Psala jsem, že jedna hodina na stolech by měla vydat energii jako 6 hodin aerobiku, je 6 stolů, na každém se cvičí 10 min. a tak postupně vystřídáš všech 6 stolů, takže je to hodina cvičení, hlavně je dobré i pro lidi po úrazech, po operacích, protože je to zdravotní cvičení, nedá se říct, kolikrát máš cvičení opakovat, ale určitě by to chtělo 2 série za sebou, když to má mít ten správný efekt, doporučují 2x týdně, jedna série je 10 hodin, tady v Praze je to samozřejmě držší než mimo město. Tak jsem viděla 10 hod. za 800 Kč, já chodím za 1080 Kč a to jsem levnější v okolí nenašla, ba naopak jsem našla i za 1800 Kč, což mi připadá hrůza. I takhle to leze do peněz, na druhé straně si říkám, je to pro zdraví, nekupuji si teď kvůli hubnutí tolik věcí a když, tak levnějších, nejím tolik, tak taky ušetřím, ale pokud jsem nechodila cvičit sem, tak jsem chodila na aerobik a také stál 80 Kč na hodinu a půl, posilovna teď u nás stojí také 80 Kč a to musím mít permanentku, takže si člověk nevybere. Jediné je mít doma rotoped a šlapat na něm po večerech nebo ráno, v létě na kole a plavání a taky chůze, v létě je víc možností nebo běžky, ale tady v Praze asi těžko

A fakt je dobrý ten malý míč overball, s tím si cvičím v posteli a koukám na telku, tak pokud nemáš tolik peněz, možná by pro Tebe byl výhodný ten míč, velký a malý, dá se na něm cvičit spoustu věcí a není to drahé.