fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 22 zář 2025 02:29

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1041 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 70  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 úno 2010 12:00 

:D :D Zelenoočko, já tedy žádný drak nejsem :shock: jsem spíše dost pohodlný a líný člověk, ale vím, že jsem vždy musela přidat fyzickou aktivitu, abych zhubla, kdysi jsem naprosto nesnášela tělocvik(chodila jsem do sportovní školy ale do nesportovní třídy a nás učili ti učitelé na tělocvik co ty sportovce :( Takže záhul a naprostý odpor k pohybu, nikdy jsem nevyšplhala a nepřeskočila kozu) jenže s postupem času jsem se sebou musela něco dělat, byla jsem strašně neohrabaná a děcka se mi vysmívyli a taky mě začali dost šikanovat, no a já začala jezdit na kole a bruslit a to už mě bavilo a moc, taky jsme hodně chodily na hory na výšlapy, pak jsem byla celkem štíhlá , ale bohužel mám ráda vše co život nabízí a tudíž i dobré jídlo :oops: :oops: :oops: A ze sportu dělám jen to, co mě opravdu baví. Mám ráda lidi a jsem tak v kontaktu s nimi a to mi vyhovuje.
Jenže nemysli si, nejsem vyloženě nějaký šííílenec, abych jela na kdovíjaký výkon, ale život mě naučil. Moje děti to taky potřebují, tak je to celkem přirozené. Dcera je hyperaktivní a má značný problém udžret se v klidu, bere na to léky a tak se vybije a syn je ňouma(chudáček jak já), spadne i na rovné zemi, nevyleze na žádný strom apod.což je šílené se srovnáním s mou naprosto na sportovně talentovanou dcerou a nechci, aby byl otloukánek, už tak ho děcka venku mydlí a vysmívají se mu, že je bůček a někteří mu tam taky ubližují, tak pak holka nastartuje a brání mladšího bráchu. Takže ho nutím jezdit na kole, což ještě stále neumí bez koleček a to mu bude 8, bruslit a plavat(tak to mu jde skvěle a je na to šikula) no a chodíme hodně pěšky. A to je moje veškerá sportovní aktivita.
Ještě jsem se domlouvala, jak mám ty odpolední, že budeme chodit s manželem a paní učitelkou z hudebky (od holky) na banbinton, tak to bude paráda. Papá Vaše Majdalenka :lol:

Naposledy upravil Majdalenka dne 18 úno 2010 22:09, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 úno 2010 09:26 

Suelin a Trixl
ty břišní tance jsou takové příjemné odreagování a navíc úplná žoužel ze mě nebude ani kdyby se mi povedlo zhubnout podle metříku :D
jsem celkově hřmotnější konstrukce po tátovi, vysoká a mohutná...
ale s těma břišníma počítam zas až od září, abych nenaskakovala do rozběhnutého kurzu...zatím si můžu blbnout jen tak doma :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 úno 2010 10:14 

Majdalenko, i když píšeš, že nejsi žádnej drak, tak pro mě jsi! Já byla dost velký sportovec, makala jsem 2-3h denně... a když to porovnám, co dělám teď :roll: :oops: .. kromě 3h jízd s kočárkem v terénu (lesem, žádný beton) nemám pohyb skoro žádnej. Krom běhání kolem dětí teda a práce na baráku 8+1 :wink: .. už se těším, až přibude zahrada!! Budu rýt, kopat, hrabat, sekat trávu (sekačku nemáme, mezi stromy seču kosou, holt venkov, no :lol: ).. Kdybych bydlela na bytě, věřím tomu, že bych měla už 150kilo nejmíň... Akorát kdyby mě tak neomezovala ta malá kulatá svi*ě pořád!!! Port mám na mysli :evil: ... díky němu jsem pak 3dny nepoužitelná, místo mám oteklé, začervenalé... No... proto jsi pro mě, Majdi, nyní drakem! :D Protože já se nyní jen tak plácám a potácím životem, bez přísunu endorfinů.. nějak nemám elán.... ale nový přísun energie do mě pomalu vplouvá s informacemi o novém typu operace.. beru to jako znamení, že tato nová metoda, o hodně šetrnější, přišla právě ve chvíli, kdy jsem se měla rozhodnout, zda tubu či co a jak to se mnou vlastně bude dál... :wink: :wink:
Já se strašně těším, až budu moct chodit mezi lidi... chci chodit na intuitivní tanec.. ááách.. :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 úno 2010 11:21 

:D Neboj Zelenoočko, ty se jistě správně rozhodneš, já hodně věřím na osud a že všechno zlé je pro něco dobré. Možná, že tato cesta je pro tebe ta nejlepší a možná proto jsi pořád nevěděla co a jak....
Já byla taky předtím naštvaná, že mi band nevyšel a pak jsem byla nejšťastnější člověk na světě, že teď nemusím mít v sobě tu cizí věc. A taky jsem ráda, že jsem zcela bez komplikací, ale být tebou, žaludek máš už stáhnutý a kolem různé bebi, je to šetrnější a možná toto je pro tvoje tělo to nejlepší. Mě to bylo jedno, já tam nic neměla, ale ty abys neměla nějaké komplikace ses zcela jistě rozhodla správně, podle mého laického pohledu.... Aby se ti něco nestalo a výsledek bude zcela shodný... Papá Majda :D :D

Předmět příspěvku: ajojík
PříspěvekNapsal: 05 bře 2010 19:56 

Tak už je to tady kilečka se moc nehýbou jsou to jen deka, začínám cvičit natvrdo vacufit a u nás v práci zakou´pili vibrační plošiny power plate tak to zkombinuji a musí se to hejbnout.Vacufit nemá chybu!!!!!Doporučuji všem
http://www.masaze-ostrava.eu/vacufit.php

