Ale Heat, K2Hikinng a myslím, že jsou ještě i jiné...to je jedno...no zrovna tyhle jsou tam ve fitku, kde už jsem nějakou dobu chodila na spinning, tak chodím tam a výhoda je, že stroje sjou opravdu úplně nové i mají nové spinningová kola a to magnetické a to okamžitě poznáš, když je dobrá mašinka ....a proto si myslím, že ani nedají některá děvčata takový výkon na domácím rotopedu, že většinou si málokdo koupí opravdu hodně drahé kolo domů a bohužel je to taky o tom....vím o čem mluvím, taky miasi 3 roky v obýváku doma zavazel jeden model velice zastaralého pásu a nechtělo se mi na tom jezdit ani za nic a tam tedy jezdím...i když moje srdíčková záležitost je opravdu spinning, ten miluji a chybí mi, když ho nemám

(což bych nikdy nevěřila, já naprosto sportovní antitalent, ale zvyknout se dá na vše a ještě to mít rád...

) a teď mě tedy opravdu nadchla ta Bosa, ale ta je pro mě opravdu ze všeho nejvíc náročná(což je dobře), ta trenérka, kam já chodím to má hodně o posilování...hodně bříško, ruce a tak a to je přesně to, co potřebuji.... sama jsem se přesvědčila, že jezdit 3x týdně jen a jen spin....je moc jednotvárné...tak to střídám a alespoň se těším na holky....Už jsem zlanařila ze svých známých tolik lidí, že na spin hlásím rovnou 4 lidi, na Bosu chodíme 3 a další kočka je moje bývalá spolupracovnice a další spolužačka, takže sranda, na benbajz chodím s tátou, ale už jsem zorganizovala, že když budeme mít s kolegyněmi odpoledko budeme chodit na 4 hru holky z práce a jedna kočka, co je na mateřské...ta tedy mě na všechno právě lanaří, vždycky nechci, ale nachám se překecat a jdu to zkusit a už prostě chodím...ale když nikdo nejde, kašlu na to a jdu klidně sama a nevadí mi to

Tak jsem si dneska tedy zasportovala, hlavně na pusině, co???
Tak klidně zkoušejte a uvidíte, já se setkala jen s pochopením a radami, ajk to udělat, abych to zvládla i já se skoro 100 kg a mimochodem na spin jsem chodila a měla jsem 120...takže jde to, ale je to těžké...hlavně začít...Pa Majda