Dračicea ostatnígastroskopie jistě nepatří mezi oblíbené kratochvíle, které bych chtěl jen tak pro dobrý pocit absolvovat osmkrát denně, ale když si projdu své zkušenosti, tak musím říct, že v tom velkou roli hraje strach a(nezlobte se za výraz, protože to byl i můj případ - hysterie).
Poprvé jsem myslel, že mě chtějí doktor se sestřičkou zavraždit, či co. Měl jsem hrozné pocity, slintal jsem, krkal, potil se jako ...no ono zvířátko...nemohl volně dýchat....Když doktor řekl, že nevzal vzorky na biopsyii a budu muset za týden opět, tak jsem byl na omdlení.
Jenže za týden mi třeba doktor řekl, ať nezakláním hlavu a po zavedení jí trochu skloním, bylo to moc znát, v duchu jsem si říkal:"vydrž to, víš, co je to, za chvíli to bude, klídek, dýchej nosem, klid...." No a bylo to, žádný děs. Slintá a krká každý "jako štyri medvede"

Poč právě já bych u toho měl být za elegána? Hlavně, žedoktoři ví přesně, co mé těžce zkoušené vnitřnosti prodělaly a jak na ně.
Takže holky, jistě pokud jste maminky zažily daleko horší chvilky a jste tady, ne? Tedy jednou bych chtěl, aby gastro trvalo s počítáním do třiceti! Dr. Vyplel na Sur Gal clinic v Brně to myslím pod čtyři minuty nezvládal. Každý jsme ale jiný a nebo je to v tom, že v takové situaci se i minuta jeví jako týden.
Tak bez obav do toho, přežívají to denně stovky lidí, tak proč ne my!! Úsměv a jdeme dál
Jindra
28.6. 2011 první konzultace na SurGal clinic Brno, tam i "kolečko."28.11.2011 konzultace v Břeclavi s MUDr. Čiernym - váha 124,6 kg - stanoven termín operace3.1.2012 omega bypass Břeclav MUDr. Michal Čierny při 119,8kg54 let, 2 dospělé a úžasné děti, jedna fajn manželka