fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 07 črc 2025 02:15

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1276 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 86  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 bře 2009 12:19 

tak to jsou samé krásné zprávy, to je užasné. Moje skoro 12 leté mimi odjelo na víkendový výlet se svým oddílem , mužský je v práci,a já taky musám dodělat daně, fu mi dá příspěvek na plastiku... ale neví o tom jen nám nějakoz kačku vrátí, no zase ji z druhé strany zaplatíme. :P za oknem je krásně , sluníčko svítí tak at se maminko daří. :wink: :wink:

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 bře 2009 15:55 

Gábinko přeju tobě a Jiříčkovi ať zbytek těhu prožijete v pohodě a celé tvé rodince vše jen to nejlepší :P

Jinak pro ty co mě znají: od února jsem nastoupila do nového zaměstnání jsem stále v jednom kole. Dělám 12 hodin denně krátký,dlouhý týden a nějak si nemohu zvyknout. Sice na banding moc nepíšu, ale alespoň vás čtu co je nového. Alence přeju ať se už brzo uzdraví moc mě mrzí co si musela vytrpět. Maruško tobě taky přeju ať je vše v pohodě ať tě žádná operace už nečeká "jen ta plastika" a budeš supr kočka.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 bře 2009 20:26 

Gábi, to je fajn, že všechno probíhá v pořádku. Už se ti to hodně krátí viď? Jiřík bude kus chlapáka :-) Já měla Janinku 4004g a 52 cm, byl jí pěknej macek :-) Jinak já měla obě dvě děti císařem. U prvního jsem měla epidurál, takže jsem všechno vnímala, ale u Janinky mi nešel napíchnout, tak jsem musela pod narkózu. Je to operace jako každá jiná, ale dá se to zvládnout. Ten drobeček za to stojí :wink: Přeju tobě i Jiříčkovi bezproblémový zbytek těhotenství :-)

28 let
Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 14 bře 2009 23:24 

Gábi nebooooj, on tak má dost místa tak si mění polohy :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 bře 2009 08:23 

Ahojky Gábi, mám radost, že se vám daří, držím palce, třeba se ještě Jiříček natočí :wink:

37 let band 8/07...asi tisícípátý začátek...25/2 10 začínám znovu, doplněno celkem 5ml!!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 bře 2009 14:06 

Gábinko určitě vše dopadne dobře a Jiříček se narodí tak jak má :wink: :wink: já když rodila, tak synáček si vybral polohu řitní, napřed mu vylezla nožička a pytlík, druhou měl uvnitř, museli ho ve mně otáčet a pak ho vytáhli za patičky, hlavička šla poslední, ale aspoň ji má krásně kulatou :shock: :shock: tento porod se již dnes nepraktikuje, dělají císaře, tak se neboj :roll: :roll: :roll: kdybych byla mladší, hned bych si miminko pořídila, ale snad se dožiju vnoučat i když synovi se množit moc nechce :lol: :lol: :wink: :wink: :roll: :roll:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 bře 2009 16:54 

Gábi neboj,mají ještě dost času,moje Esterka je ve mě taky napříč uložená a normálně si nahmatám i nožičku a hlavičku!!! :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 dub 2009 10:05 

Ahojky všem :lol:
Tak utekl téměř měsíc, co jsem se nezvala :oops: Jsem v tom ale trochu nevinně, protože jak všichni víte, fórum nebylo nějaký čas dostupné :?
Alespoň vám můžu sdělit poslední novinky :wink:
Mimísek má +/- 3 kilča, zdárně prospívá a je v pořádku. Je ale stále v příčné poloze, takže nad námi pořád visí hrozba císařského řezu :( Nyní už docházím do poradny ve Slaném, kde jsem se také rozhodla rodit. Pan doktor společně se mnou preferuje přirozený porod, protože má také obavy z toho, jak se bude hojit ta moje vytahaná kůže :oops: :evil: Jestli ale Jiříček nedostane rozum, budeme to muset risknout. Také nejsou spokojeni s mým tlakem, ale já si myslím, že 140/80 není v 9. měsíci a mém věku až tak moc, ne?? No, každopádně si myslím, že mi prostě jednou na poradně oznámí, kdy nastupuji a bude to :? Samozřejmě se s lékaři nemíním hádat, zvlášť, když jde ještě o jeden život, ale radost z takového scénáře rozhodně nemám :( Ve čtvrtek jdu znovu do poradny, tak snad pak budu chytřejší.
Jinak vítám jaro jak to jde, moc se mi líbí, že je konečně teplo a sluníčko :) Většina z vás jistě nosí nové krásné barevné hadříky a užívá si obdivu okolí. Zasloužíte si to a moc vám to přeji :lol: :P :lol: Já si teď posledních pár týdnů užívám bříško, se kterým se můžu chlubit :oops: :wink: ale brzy se vrátím k vám, bojovat s každým kilem na víc. Snad to s vaší podporou zvládnu.
Mějte krásné dny a veselé Velikonoce Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 dub 2009 10:19 

No Gabi tak to je fakt úžasný, že jste v pořádku. A císaře se neboj, prostě když to bude pro vás oba lepší, tak není co řešit. Akorát by ti kus tý kůže mohl doktor rovnou uříznout.

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 dub 2009 10:37 

martina píše:
No Gabi tak to je fakt úžasný, že jste v pořádku. A císaře se neboj, prostě když to bude pro vás oba lepší, tak není co řešit. Akorát by ti kus tý kůže mohl doktor rovnou uříznout.

No Marti, taky bych brala, kdyby si tam nějakou tu kůži nechali, ale na to nejspíš nebudou na porodních sálech zařízení :wink: :lol: To si budu muset zasloužit později :arrow: až se zase dostanu do kondice a k váze kolem 90 kg (minimálně!).
Jinak ti moc gratuluji k dokončení metříku :lol: Nebylo to pro tebe jednoduché, ale vyplatilo se. A ten pocit, ten musí být báječný :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 dub 2009 16:18 

Gabi držím ti palce, Leonka se taky mrška neumoudřila a císaře jsem měla až po TP. Radši operaci než komplikace, příčná poloha se nedá porodit, to by taky nemuselo dobře dopadnout pro tebe nebo pro něj. Ale ty víš určitě. Ale po porodu se mi trošku stýská, ten konec jako by byl malinko ukradenej okolnostma.
No ale třeba se malej ještě rozhodne a obrátí, kamarádce se obrátil během první doby porodní dokonce z prdelky na hlavičku.
Kůže na břiše se mi o hodně vytáhla, žádná radost no, a asi už nikdy ho nebudu mít citlivé jako dřív. Je to tam kolem jizvy jak mrtvá zona. Hlavně se to dává dohromady pár týdnů až měsíců a jak je to kolem té rány oteklé, vypadá to hnusně jako že obrovské břicho. Brečela jsem ještě v porodce nad tím jak strašně vypadám.
Na pouhé uříznutí kůže docela myslím čím dál víc, protože s tímhle se blbě oblíká a v létě budu zas trpět na zapařeniny.
V kecací kavárně mi nejde přidat příspěvek. Jsem zvědavá, jestli tady to půjde.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 dub 2009 14:41 

Ahoj Gábinko já být tebou, tak také volím raději císaře než porod s příčnou polohou, zažila jsem polohu řitní a i dnes po 32 letech si na ni pamatuji. Tak raději jizvičku než problémy. Už se těším až budeš posílat Jiříčkovi fotečky :wink: :wink: :wink: a neboj, ty určitě ta nabraná kila sundáš, jsi bojovnice :!: :!:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 dub 2009 14:41 

Ahoj Gábinko já být tebou, tak také volím raději císaře než porod s příčnou polohou, zažila jsem polohu řitní a i dnes po 32 letech si na ni pamatuji. Tak raději jizvičku než problémy. Už se těším až budeš posílat Jiříčkovi fotečky :wink: :wink: :wink: a neboj, ty určitě ta nabraná kila sundáš, jsi bojovnice :!: :!:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 dub 2009 21:44 

Trixl děkuji za názor i za vlastní zkušenost. Já se také bojím toho, co popisuješ ohledně kůže na břiše. Ale nedá se nic dělat, budu to muset zvládnout. Ani nevím proč, ale myslela jsem si, že se Leonka narodila přirozenou cestou. To mě docela překvapilo, že realita byla jiná. Víš, hlavně jsem se těšila, až mi po vší té dřině položí novorozeňátko na břicho a později nechají přisát . . . Nejspíš to tak ale nebude. Snažím se sama sebe přesvědčit, že se až tak moc neděje, že nebudu ani první ani poslední, která to musí zvládnout. Vím ale, že další mimi už nebude a tak se o ty první okamžiky cítím ošizená . . .

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 dub 2009 20:07 

Zdravím všechny :D
Už jsem vám chtěla napsat několikrát, ale nadaří se mi vložit příspěvek :? Jsme s Jiříčkem pořád spolu :wink: , ale denně jezdíme na kardiotokograf a měření tlaku + vyšetření moči. Už jsem měla termín na "císaře", ale při posledním UTZ byl malý hlavičkou dolů :!: :!: :!: takže máme zatím odklad :P . Lékaři mě sledují, kdyby se něco zvrtlo. V úterý mám další UTZ a pak se uvidí, co bude dál. Záleží na tom, jak bude miminko ležet :wink: :lol:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1276 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 86  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina