Vážené bandingklubovky - vy jste mi pěkně zdivočili můj poklidný baculovitý život!
Začalo to v březnu časopisem Týna a Jarkou "Zakladatelkou", - hrrrrrr na bandáž.A teď díky vašim příspěvkům hrrrrrr na aktivní sport!
Pravda - chudák paní,co jsem ji měla na pokoji,co tak hezky zhodila - ale ta převislá kůže.Chápu,že ikdyž plavala a chodila do posilovny moc ji to nepomohlo,že to asi závisí i snad na intenzitě cvičení,elastičnosti kůže a kdo ví ještě na čem.
No,chtěla bych tomu nějak,třeba částečně předejít.(určitě nejsem sama!)
Někdy v září tu psala Věra že za 14 měsíců sundala 60 kg,všemožně sportuje a - na masáži ji masérka řekla,že není poznat ,že tělo prožilo takový šok.
Teď po operaci - po dobré mi radě, nelze kolečkové brusle,posilovna.
Mám sice rotoped a kolo,ale samotnou mě to neba.Když jedu s partou na kole tak jsou ze mne všichni vytočeni,protože sice jedou taky vyhlídkovou jízdu,ale né jak já 5 až 10 km /h. - Holt není to mé hoby.

Plavat umím,plavu ráda,ale chodit pravidelně na bazén - to taky né.
Holt každý máme něco.
ALE - začala jsem dumat a sedím u PC celé odpoledne ,a šmíruji internet ohledně Pilates.Je to něco podobného jak dříve kalanetika?Nebo kalanetika - joga?Koukám na kurzy kol Olmiku,ale už je pozdě.Sezona končí ,až po prázdninách.Tak se koukám po kazetách - a nevím kde začít.
Tož mi prosím pěkně poraďte - když už jste mne navnadili.

51 let, 3 teriéři + 1 kočičák v očekávání