fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 08 zář 2025 11:22

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1041 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 70  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 úno 2008 23:02 

Gábinko jsi nezmar :!: :!: :!: :wink: :wink: :wink:

Obrázek

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 úno 2008 23:44 

Alenko díky za hezký obrázekObrázek
Kdybych svým kolenům udělala tak hroznou věc, že bych skákala přes švihadlo, tak to, co té slečně na obrázku dělají prsa, mně by dělalo břicho :oops: :oops: :wink: :lol:
A neboj, já to nepřeháním. Sportuji jen z pudu sebezáchovy :roll: V pondělí volejbal, v úterý stoly a celý zbytek týdne mám na to, abych se alespoň ještě 2x přinutila doma :roll: (v tom ale, bohužel, poměrně často selhávám :oops: ).

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2008 07:47 

Tý jo, takového cvičení- tak to já jsem teda pěknej lenoch- já se ani tu Mojžíšovou nedonutim cvičit- ale ono je to asi i tím jaký mám režim dne- denně vstávám v 5 ráno- v 7 jsem v práci. Po, st, pá přicházím domů z práce v 19:15 a út, čt ve 22:30- takže pak o víkendu jsem úplně mrtvá, nedej bože, když jdeme se známýma někam zapařit- to cvičím jen na parketě a doplňuji kalorie alkoholem :oops: - takže já jsem na cvičení špatný adept. Fuj, takhle když jsem to napsala, tu mojí pracovní dobu, tak to vypadá tak strašně, že dám asi výpověď :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2008 08:23 

Gabčo, koukám, jak fakt sprinteříš, máš můj obdiv.......
No, Kamčo, to se nedivím, mít takovou pracovní dobu, tak jsem ráda, že dolezu domů. Včera jsem taky byla na stolech a teď budu chodit pravidelně až do února každé úterý a řtvrtek od 8 hod. mezi tím bude rotoped, balon a o víkendu bazén a sauna...tak doufám, že se to hýbne, jak je zima, tělo mi vždy stávkuje mrcha....dám mu co proto :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2008 10:30 

Kamčo smím se zeptat co máš za práci že máš tak příšernou pracovní dobu?

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2008 10:47 

Dělám reklamu a propagaci v anglické škole- nic extra a už vůbec né extra peníze- jen práce až nad hlavu :? :? :? co tam proboha vůbec dělám :?: :?: :?:

Předmět příspěvku: jak si vybrat vhodný sport
PříspěvekNapsal: 06 úno 2008 21:19 

nějaká moudra ze seriálu MF : Pokud nemůžete cvičit nebo vás představa pravidelného cvičení děsí, nemusíte začínet hned tím, že se přihlásíte na lekce mistrovského aerobiku. Pokuste se přimět k tomu, abyste neleželi, když můžete sedět, neseděli, když můžete stát, a nestáli když se můžete hýbat. V praxi to znamená, že místo ležení u tv si k ní sednete jen na chvíli a to tak ayste nepovolili všechny svaly v těle. Navíc u ní můžete sedět na velkém míči, který vás donutí zapojit svaly v těle. ke krájení brambor si stoupněte a můžete posilovat břišní svaly nějakým jednoduchým cvikem. Čeká vás žehlení? Pustte si k němu muziku a vždycky si jednou za čas zatancujte. I takový pohyb se počítá.Nejvhodnějším sportem je chůze a s holemi nordick walking ještě účinější.

tak to bysme mohli zvládnout :lol: :roll:

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2008 21:29 

To bychom možná zvládnout mohli :lol: :lol: :lol:
Když u té televize se tak krásně hajá :( :( :(

Holky znáte někdo osobně to studio s proštíhlovacími stoly na Praze 9 v Hloubětínské ulici?

