No vidíš, tak by jsme se mohly dohodnout tak maximálně na Armanim a na a Chopardovi, to můžu taky, všechny značky, co jsi popsala znám....jen preferuji jiné vůně...jo, jen Hermes, ten moc neznám, ale teď se budu snažit čuchat, abych nebyla pozadu

jinak zelený čaj...nesnáším, prostě na mě blbě voní ale to je otázka jedince a pyžma, co nevoní na mě, na ostatních mi to voní, mořské na mě nevoní, ale na manžovi ano, meloun od Kenza mi voní na všech, jen na mě nééééé, tak to Ti bude vonět i zelený čaj od Elizabeth Arden co???,Nebo na manžovi mi moc voní BVLgari Agva, je to držák a fakt voní, tak to by se Ti asi mohlo lívit...prostě moře a nebo mi na něm voní a to nejvíce Yves Saint Laurent M7 a já mám ráda Cinemu.....ale každý je zvyklý na něco jiného...já teď doma testuji Versaceho a manža Gauliera.... on Fleur du Male... vydrží a je to super vůně, ale i La Male se mi líbilo.... a já teď testuji Bright Crystal... a pokud jsi na ty mořské vůně, čuchala jsi ůni od BVLgari Omnia Crystalline testovala jse jí v roce 2005, je to taky trochu nádech moře....a že na to nejsem, nadchla mě, hlavně na léto, je odlehčená a osvěžující...hele, raději končím, zabloudily jsme do jiných končin, uvědomila jsem si, že jsme v tématu sport a o tom to není, tak doufám, že nám adminy prominou...omlouvám se.....už budu hodná