fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 27 črc 2025 13:00

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 465  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: představení
PříspěvekNapsal: 09 kvě 2008 21:01 

Dobrý den,jmenuji se Renata a po předčtení některých vašich příspěvků,co tu píšete vás všechny moc obdivuju.Je mi 38let a mam poslední dobou problém se svojí váhou,která je 96kg a nemám odvahu někam si dojít. :( Pořád něco zkouším,ale výsledky žádné.Dokonce jsem začala i pravidelně jíst a i trochu cvičit,ale výsledek žádný,váha pořád stejná.Držím vám všem hodně štěstí a ať se daří.Renata :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 kvě 2008 17:53 

Renato je dobře, že s tím chceš něco dělat, ale jak vidíš holky tu mají o dost větší nadváhu no a taky záleží jaké máš BMI nepíšeš kolik měříš. Pokud nechceš přímo na bandáž tak si zajdi na obezitologii a oni ti poradí jak se stravovat a můžou ti napsat i Meridii na hubnutí. Důležité je to, že jsi se rozhodla a hlavně to nesmíš vzdát přeju hodně štěstí.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 kvě 2008 18:16 

No ženský, vy jste mi daly. Děkuju za milé přijetí. Dostaly jste mne a i slzička ukápla. Jsem ráda, že si s váma můžu probrat, co mne tíží. Když tak čtu vaše příspěvky, vidím jak vám na metřících mizí hezkých pár kil, říkám si, zkus to taky. A zřejmě jo. Mám na začátek června domluvenou schůzku u psychiatra. Doufám, že projdu. A pak bych si měla domluvit s chirurgem další vyšetření.
Mám značné obavy z gastra, ale když to zvládnou jiní, měla bych taky. Ráda bych se zeptala, jak dlouho trvá rekonvalescence po operaci, kdyby se musela udělat klasicky. Mám velkou jizvu po žlučníku a prý tam mohou být srůsty. Zajímám se, protože pečuju o svou telesně postiženou dceru, které musím se vším pomáhat. Ráda bych věděla, jak dlouho budu mimo provoz. To si můj mužíček koštne, ale aspoň uvidí, zač je toho loket. No už toho bylo dost. Takže se mějte jak nejlépe to jde, ať se vám všem daří zbavovat se těch zatracenejch kil tuku. Já jdu do toho s váma. Bude nás víc a nebudem se bát vlka nic. Tak hezký den a ahoj Ludmila

Lidka 51 let
8.10.2008 tubulizace ve FNUSA Brno
před operací 13 kg a jedeme dál .... ?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 kvě 2008 17:48 

Renato, vítám Tě mezi námi...vše, co jsem chtěla napsat, mi vzala z úst Olča :lol: , takže už mi nic jiného nezbývá, než popřát Ti mnoho úspěchů a bojuj.....

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 kvě 2008 17:54 

Ahojky Ludmilo, já jsem taky posera a gastra jsem se mooc bála, musím říct, že to není nic příjemného, ale jak vidíš, přežily jsme to a přežiješ to taky.....pokud něco chceš, tak to dokážeš...jinak co se týká rekonvalescence, druhý den po operci Tě pustí domů, doma jsečm ještě chvílui polehávala, za týden mi vyndali stehy a pak už jsem byla celkem v pohodě, ale pokud dceru musíš tahat, tak to chce tak minimálně měsíc, aby se vše i uvnitř zahojilo...ale na toto vše se zeptej chirurga, řekni mu o dceři, tady nevím, kolik váží atd. On Ti na to vše zodpovědně odpoví, aby jsi vše věděla dopředu a byla na to připravená, držím Ti palečky a ničeho se neboj..... :lol: jsme s Tebou......

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 kvě 2008 21:09 

Olčo a Taky 10,díky za podporu a hlavně vysvětlení,jak to tu je.Já si sice pročítala vaše stránky a myslela,že jsem mezi vás patřím,ale teď nevím. :? Moje BMI je 31.35 a 175cm.Tak to zkusím někde jinde a vám všem ostatním přeju hodně štěstí po operacích,které podstupujete.Mějte se fajn,zase někdy a krásné sluné dny. :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 kvě 2008 22:31 

Rendo, tak fakt Tvé BMI je nízké...tedy na to, aby jsi podstoupila třeba bandáž...ale to nevadí, chodí sem i lidi, co bandáž nemají a chtějí třeba nějaké to kilčo zhubnout...nebo třeba jako Olča...je na konci metříku, chce si váhu udržet a taky se s námi zná...prostě chce s námi jen tak pokecat....toto forum je prostě o všem možném.....

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 kvě 2008 13:55 

Ahojky Ludmilo,také tě tu vítám.Pan doktor mi taky vyhrožoval že mi to nepůjde udělat laparo,protože mám velkou jizvu po předchozím odběru sleziny,ale byli maximálně šikovní a zvládli to nakonec laparo.Mám jn o 1 dírku víc než bývá normálně-ale zase mi 2 umístili do té původní jizvy-takže je to úplně super.Budu držet pěstičky aby ti to taky vyšlo bez nutnosti další veliké jizvy :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 kvě 2008 19:16 

Nanynko, děkuji za vyčerpávající odpověď. Trošku jsi mne uklidnila. Já ale nemám strach z další jizvy. Spíš mi jde o tu délku rekonvalescence, protože se s dospělou tělesně postiženou dcerou docela natahám a jde mi o to, aby byla co možná nejkratší /rekonvalescence/. Snad se s doktorem nějak domluvím a povede se to. Jo a byla jsi operovaná v Olomouci nebo v Brně u doktora Čierneho. Když jsi z Prostějovska, typovala bych to na Olomouc.
Ještě jednou díky za odpověď , měj se hezky a přeji hodně shozených kilogramů nejen tobě, ale všem, kteří s nadváhou válčí. Ludmila

Lidka 51 let

Předmět příspěvku: Odpověď pro Taky 10
PříspěvekNapsal: 15 kvě 2008 00:39 

Taky 10 dík za projevenou účast a odpověď na mé bázlivé otázky, ale to víš, člověk neví, do čeho jde, tak se aspoň chce dovědět, co ho čeká. Tady doma se nic nedovím a tak jsem ráda, že si na mne udělá někdo čas a snaží se mne uklidnit a chápe o co gou. Taky nevím, jestli na těchto stránkách "Představení! můžu ještě obtěžovat, jestli bych už neměla přejít do nějakých jiných. Když, tak poraďte, ať od někoho nedostanu houbovou. Jsem tady jen krátce a ještě jsem nepronikla do všech tajů a taky jsem počítačovej antitalent, takže vždycky trnu hrůzou, co se mi zase podaří zkonit a jestli se trefím adresátovi atd. Dík za ochotu, kterou mi prokazuješ a přeji hodně úspěchu ve shazování kil nejen tobě, ale všem, protože vím, jak to pomáhá a je to zkrátka príma. Tak čau Ludmila

Lidka 51 let

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 kvě 2008 06:02 

Ludmilo klikni na volnou diskuzi a tam najdeš téma, které ti bude nejvíce vyhovovat nebo spéše tvým dotazům a tam můžeš zadat své otázky. Vždycky se najde někdo kdo ti bude umět poradit. Jinak jizvičky jsou po operaci malinké, ale právě v tom je to úskalí. Mně bylo řečeno, že jizvy uvnitř se hojí 6-8 týdnů a v žádném případě v té době se zbytečně nenamáhat. Protože i když to na povrchu vypadá malé, uvnitř je zákrok veliký. A po této době je nutné se ještě minimálně měsíc šetřit. Myslím, že by bylo nezodpovědné ti tvrdit, že budeš za chvíli fit.

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 kvě 2008 14:14 

ludmila píše:
Nanynko, děkuji za vyčerpávající odpověď. Trošku jsi mne uklidnila. Já ale nemám strach z další jizvy. Spíš mi jde o tu délku rekonvalescence, protože se s dospělou tělesně postiženou dcerou docela natahám a jde mi o to, aby byla co možná nejkratší /rekonvalescence/. Snad se s doktorem nějak domluvím a povede se to. Jo a byla jsi operovaná v Olomouci nebo v Brně u doktora Čierneho. Když jsi z Prostějovska, typovala bych to na Olomouc.
Ještě jednou díky za odpověď , měj se hezky a přeji hodně shozených kilogramů nejen tobě, ale všem, kteří s nadváhou válčí. Ludmila

:D Jasné rozumím ti,já to taky nemyslela ohledně velikosti,jen jsem chtěla pana doktora pochválit jak byl šikovný a využil původní jizvy...Operovaná jsem byla v Praze v ISCARE,protože v Olomouci mi to odmítli a já to ve finále budu mít asi do té Prahy blíž,protože se mi dějí pořád nějaké životní změny :D Jinak teda přeji hodně úspěchů a držím pěstičky

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 kvě 2008 15:23 

Ludmilo, z toho si nic nedělej, já jsem taky antitalent na pc, když to zkazíš, svět se nezboří...a děkovat nemusíš, od toho tu všichni jsme, abychom si pomáhali.......

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 kvě 2008 21:47 

Všechny vás zdravím. Pročítám si tady vaše příspěvky a upřímně si vážím vás všech, jak jste zabojovali a co jste dokázali se svou váhou udělat. Lituji, že jsem se o této možnosti nedozvěděla dříve, ale jak se znám, dokud by má váha a potíže s ní nebyly akutní, tak jak je to teď, určitě bych si namlouvala, že to zvládnu sama. Nyní mám za sebou většinu vyšetření, včetně nepříjemného gastra. A za týden si mám domluvit termín operace. Snad ani nemám žádné otázky, všechno jsem se snažila si nastudovat :roll: , spíš sem píši proto, abych si dodala odvahu, která mne trochu, po tom všem pročítání opouští.

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 kvě 2008 22:26 

Sáro, ahojky, moc Tě zdravím.....jsem ráda, že jsi napsala......Asi každý z nás pochyboval a každý nacházel odvahu se pustit do boje s nadbytečnými kg právě tímto způsobem, nakonec každý zjistil, že to sám nezvládne....jsem ráda, že jsi se odhodlala....alespoň pokud můžu mluvit sama za sebe...to nejhorší máš za sebou.....vyšetření a gastro......a teď už Tě čeká jen termín operace, pak samotná operace a pak už jen odhazování přebytečných tuků a kupování nových stále menších a menších věcí.....obdiv přátel a nepřátel....to přece holčino stojí za to, nemyslíš??? A hlavně jde Ti o Tvé zdraví.......moc Ti držím palečky, uvidíš, že to zvládneš.......a dej nám vědět, kdy budeš oprstýnkovaná...mnoho sil a odvahy přeje M.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 465  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina