Ahojky všem
Tak utekl téměř měsíc, co jsem se nezvala

Jsem v tom ale trochu nevinně, protože jak všichni víte, fórum nebylo nějaký čas dostupné
Alespoň vám můžu sdělit poslední novinky
Mimísek má +/- 3 kilča, zdárně prospívá a je v pořádku. Je ale stále v příčné poloze, takže nad námi pořád visí hrozba císařského řezu

Nyní už docházím do poradny ve Slaném, kde jsem se také rozhodla rodit. Pan doktor společně se mnou preferuje přirozený porod, protože má také obavy z toho, jak se bude hojit ta moje vytahaná kůže

Jestli ale Jiříček nedostane rozum, budeme to muset risknout. Také nejsou spokojeni s mým tlakem, ale já si myslím, že 140/80 není v 9. měsíci a mém věku až tak moc, ne?? No, každopádně si myslím, že mi prostě jednou na poradně oznámí, kdy nastupuji a bude to

Samozřejmě se s lékaři nemíním hádat, zvlášť, když jde ještě o jeden život, ale radost z takového scénáře rozhodně nemám

Ve čtvrtek jdu znovu do poradny, tak snad pak budu chytřejší.
Jinak vítám jaro jak to jde, moc se mi líbí, že je konečně teplo a sluníčko

Většina z vás jistě nosí nové krásné barevné hadříky a užívá si obdivu okolí. Zasloužíte si to a moc vám to přeji

Já si teď posledních pár týdnů užívám bříško, se kterým se můžu chlubit

ale brzy se vrátím k vám, bojovat s každým kilem na víc. Snad to s vaší podporou zvládnu.
Mějte krásné dny a veselé Velikonoce