Marie M. - vítej mezi námi

. Ničeho se neboj, i s velkou váhou se dá něco dělat

. Když jsem začínala, nebyl mezi námi velký rozdíl

. Bandáž žaludku byla jediná operace podporující léčbu obezity, o které jsem věděla

. Je to asi nejšetrnější zákrok (myslím k organismu) a i tak jsem se operace dlouho bála, protože měla být má první. Když jsem si konečně přiznala, že sama nezhubnu, bylo mi hned líp. Objednala jsem se do ISCARE a mezitím, než byl termín první návštěvy, jsem "hltala" toto fórum a jiné dostupné informace. Sice jsem pak některým záviděla rychlé úbytky po jiných operacích, ale nakonec jsem vždy došla k názoru, že bych nevolila jinak. Můj strach z operace by mi to nedovolil ani při větší informovanosti

.
Jaké výsledky mi bandáž přinesla, vidíš na metříku. Musím se přiznat, že momentálně mám o kilo víc

, ale čekám "své dny" a tak snad brzy zmizí a metřík bude zase aktuální. Je to zvláštní, že i když poslední dobou váha dolů moc nejde, začali si všímat lidé

. Přidala jsem trochu pohybu a tak se snad tělo trošku tvaruje

. No, za měsíc mám kontrolu a tak asi požádám o druhé doplnění

bylo by to po půl roce a tak to snad půjde.
Marie přeji ti, aby ses dobře rozhodla a to rozhodnutí, aby ti posunulo život do dimenzí, o kterých zatím jenom sníš

.
Ahoj Gábina