Ahoj všem
Tak jsem zahájila 25. tt. Mám za sebou test na cukovku a opakovaný test na protilátky. Z hlediska těhotenské cukrovky jsem OK, ale protilátky mám znovu pozitivní (tento problém může vzniknout, když je matka Rh- a otec Rh+)

Prý by to stále mohlo být tím imunoglobulinem, který mi píchli po amniu, ale pomalu tomu přestávám věřit

. Už potřetí mi tedy vzali krev na rozbor a musím doufat. Když to zase nedopadne, čeká mě konzultace na hematologii a bůhví co ještě . . .
Osobně se cítím dobře, jen mě ráno po opuštění postele bolí záda, ale zatím se to daří celkem rychle rozchodit
Jiříček kope o 106, roste jak má a mám díky němu o 9 kg víc (tedy pevně doufám, že jen díky němu, ale nejspíš v tom nejsem až tak úplně nevinně)

Paní dr. říkala, že jsem v pořádku a nic nebrání tomu, abych cvičila. Už mám objednaná dvě DVD s cvičením pro těhotné a docela se těším, že se po pětiměsíční pauze zase trohu rozhýbu. Doteď jsem jen pořád čekala jak to, či ono dopadne
Sleduji vaše úspěchy, problémy, akce a přípravy k zákrokům a všem bez výjimky přeji, aby se vám na zvolené cestě ke zdraví a spokojenosti dařilo, abyste měli podporu svých blízkých a aby se vám splnily vaše sny, které s tím vším souviseji.
Ahoj a až bude o čem psát, určitě se zase ohlásím
Vaše Gábina