ho seřadit podle jména a uvidíš, ale myslím že žádná jarka z brna aktivně nepřispívá. :lol:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 465  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina