Onoika:Ahojky, už mohu psát, včetně metříku/díky všem za pomoc s jeho tvorbou/. Já jsem poprvé byla na OB 16.5.2011. Od začátku jsem chtěla plikaci, bandáž NE! Po dohodě s paní doktorkou Owen jsem se dohodla, že zkusím přestat kouřit/mám astma/, což se povedlo, ale z 117,6 jsem do půli září skončila na 124, přestože jsem nic na jídelníčku nezměnila a byl i pohyb. Byla jsem 3 měsíce na chalupě a starala se o roční dvojčata, tak je jasné, že pohybu dost. Byla jsem s paní doktorkou domluvena na pobytu ve VFN , kde mi dovyšetří nadledvinky a přitom bude redukční dieta. Byla jsem tam skoro 3 týdny a shodila jsem na 116 kg. Bylo původně domluveno, že odtud půjdu rovnou na plikaci, jenže VZP dlužila klinice peníze a tak pacienty na pojišťovnu značně omezili/jedná se o soukromou kliniku, takže je to jasné/. Tak jsme se domluvily s paní doktorkou a 26.1.2012 jsem prodělala kolečko a dostala termín. Paní doktorka Doležalová mne upozornila, že to možná nepůjde laparoskopicky kvůli značným srůstům, ale nakonec to šlo. 5.3.2012 jsem začala nový život. Dorazila jsem v 7,15 a ve 8,15 už jsem byla na sále. Po probuzení jsem byla pod kyslíkem/astma/, ale bylo mi dobře. Jediný problém nastal druhý den, když jsem si vzala tabletu na cukr a to mi bylo na zvracení, ale zvládla sem to a pak už se to nestalo. Také jsem nesnášela vodu napití-těžký žaludek - a tak mi dávali slabý ovocný čaj/dali mi vybrat/. Mohla jsem jít druhý den domů, ale protože jsem neměla odvoz, tak jsem tam zůstala o den déle. Bydlím v Teplicích. 10.4.2012 jedu na kontrolu. Stehy jsem si nechala vyndat u obvoďáka. 14 dní jsem dodržovala tekutou stravu a šlo dolů 5,2kg+2,2kg/za 2 týdny. Teď jsem druhý týden na kašovité a první týden šlo 1,2kg. Vážím se jednou týdně v pondělí. Jelikož jsem noční pták, tak jím snídani mezi 9-9,30 a poslední jídlo mám 21-21,30. Chodím spát kolem 24-01. Tak držím palce, ať to všem dobře dopadne. Přístup na klinice je super a na moje dvě doktorky i sestřičku na nedám dopustit. Připadala jsem si skutečně jako klient a ne otravný pacoš. Měla jsem možnost porovnat přístup k soukromému klientovi ze Slovenska, který si platil opku sám/na Slovensku jim to pojišťovny neproplácí- mimochodem ho to stálo 130000Kč/ a byl naprosto stejný přístup. Je mi 62 let. Hanka
_________________ První návštěva na klinice 16.5.2011,váha 117.6, pak vyšetření nadledvinky. Přestala jsem na radu MUDr. Owen kouřit a do září přibrala na 124kg. Opka/plikace/ 5.3.2012 na OB klinice- MUDr. Doležalová, těsně před opkou váha 116,9. [/b] Žiji sama, ale mám 2 dospělé děti a 6 vnoučat
|