No myslím, že jakýkoli pohyb je lepší než žádný a myslím si

, že nikdo z nás není až takový šííílený sportovec aby z plavání přibíral, že dát si 2-3x týdně bazén pro někoho, kdo není zvyklý se moc hýbat je to nejlepší...nějak se začít musí a ten pohyb ve vodě je dost šetný, ale pokud někdo chce plaváním opravdu zhubnout, je třeba poctivě min.30 minut intenzivně plavat
Já jsem zase pro to, aby každý dělal to, co ho baví...někoho baví bazén, někoho kolo, někdo má rád fitko...každopádně je lepší jakýkoli pohyb než žádný a pomalu si přidávat a zvyšovat svoji kondičku a pak najednou jde i to, co před nedávnem vůbec nešlo...
A
Dars, nic si z toho nedělej...na spinu jsem schopna v klidu ujet hoďku i víc....kdysi jsem jezdila dvou i třihodinovky, ale samozřejmě né v nějaké šííílené zátěži, ale doma bych se nedonutila ani za nic....vlastně mám skoro pořád naplánované cvičení minimálně na 3 týdny dopředu a podle toho plánuji svůj další program...
Tento týden jsme byli s tátou v úterý na badbintonu, dneska jsem byla na BOSE a v pátek jdu na pásy, pokud se mi chce jdeme ještě třeba ven na procházku nebo na bazén, ale to já už šíleně nehoním kondičku, jen se bavím..ale snažím se naplánovat rodině takové aktivity, abychom se hýbali. No a mého milovaného syna jsme naučili už na kole bez koleček a teď chodíme na procházky a on na kole, dcera na In- line bruslích, tak my běžíme jak o závod s tátou za nimi, to byste měli vidět ty propocená trika. Ale je to paráda...jen aby bylo lepší počasí.
Nejhorší je, že pohyb pomáhá zhubnout jen z 20% a 80% je papání