Zelenoočko, já tedy žádný drak nejsem

jsem spíše dost pohodlný a líný člověk, ale vím, že jsem vždy musela přidat fyzickou aktivitu, abych zhubla, kdysi jsem naprosto nesnášela tělocvik(chodila jsem do sportovní školy ale do nesportovní třídy a nás učili ti učitelé na tělocvik co ty sportovce

Takže záhul a naprostý odpor k pohybu, nikdy jsem nevyšplhala a nepřeskočila kozu) jenže s postupem času jsem se sebou musela něco dělat, byla jsem strašně neohrabaná a děcka se mi vysmívyli a taky mě začali dost šikanovat, no a já začala jezdit na kole a bruslit a to už mě bavilo a moc, taky jsme hodně chodily na hory na výšlapy, pak jsem byla celkem štíhlá ,
ale bohužel mám ráda vše co život nabízí a tudíž i dobré jídlo

A ze sportu dělám jen to, co mě opravdu baví. Mám ráda lidi a jsem tak v kontaktu s nimi a to mi vyhovuje.
Jenže nemysli si, nejsem vyloženě nějaký šííílenec, abych jela na kdovíjaký výkon, ale život mě naučil. Moje děti to taky potřebují, tak je to celkem přirozené. Dcera je hyperaktivní a má značný problém udžret se v klidu, bere na to léky a tak se vybije a syn je ňouma(chudáček jak já), spadne i na rovné zemi, nevyleze na žádný strom apod.což je šílené se srovnáním s mou naprosto na sportovně talentovanou dcerou a nechci, aby byl otloukánek, už tak ho děcka venku mydlí a vysmívají se mu, že je bůček a někteří mu tam taky ubližují, tak pak holka nastartuje a brání mladšího bráchu. Takže ho nutím jezdit na kole, což ještě stále neumí bez koleček a to mu bude 8, bruslit a plavat(tak to mu jde skvěle a je na to šikula) no a chodíme hodně pěšky. A to je moje veškerá sportovní aktivita.
Ještě jsem se domlouvala, jak mám ty odpolední, že budeme chodit s manželem a paní učitelkou z hudebky (od holky) na banbinton, tak to bude paráda. Papá Vaše Majdalenka