fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 04 srp 2025 00:42

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1041 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 70  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 led 2008 08:30 

Tak to já bych holky nejradši jela na ty hory lyžovat. To bych dokázala od rána do noci. Jinak na rotoped, který jsem si provokativně dala do obýváku už víc jak 2 měsíce jen tak koukám a mám depku. Já bych strašně ráda chodila zase do tý posilovny kam jsem chodila před těmi dvěma měsíci s trenérkou, ale penízky dosti chybí. Musím se holt do toho dokopat sama. :cry:

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 led 2008 09:14 

Tak já hory taky miluju, ale od té doby, co mám špatný meniskus se fakt dost bojím a docela mě to při lyžování i bolí...takže asi přesedlám na běžky a rovné tratě :lol: , co se týká rotopedu, tak ten já můžu, koukám při tom na telku a šlapu, aerobic jsem dělala léta, ale doktorka mi ho teď nedoporučuje, je to zátěž na kosti i klouby a ty otřesy prý nejsou pro lidi s nadváhou, posilovnu už jsem taky neviděla dlouho, fakt chybí čas a ty peníze taky, hodně dobré byly i cvičící stoly, ale ty jsou ještě dražší než posilka, takže vlastně nic...v létě miluju kolo, procházky po lese a sbírání hub, to nadělám kilometrů....mám ráda plavání, zrovna včera jsem 2 hodiny byla v bazénu, plavala jsem a potom v teplé vodičce cvičila, pod proudy jsem si rovnala celé tělo a nakonec byla saunička a komora s párou a eukalyptem a jako bonbonek nakonec masáž od manžela :lol: fakt relax, doporučuji všem, pak mě baví cvičit na tom velkém baloně a poslední dobou je pro mě super cvičení v posteli....nemyslím teď s manželem, ale ležíte a koukáte na telku a přitom cvičím nohy a břicho malými cviky s malým overballem....je to asi pro mě nejpřijatelnější cvičení, baví mě a nemusím nikam chodit, vřele doporučuji...v lékárně stojí míč asi 90 kč, nafoukne se, ale né moc, hodně cviků se dá dělat, když si na něj sednete, bála jsem se, že rupne, protože se po něm máte i různě dopředu a dozadu posouvat po podlaze....ale vydrží.....prý až 140 kg, takže se nebojte a jděte do toho, na nohy a zadek to dá zabrat...jestli znáte nějaký cvik, jak se zbavit druhého žaludku, co mám pod prsama, tak sem s ním.....

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 led 2008 09:18 

jo a spinning jsem taky kdysi zkoušela, je to síla a fakt člověk asi musí být masochista....hodně lidí to baví, asi si člověk musí zvyknout....mě to tedy nechytlo a nevyhovovalo...myslela jsem, že vypustím duši a to jsem zvyklá na hodně...hlavně mě to nebavilo a já nemůžu dělat něco, co mě nebaví, pak už před tím k tomu přistupuji s odporem a s pocitem, že musím a to z toho člověk nemá radost, takže já a spinning nééé

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 led 2008 09:25 

Ahoj já chodim cvičit do vody na auqa arerobik jenom 1 krát týdně . ted´jsem nebyla protože jsem dost nastydla. A cvičim doma ,znažim se.Overbal jsem dostala loni k vánocum tak budu cvičit sním.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 led 2008 09:49 

Jo plavání je supeer.
Taky10 já jsem po třech operacích kolena a skončilo to tak že mám dráty v koleni, aby mi nějak drželo a ještě mě čeká plastika vazů, ale lyží se nevzdám. Mám dost silnou ortézu a s tou je to vcelku fajn. Samozřejmě nejezdím tak riskantně jako před tím. Mohla bych jezdit ještě opatrněji, ale mě to nedá. :wink: :twisted:

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 led 2008 23:36 

tak jsme zakoupili v makru mučící nástroje gymnastický balon a točnu Rotana, to bude sado maso... tak uvidíme

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 led 2008 07:14 

Tak dej pak Maruško vědět co Ti vyhovuje. Já mám doma ten velký míč ale spíš jej používám na protažení zad než na cvičení :-) Ale včera jsem absolvovala první hodinu spinningu a docela jsem to zvládla. Pravda - bolí mě p...l od sedačky (už jsem si odvykla) a nohy také dostaly zabrat ale za ten skvělý pocit mi to stojí. Jsem ráda že jsem se k tomu konečně dokopala - mám permici tak mě to snad donutí chodit pravidelně.

