tak doplňam svoj príbeh po roku ... toto čitanie je užasne , už som aj zabudla ako som prežívala tie prvé dni v nemke , prvé hodiny po opke , je to super , že to tu nájdem a pripomeniem si to ... a ďakujem za tu užasnú podporu v dňoch "D"
ešte sa vrátim k tým prvým týždňom po opke ...
na 10ty deň von stehy , natrhol sa mi ten najväčší steh tak ostala jazvička trošku väčšia , na 13den ma chytila viroza - horučky , slabosť , totalna unava , nechutenstvo - tak že ma to položilo na 2 týždne do postele bez akejkolvek chuti do života ... po 4 týždnoch nastalo zlepšenie , no stále ma držala velká slabosť , že som nebola schopná isť do práce či niečo robiť , len som sa pomotala , niečo spravila a zasa som si lahla ... takto som fungovala až do 6 týždňou po opke , potom som ostala zo dňa na deň fit a bolo už len dobre ...
pripojím sem fotky / infa mojho stravovania a taktiež mesačných ubytkov ... možno to niekomu pomôže , niekoho zaujme ...
dnes mám 59kg , a nemusím ani opisovať , že je to úžasné .... a budem sa opäť po niekolko krát opakovať , že nebyť tohoto fora , tak na opku ani nejdem , taktiež je tu užasná podpora , ktorá je veľmi potrebná a osobne som spoznala aj veľa užasných ludí ...
čo sa zmenilo od mojej operácie ? velmi veľa ... a všetko k lepšiemu ... omladnutá , opeknená a štíhla / čomu som nikdy neverila , že to niekedy bude .. / sebavedomejšia , ohybnejšia , vysmiatejšia , šťastnejšia ... jediné negativum - tlačia ma kosti na ktore si neustále zvykám , všade samé modriny , o polovicu vlasov menej , väčšinou problémy s tlakom , ktorý je nízky /ale to je tým velkým úbytkom , telo sa spamätáva / a prihlásili sa klasické problémy po bariatr.opke ako je zhoršeny žlčnik , pálenie záhy ... - ale stálo to všetko za to .
a čo spravilo s telom a kožou mojich zhodených 67kg ? - mohlo to byť aj horšie ... prsia sa zmenšili a splasli , brucho a ruky su ako tak ok , aj keby možno potrebovali nejaké to spevnenie , ale najhoršie ostali stehná , sú úplne škaredé , je tam dosť prebytočnej kože , a nohy vyzeraju ako u nejakej 85ročnej zvráskavenej babky , no ked som oblečená všetko je zakryte , nič nie je vidieť a aj tak to schudnutie stálo za to .. teraz už mi ostáva len šetriť a telo si dať poopravovať . prvá úprava bude v apríli - prsia , potom čo najskor vybrať krčové žily a až potom pojdu na rad nohy / stehná ... trošku sa aj bojím tých operácií /hlavne po umrtí mojej svokri / ale ked si prečitam tento moj príbeh a aj iných holek , tak dostanem viac síl zvládnuť ďalšiu opku , pretože tá najväčšia a najhlavnejšia je už za mnou ...
všetkým prajem skvelé výsledky !!!

[url=http://2i.sk/1fe2c1eb38]

[/url