Tedy Gábi, díky, moc se červenám....tak krásně mě dlouho nikdo nepochválil, díky, od Tebe si toho dvojnásob cením paní docentko...je fakt, že já i přes svou váhu celý život cvičila, navíc jak jsem mezi dětmi, to člověk pořád lítá a na školách v přírodě nemůžu dětem říkat...už nemůžu do kopce nebo na rozhlednu...proto asi mé tělo nereaguje tolik na pohyb...musím být důsledná v pravidelnosti...ba spíš mi dnes dr. při kontrole řekla, že asi mé tělo hladoví, i když se snažím....ale polepším se....já mám spoer ráda, vodu, kolo, plavání, míč, jen už se teď malinko vyhýbám aerobiku, kvůli kloubům a spining není má srdeční zýležitost, jinak jsem magor vyzkoušet cokoliv...solnou jeskyni, oxygenové komory, mrtvé moře a vajíčko...welnes jako takový...sauna, lázně, pára...já jsem do toho blázen...jen ty korunky chybí

jo a jsem magor na voňavky a parfémy, čuchám a vím, z čeho se to skládá, jaká je to vůně atd. To je moje hobby...jednou bych chtěla mít laboratoř a věnovat se výrobě vlastního parfému...jo, jsem magor, ale každý máme své sny a dokud je máme, je to dobré, máme se na co těšit...takže gábi, mopc díky a směle dál.....já Ti také moc gratuluji a přeji Ti to a jsem Tvou obdivovatelkou a opravdu se před Tebou klaním, buď na sebe holka pyšná, máš na co...