!!!5.11.2013!!! mám termín na Abdominoplastiku spojenou s redukcí stehen v SANUSU HK

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2008 21:30 

No,Maruš,to je přesně ten začátek pro mě. Je to 10 minut,co jsem volala kamarádce,učitelce tělocviku a velký sportovkyni,jestli by mi vymyslela něco na tělo. Na rozdíl od většiny z vás jsem já nesportovala nikdy.Ráda plavu,ale nerada bych se ukazovala v plavkách a představa hromadného fitness mi způsobuje husí kůži. Ale uvědomuju si,že bez pohybu to nepůjde,tak hledám něco,co mi bude vyhovovat.Jsem zvědavá,co mi navrhne ta kamarádka,každopádně ten tvůj návod můžu praktikovat ihned.

35 let,synek 9 let a dcerka 2 roky
bandáž 4.1.2008 , odstraněna v těhu, tubulizace květen 2010, Turnov

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2008 21:57 

Lú rozhodně na tyto rady počkám.Jsem obdobný řípad.

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 úno 2008 22:03 

Zdeni,dám určitě vědět. Ty jdeš už v pátek na kolečko,viď. To to uteklo.Tak držím palce. :)

35 let,synek 9 let a dcerka 2 roky
bandáž 4.1.2008 , odstraněna v těhu, tubulizace květen 2010, Turnov

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 úno 2008 08:34 

Ahojky holky, ten Maruščin návrh zní dobře- akorát, že já bych pak měla pocit, že když už vlastně pro sebe něco dělám, tak že to stačí a už bych se asi dál nedostala. já se musím úplně zničit a pak týden řvát bolestí, abych měla pocit, že cvičím- posilovnu miluju- akorát se do ní kvůli časovému vytížení málokdy dostanu- a plavat- s tím jsem neměla nikdy problém- je fakt, že už můj otec mi říkal, že jsem lachtan a jen vypadám jako člověk, ale já vodu miluju a nejsem schopná bez ní fungovat. Mám navíc skvělého chlapa ( a když si to tak uvědomuju, tak všichni moji partneři byli takový). kterýmu vůbec nevadí se se mnou ukazovat, když jsem v plavkách- milujeme klouzačky a tobogány a naschvál soutěžíme, kdo udělá větší vlnu nakonci :lol: :lol: :lol: a když jedeme oba najednou, tak dole čekají zvědavci, protože tu obrovskou vlnu chtějí vidět taky- no máme prostě z plavání legraci a požitek :lol: takže holky na všechny se vyprdněte a pokud si chcete jít zaplavat, tak klíďo běžte- každej vám může vlízt na hrb :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 úno 2008 09:56 

tenhle návod je pro začátek a hlavně pro ty které nemůžou z důvodů nemoci, takže třeba pro alenu. Kdo je zdravý , a déle po operaci hup a cvičit, já jdu ted rotopedit, pustím muziku a aspoň chvíli!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 úno 2008 11:34 

tak jsem si zajezdila pul hodky, pouštím si k tomu Raduzu, na ty její harmonikářský odrhovačky se dobře jede, naházela jsem prádlo do pračky, další do sušky, myčka meje, a já si udělala kávičku. Jak psala trixl kdyby nebyl internet tak mám času :lol: Ale ne za chvíli pujdu žehlit košile ( ty jediné se musí po sušce dožehlovat) a dle návodu si k tomu pustím muziku a hejbnu se u toho. Jen abych si nespálila pupek ( kdyby se aspoň vyškvařil). No a pak musím ještě vyrazit na Bulovku na vyšetření na oční. Tak pohybu bude dneska dost ne? :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 úno 2008 19:05 

Maruško díky moc, já si stále myslela, že pro sebe nic nedělám, ale díky tobě jsem zjistila, že vlastně cvičím celé dny, protože já u ničeho nevydržím jen tak v klidu stát nebo sedět a neustále se různě vrtím a poskakuji, když slyším pěknou písničku vrtím zadkem a tak opravdu cvičím :lol: :lol: :wink: :wink: :roll: :roll:
Obrázek

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1041 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 70  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina