TRIXL...se tady válím smíchy nad tím článkem, ale přesně to vystihuje...já sice nechodím na HEAT ale na jiné pásy a ty nemají rovinku...jedou jen a jen do kopce a vím, jak jsem začíala jezdit spinning, tak po první hodině jsem zažívala klinickou smrt

ale všechno se dá překonat a chce to jen vydržet...teď spinn miluji ze všeho cvičení nejvíce a když nejezdím, tak mi to chybí.... no ale v těch horkách, teď spin ani pásy nejezdím...jen BOSu, dneska jsem byla ráno před prací a plavání...dám svých 20 50metrových bazénků a mám splněno

a zítra jdeme s tatou na badbinton...takže nějaký pohyb je, ale už se jdu objedat na pondělí na ty pásy....škoda, že u nás ty HEAT nejsou, líbí se mi, že se dá naklánět ta rovina, neumím si na tom moc ubrat, když si uberu, abych nešlapala tak rychle, tak tím, že je to furt do kopce si vlastně přidám zátěž...no ale co, potřebuju to jak koza drbání

. na mě neúčinkuje systém, Verča, Dejna

tak musím pořádně propotit triko

Je to návykové...alespoň udýchám pak ledacos...jsem to říkala na alergologii, mám astma, že jezdím spin a pásy a mám 120 kilo a ta Mudra málem sebou švihla na zem...no ale co...to jen značí to, že všechno jde, jen když se chce, viď
Ery...jsi opravdu moc moc šikovný a moc ti fandím, že cvičíš....