Libuška 45 let, 8.1.2010 TUBU Ostrava- MUDr. Foltys- skvělý přístup před operací zhubnuto 3,5kg

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 bře 2010 19:59 

:shock: Teda Santoval, to tedy neznám.... :shock:
Kdy dáme v Ov tu kafču??? Papá Majda

Předmět příspěvku: ajoj
PříspěvekNapsal: 05 bře 2010 20:06 

no Majdi kdy dáme???????? Já už toho prošla :D Hypoxitrainer, pak jsme na sobě měla takový vakuový skafandr, ale vacufit je super je to běžecký pás, a ty jsi od pasu dolů ve vakuua máš tam různé zátěže a můžeš si pustit film či svoje písničky je to super a formuješ se já totiž nenávidím kolo a to je pro mě dobrý :D

Libuška 45 let, 8.1.2010 TUBU Ostrava- MUDr. Foltys- skvělý přístup před operací zhubnuto 3,5kg

Předmět příspěvku: ajojík
PříspěvekNapsal: 05 bře 2010 20:07 

Už budu mít v práci volněji tak se domluvíme co jsem nastoupila po operaci byl to záhul ale ted už se to zvolní

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 bře 2010 20:21 

:D O.K. Příští týden mám ranní a další pak noční... Tak písni, zkusím se napasovat... :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 bře 2010 09:04 

http://psychopathy.blog.cz/0803/kalorie ... i-spotreba no to je pro někoho kdo vyloženě tvrdě nedietil, před 4 rokama mi to šlo bez problémů s touhle spotřebou, ale teďka ani ťuk chjo a to jsem určitě neblbla a byla jsem na svůj metabolismus hodná
http://psychopathy.blog.cz/0901/kolik-p ... -potrebuje orbitrekuju hoďku snažím se každý den v tom bude problém, no budu muset začít i odpočívat a spát víc, protože to mi nejspíš dost blokuje hubnutí. Když to nepomůže po Velikonocích sáhnu na jídlo a zas trochu ho omezím. Před velikonocema ale ne, pojedeme na rodinnou slezinu to je můj den odměn, mám takové 3 za rok :)

Aleee jsem se šla změřit no, jsem trubka, jsem o něco menší na cm tak nebudu šílet :)

Když jsme v kolonce sportu, měla jsem sen, že se vrátím mezi seniory plavce. Ale jelikož bazén daleko a mrňavka změnila plány, pokusím se o něco u mě nevídaného a to, že se začnu zajímat, až klouby dovolí běh přírodou. Zatím rychlá chůze to jistí. Uuuuž ať je tu jaro.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 bře 2010 14:52 

trixl jsi fakt dobrá, jak stále bojuješ a hlavně, jak máš sílu překonávat překážky :wink: :wink: :wink: to já jsem hroznej lenoch a tak zůstávám u procházek se psem :roll: :roll: :roll:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku: zkuste
PříspěvekNapsal: 12 bře 2010 20:01 

www.ppstudio.cz/index.php?pp-studio-ostrava=powerplate
Ve středu jsem byla na 25 minut na power plate ještě dnes mám namoženy svaly, je to fakt skvělá věc por hubnutí a tvarování postavy SUPER!!!!!!! 10 minut na této vibrační plošině je jako hodina v posilovně. :D :D :D

Předmět příspěvku: ufff
PříspěvekNapsal: 23 bře 2010 07:25 

Ahoj všichni, uf to je dřina tak se to konečně začlo hýbat, dnes ráno hnedka dvě kila dole. ale stála jsem dobré tři-čtyři týdny, ale je to úžasný pocit :D :D .a hnedka v sobotu jsme to poznala když jsem si kupovala v obchodě jarní bundičku před operací to byla velikost 52/54 někdy i 56, a já jsem se vlezla do 46/48, to je pocit, ten jsem zažila po hubnoucí kůře někdy před 5-6 lety. Už jsem byla 4 krát na power plate, a nemá to chybu, za tu půlhodinu zaposilujete nožky hýždě bříško boky a ruky a jsem total mokrá a příjemně unavena a neuvěřitelně to ubírá na centimetrech, sedí mi to, nemám ráda kolo a abych se při cvičení vypotila musela bych být v posilovně víc než hodinu a to mě pak bolej klouby i páteř :oops: :cry: tak všem přeji hezký sluníčkový den.Vzkaz pro Majdu, mám toho teď doma hodně, ale na počátku dubna odjíždí kluk do Švédska tak bude doma volněji já se ozvu jdem DOCENTKO na kafe!!!!!!!!!!!!!!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 bře 2010 08:46 

Santoval, gratuluju. S těmi velikostmi to máme podobné, já se pro změnu narvala do kožené bundy 44, ale pravda je, že ještě to chce aspoň 10 kg. Měla jsem ji od nákupu párkrát a pak jsem ji jen chodila očumovat do skříně :-/ Zajímavé je, kolik mám teď oblečení, vytáhla jsem staré zásoby z doby, kdy jsem měla ještě tak o 8 kg míň a naráz se hodí.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 bře 2010 12:16 

:D Rennie, mám to s tím oblečením taky tak, ale jestli ještě zhubnu( a v to doufám), budu už muset kupovat, zatím jsem ráda, že jsem ty staré věci nevyhazovala a teď se do nich vlezu... děvčata v práci mi říkají, jó ty sis koupila novou bundičku a já, né ale už se zase do ní po několika letech vlezu :D :D :D :D :D
Santoval, klidně kafíčko podniknem a taky bude ten srazík u macky
(U KOCOURA), tak jestli budeš moci, tak se uvidíme i tam... Papá Majda :D

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1041 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 70  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina