fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 05 črc 2025 22:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1276 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 86  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 led 2009 10:32 

Ahoj holky,tak včera jsem se dozvěděla 2krásné noviny :lol: 8) :D
Ta první je že plodová voda je v pořádku a budeme mít zdravou holčičku :)
A ty testy na cukrovku jsou taky v normě-šla jsem si za doktorem pro papíry a prý ty testy jsou malinko vyšší,ale ještě v normě :lol:
tak ted už snad si budu to těhotenství začít konečně užívat!!!!Hana

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 led 2009 11:16 

Tak vidíš Hani, všechno zlé je pro něco dobré :wink: Sice sis prožila nervíky a trochu strachu, ale teď máš nádhernou jistotu, že jsi ty i malá v poořádku a tak si to těšení pěkně užij :arrow: zasloužíš si to :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 led 2009 17:04 

Protilátky byly i po třetím kontrolním odběru zvýšené :( , takže následovala konzultace na hematologii. Nakonec jsem tam ani nemusela osobně, pí. doktorka napsala závěr "od stolu" ze tří dodaných rozborů.
Výsledek z hematalogie ohledně mých stále pozitivních protilátek (zjednodušeně :wink: ):
Ve všech třech odběrech jsou protilátky zvýšené, nicméně s klesající tendencí, což se dává do přímé souvislosti s injekční aplikací protilátek po odběru plodové vody. Doporučení: zvýšené sledování stavu. Má gynekoložka mi řekla, že mi prostě budou dělat odběr při každé poradně a to je vše :? . Snad si tedy na chvíli můžu oddechnout a konečně si trochu užívat své zvětšující se bříško :oops: :wink: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 led 2009 10:13 

No vidíš Gábi,tak to je dobře že to není až tak vážné.Zbývá nám už jen pár týdnu,tak musíme těch pár nervíků ještě přetrpět. :wink: Já jsemv 26tt.a pořád mi čím dál tím víc tvrdne břicho jako před porodem :shock: :cry: Takže taky moc v klidu nejsem.A navíc švagroví ted zjistili,podle ultrazvuku,že její miminko má na srdíčku nějaké myomi.Jsme stejně těhotné,tak to prožívám vše s ní.Včera byla v Hradci v tunelu a dnes jeli do Prahy do Kardyo centra :cry: :(
Modlim se,aby bylo vše dobré,protože si nedokážu představit,kdyby o to mimi měla přijít-když by mě potom viděla s kočárkem -pořád bych jí to připomýnala:( :roll: :twisted:
Je mi z toho taky nanic!!!!pa

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 led 2009 11:13 

Gábinko to je dobře, že je vše v pořádku, jak píšeš, užívej si svůj stav, odhoď všechny chmury a relaxuj, už se těším až porodíš a pošleš fotečku Jiříčka :lol: :lol: :wink: :wink: :roll: :roll:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 led 2009 14:39 

Po čase zase písnu pár řádek jsem doma,dítě odjelo na zkoušku a na chvilku je volný počítač. Já bojuji s chřipkou přepadl mně najaký virus a tak jsem musela zůstat alespoň 2-3 dny doma v teple kašlu jako pes :shock: :!: Všechny moc pozdravujeme už i tady v Ústí jsem v kontaktu s dalšíma lidičkama už jsme celkem 4 , jedna je po tubulizaci 2 měsíce ,Lucinka začíná . Byla v ISCARE na první konzultaci. Jsou moc prima a bezva jsme si popovídaly. Maminky čekatelky , moc Vám držíme palečky.Sama vím, jak se člověko o to maličké bojí, ale uvidítel,že vše dobře dopadne. Věda běží mílovými kroky a úspěšně zvládá i věci o kterých se našim maminkám ještě ani nesnilo. Hezky si to užívejte a opatrujte se :P :!: :!: Jak jsme jen letmo přeběhly řádky ,tak snad MUDr. Svoboda je v IScARE primářem ,nevíte čeho chirurgie :?: A nevíte někdo, kam odešel z Karláku Doc. Kasalický mám k němu jet na kontrolu.
Děkuji za informace. Jinak jsme v celku ok, váha se už téměř nehýbá,chtěli bychom doplnit-no uvidíme. A pak to břicho :shock: pryč- kůže ještě na dvě normální obdobně vypadají moje ruce/ kůže visí jako hadr/. Vašek je na tom o moc lépe-prostě chlapy to mají všechno snažší :lol: Moc Vás všechny zdravíme přejeme hodně zdravíčka a dobré nálady. Snad se děti dostanou k tomu, aby nám udělali metřík a vložili pár foteček na stránky. Hanka a Vašek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29 led 2009 14:45 

haničko Kasalický je ve vojenské nemocnici ve střešovicích, jestli bude ještě spolupracovat s Iscare, to nevím, to se musí ještě vyzkoumat. Koukni na studentku a přidejte s vašíkem nějaké fotečky. Musím ted pádit do školy pro vénu, dneska je vysvědčení, má jednu dvojku , v páté třídě to jde tak jdeme do Imaxu a na něco dobrého :wink:

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 led 2009 11:43 

Zdravím HankuŠ a Vaška :wink: :wink: :wink:
Maruško, to je synek pašák, jedna dvojka, vynikající :!: :!: :!: :idea: :idea: :idea: kup mu něco dobrého :wink: :wink: :wink:
Koukám, že už i v Praze se lékaři přesunují na lépe placená místa, hlavně, že vám neprchají mimo Prahu, třeba na Moravu, dojíždění za něma není nic moc :evil: :evil: já jezdím zatím jen do Přerova, ale snad nebudou další přesuny :lol: :lol: :wink: :wink: :roll: :roll: nyní mám aspoň vše bez polatků i hospitalizaci :shock: :shock: Přerov patří mezi vyvolené, zato u nás v Olomouci se platí dál, jo politika to je věc :roll: :roll: :roll:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 led 2009 12:28 

tak nakonec jsme skončili se synkem v luxusní rekonstruované cukrárně MYŠAK ve Vodičkový ulici ( tam tedy holky co mají rádi sladké raději nechodte) na luxusním poháru, bylo tam spousta dětiček s rodiči, prarodiči, bylo vidět že je to oslava vysvědčení, některé holčičky s babičkami v krásných šatečkách ( my jsme schovávali triko od oběda s flekama :? ) a tedy ty poháry :shock: ( jen z vůně mám nejmíň kilo navíc) no bylo to hezké. :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 led 2009 13:04 

tak jsem koukala na jejich stránky a i cenově se mi zdají přijatelní, takové ceny jsou u nás v obyčejných cukrárnách :wink: :wink: :wink:
http://www.gallerymysak.cz/index.php?s= ... ak_galerie

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 led 2009 13:42 

no malinko už podražili , ale ne moc, jesti se povedla fotka dám na studentku fotku koruny krále Václava. Moc se mi líbilo nádobí, nádherné sklenice načaj, poháry nazdobené , opravdu krásné. :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 led 2009 14:03 

sice jsme ve špatným tématu, ale nedá mi zareagovat, protože, kdybych to napsala jinam, tak nebude jasný co a jak.

Pamatuju si, jak jsme s partou chodili k MYŠÁKOVI na karamel za 2,20 - :lol: :lol: :lol: :lol: skoro každý den. A byla to mňamka, prostě úžasný.

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 led 2009 14:30 

no abysme zachovali téma, byla by tam sqelá oslava narození miminek našich obandážovaných maminek!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 led 2009 18:29 

:lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 bře 2009 11:47 

Ahoj všem :D
omlouvám se, že píšu až teď, ale čekala jsem, jak mi dopadne UTZ, na který jsem byla 13. 3. objednaná do Ústí nad Labem. Takže jak jsem dopadla?
Jsem teď 32+6 tt, Jiříček je podle své velikosti o 1-2 týdny napřed, váží odhadem 2300g. Prý to nutně neznamená, že porod bude dřív - spíš mám počítat s větším mimčem - a to já počítám. Jindřiška měla 3740 g a 52 cm, takže se určitě nebudu divit čtyřkilovému dítku .
Výsledek z UTZ je tedy docela dobrý, ale trošku mě znejistilo, že oproti minulému týdnu, kdy měl malý hlavičku dole, je podle dnešního vyšetření napříč, což by znamenalo "císaře" :shock: . To bych opravdu moc nerada :( . Bojím se operací (bandáž byla má jediná a hóóódně dlouho jsem se odhodlávala :? )a navíc mám strach, že by se mi povislá a vytahaná kůže po zhubnutí špatně hojila Máme ale ještě hodně času a tak doufám, že to Jiříček zvládne dát dopořádku :wink: :lol:
Nový nábytek k dceři do pokojíku už jsme smontovali - docela nás to bavilo :) Holka se teď postupně zařizuje. Jde to pomalu, protože přes týden je časově dost vytížená a o víkendech se to všechno zvládnout nedá. Myslím, že na nákupy vyrazíme ještě jednou - pro detaily: lampu, poličky, polštářky, dekoračky apod. Jak si dcera své věci odnáší a stěhuje do nového, já do malého pokojíku hromadím miminkovské věcičky. Začala jsem prát a žehlit výbavičku a dokupovat poslední drobnosti. I tašku do porodnice už mám z velké většiny zabalenou - radši :wink: Dost mě deptá, že ještě musím dodělat manželovy daně a na 1.4. jsem pozvaná na kontrolu odvodů VZP, ale už to nemůžu odkládat a musím se do toho dát :evil: . Strašně se těším, až to budu mít za sebou a budu už jen dolaďovat přípravy na příchod synka. Snad nebude spěchat na svět a já vše stihnu tak, jak jsem si naplánovala :P
Zdraví vás všechny mamina Gábina :lol:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1276 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 86  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina