Karlo, děkuji za dodání kuráže...
No právě, takové punčochy není nejlevnější záležitost a jak odhadnout tu správnou velikost...Nějaké mám z dřívějška, ale jaksi se do nich nevlezu...
Já se rozhodla, že si především nechám poradit od odborníků a konečně jsem se tím pádem dokopala taky něco s těmi svými žílami dělat, protože přibývajícími kily, přibývaly nějak křečáky taky. No a vzhledem k tomu, že jsme přesunuli značně daleko své bydliště, žádné doktory tu neznám a obvoďák mi tají tyhle informace, pustila jsem se do pátrání sama...ale tedy nevím, jak dlouho mi to vydrží, nějak mne ta dlouhá čekání u doktorů deptají...
Kacababo, s tím plaváním máš tedy pravdu, pravda je, že jsem v bazénu a u vody nebyla snad 8 let. Loni jsme ale byli na dovolené u známých ve Francii, v nudistické osadě. Nevěřila jsem, že se na pláži u oceánu svléknu.
Nakonec jsem tam měla pocit naprosté svobody. Tam nikdo neřešil nejen plavky, ale ani špeky, jizvy, amputace, prostě nic. Pravda, moc omladiny tam nebylo, ti hodně své postavy řeší...

spíš rodiny s dětmi, střední věk a starší i stařečkové a stařenky. Tam je exot spíš člověk v plavkách. No a těch prostorově výraznějších lidí je tam hodně, je to prostě nešvar téhle doby.