Ahoj všem
omlouvám se, že píšu až teď, ale čekala jsem, jak mi dopadne UTZ, na který jsem byla 13. 3. objednaná do Ústí nad Labem. Takže jak jsem dopadla?
Jsem teď 32+6 tt, Jiříček je podle své velikosti o 1-2 týdny napřed, váží odhadem 2300g. Prý to nutně neznamená, že porod bude dřív - spíš mám počítat s větším mimčem - a to já počítám. Jindřiška měla 3740 g a 52 cm, takže se určitě nebudu divit čtyřkilovému dítku .
Výsledek z UTZ je tedy docela dobrý, ale trošku mě znejistilo, že oproti minulému týdnu, kdy měl malý hlavičku dole, je podle dnešního vyšetření napříč, což by znamenalo "císaře"

. To bych opravdu moc nerada

. Bojím se operací (bandáž byla má jediná a hóóódně dlouho jsem se odhodlávala

)a navíc mám strach, že by se mi povislá a vytahaná kůže po zhubnutí špatně hojila Máme ale ještě hodně času a tak doufám, že to Jiříček zvládne dát dopořádku
Nový nábytek k dceři do pokojíku už jsme smontovali - docela nás to bavilo

Holka se teď postupně zařizuje. Jde to pomalu, protože přes týden je časově dost vytížená a o víkendech se to všechno zvládnout nedá. Myslím, že na nákupy vyrazíme ještě jednou - pro detaily: lampu, poličky, polštářky, dekoračky apod. Jak si dcera své věci odnáší a stěhuje do nového, já do malého pokojíku hromadím miminkovské věcičky. Začala jsem prát a žehlit výbavičku a dokupovat poslední drobnosti. I tašku do porodnice už mám z velké většiny zabalenou - radši

Dost mě deptá, že ještě musím dodělat manželovy daně a na 1.4. jsem pozvaná na kontrolu odvodů VZP, ale už to nemůžu odkládat a musím se do toho dát

. Strašně se těším, až to budu mít za sebou a budu už jen dolaďovat přípravy na příchod synka. Snad nebude spěchat na svět a já vše stihnu tak, jak jsem si naplánovala
Zdraví vás všechny mamina Gábina