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 led 2008 07:37 

Mě by spinning zabil :!: :!: :!: za jedno mě jízda na rotopedu k smrti, ale k smrti nebaví a ještě aby na mě nějaká husa, co má 20 kg řvala, že mám šlapat rychlejc, no to by nedopadlo dobře. Já jsem v pohodě v posilovně, anebo na proštíhlovacích stolech. Balón mám doma taky, ale je tak velikej, že jsem ho nafoukla jen jednou a pak se nikam nevešel a všude překážel, takže jsem ho zase vyfoukla a od té doby nic. Já to mám s tím cvičením vůbec na štíru- v létě jsem byla donucena hrát volejbal- ten miluju- ovšem musela jsem ho hrát s takovou partičkou nesympatických lidí(jediní lidé, kteří u nás v okolí volejbal hráli) no a jak jsem z nich byla nervózní, tak jsem tam byla podruhé a spadla jsem a zlomila jsem si loket- takže celé léto na h... a s rukou už nikdy nebudu hýbat jako dřív a o tom, že bych ještě někdy dala volejbalové podání si můžu nechat už jen zdát. Takže vzhledem k tomu, že jsem kopyto, tak mohu tam maximálně plavat- to mi moc jde- jsem takový trochu lachtan- a do posilky nebo na stoly- tam se relativně také nemohu zranit. Zimní sporty jsou pro mě úplně tabu- nenávidím zimu a vše s ní spojené.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 led 2008 09:22 

Jestli něco potřebujete na dom na spalování tuku tak svižný tanec, aerobic (těm co už dost zhubli), stepper, rotoped, orbitrek, prostě něco co vám zaručeně zvedne tep plus bnějaké cvičení na posilko.

Míč používám na sezení a k rotopedu si pustím dvd, šlapu čučím na to a jen kontroluju zda mám správně tepovku. Jde to krásně dolů.

S těma kilama navrch si nic nedělejte, od Silvestra zpracovávám +6,5 a už mi zbývá dát dolů +2,5 a budu tam co ukazuje metřík.

Naposledy upravil trixl dne 16 led 2008 09:41, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 led 2008 09:30 

Na to že jsem 7 měsíců necvičila a kvůli kojení ani nehlídala jídlo tak ještě jsem na tom skvěle si myslím.
Spinning nezkouším, většinou na to nejsou ti lektoři dost dobří, nechci mít nohy jak chlap. Nepotřebuju nabrat svaly, potřebuju se zbavit tuku a to bez pohybu nejde.
kamčo :lol: :lol: :lol: sice jsem si nepřivodila zlomeninu, ale se sportem jsem na tom podobně a taky m i l u j u plavání. U toho jsem ochotná i zdechnout :lol: ale bazén mám 30 km daleko a ještě pořád se tam stydím ukázat.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 led 2008 09:37 

nika píše:
Jo plavání je supeer.
Taky10 já jsem po třech operacích kolena a skončilo to tak že mám dráty v koleni, aby mi nějak drželo a ještě mě čeká plastika vazů, ale lyží se nevzdám. Mám dost silnou ortézu a s tou je to vcelku fajn. Samozřejmě nejezdím tak riskantně jako před tím. Mohla bych jezdit ještě opatrněji, ale mě to nedá. :wink: :twisted:
nika hzardérka? :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 led 2008 09:44 

Taky10 píše:
poslední dobou je pro mě super cvičení v posteli....nemyslím teď s manželem, ale ležíte a koukáte na telku a přitom cvičím nohy a břicho malými cviky s malým overballem....je to asi pro mě nejpřijatelnější cvičení, baví mě a nemusím nikam chodit, vřele doporučuji...v lékárně stojí míč asi 90 kč, nafoukne se, ale né moc, hodně cviků se dá dělat, když si na něj sednete, bála jsem se, že rupne, protože se po něm máte i různě dopředu a dozadu posouvat po podlaze....ale vydrží.....prý až 140 kg, takže se nebojte a jděte do toho, na nohy a zadek to dá zabrat...jestli znáte nějaký cvik, jak se zbavit druhého žaludku, co mám pod prsama, tak sem s ním.....
TOHLE znáš? Nj tak bych se měla po něčem poohlédnout. Rotana a overball v nejhorším si s tím budou hrát děcka :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 led 2008 11:19 

Díky trixl.....trochu to znám z aerobiku, ale i na toto se mrknu...dostala jsem k balonu i příručku a je tam i něco ke cvičení nakreslené

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 led 2008 11:26 

Niko, taj já všera uklouzla jen na plovoucí podlaze, děti tam něco ukáply a bylo to, koleno zase vyhozené, bolí jak čert a voda je tam v něm taky.....takže lyže by pro mě byla smrt...akvaaerobik miluju, jo a mMaruško, dej vědět, rotanu jsem kdysi měla na základce, docela to bylo dobrý na pas a nohy, když jsi je měla trochu pokrčené...ani jsem nevěděla, že to ještě prodávají, tak mi řekneš, jak to pomáhá a jak Ti to vyhovuje...tu bych asi taky pořídila...měla jsem toho spousty, pak takovou gumu na svičení, pak motýlka mezi stehna a musel se mačkat, pak prižinu na sedy lehy, ta taky byla dobrá...vše bylo za pár kaček a fungovalo to...pak jsme se nějak stěhovali a kam to přišlo fakt nevím.....

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 led 2008 11:48 

ta rotana byla za 141,- kč v makru,má i nějaké reflexní body či co, měli tam i ty natahovací gumy, ale bud jen slabé, nebo silné, když jsem se na to koukala jak se s tím cvičí pojala jsem podezření že bych si s tím vyšlehla oko. Balon chci taky na sezení, doporučovala mi to fyzioterapeutka, a v létě venku na zahradě se s ním může i cvičit, doma asi taky ne , bude příliš velký.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1041 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 70  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina