Tak já hory taky miluju, ale od té doby, co mám špatný meniskus se fakt dost bojím a docela mě to při lyžování i bolí...takže asi přesedlám na běžky a rovné tratě

, co se týká rotopedu, tak ten já můžu, koukám při tom na telku a šlapu, aerobic jsem dělala léta, ale doktorka mi ho teď nedoporučuje, je to zátěž na kosti i klouby a ty otřesy prý nejsou pro lidi s nadváhou, posilovnu už jsem taky neviděla dlouho, fakt chybí čas a ty peníze taky, hodně dobré byly i cvičící stoly, ale ty jsou ještě dražší než posilka, takže vlastně nic...v létě miluju kolo, procházky po lese a sbírání hub, to nadělám kilometrů....mám ráda plavání, zrovna včera jsem 2 hodiny byla v bazénu, plavala jsem a potom v teplé vodičce cvičila, pod proudy jsem si rovnala celé tělo a nakonec byla saunička a komora s párou a eukalyptem a jako bonbonek nakonec masáž od manžela

fakt relax, doporučuji všem, pak mě baví cvičit na tom velkém baloně a poslední dobou je pro mě super cvičení v posteli....nemyslím teď s manželem, ale ležíte a koukáte na telku a přitom cvičím nohy a břicho malými cviky s malým overballem....je to asi pro mě nejpřijatelnější cvičení, baví mě a nemusím nikam chodit, vřele doporučuji...v lékárně stojí míč asi 90 kč, nafoukne se, ale né moc, hodně cviků se dá dělat, když si na něj sednete, bála jsem se, že rupne, protože se po něm máte i různě dopředu a dozadu posouvat po podlaze....ale vydrží.....prý až 140 kg, takže se nebojte a jděte do toho, na nohy a zadek to dá zabrat...jestli znáte nějaký cvik, jak se zbavit druhého žaludku, co mám pod prsama, tak sem s ním.....