fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 10 črc 2025 14:51

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1276 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 86  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 srp 2010 17:19 

Těhulky gratuluju! A přeju tu těhotenskou cestu opravdu vysypanou růžemi, ale jen květy, bez trní...

A Vy, kterým se to nevede a čekají, tak nezoufejte. Já jsem čekala na první těhotenství 5 let, ač jsme byli oba v pořádku a moje váha byla 65 kg. Pravděpodobně to snažení bylo jen ke škodě věci. Když moje babička prodělala mrtvici a pak celkem těžce onemocněla (ale dostala se z toho), myšlenky se upínaly k ní a ne k těhotenství. A najednou jsem byla v tom, přišla jsem do toho ve dnech, který jsem probulela starostí o babičku.
Psychika taky umí svý. Ne, že bych Vám přála takovou nepříjemnost v rodině, ale jen připomínám, že velké snažení je často kontraproduktivní.
Tak hodně zdaru a klííídek! :wink:

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 srp 2010 15:54 

Ahoj holky, tak jsme se s pyžďuchem vrhli do třináctého týdne a dneska jsem stoupla na váhu a zas o kilo míň. Nemělo by se v těhotenství náhodou spíš přibýrat než hubnout?:-)) Už mám dole asi tři kila nic hroznýho,ale zdá se mi to divný a tak se chci zeptat jestli s tím má někdo stejné zkušenosti jako já. A to vůbec nezvracím, vlastně je mi úplně fajn jen se mi motá hlava, ale to se dá.
A ještě jsem se chtěla zeptat, od operace mám problém ze stolicí a jelikož nechodím vůbec, tak si musím brát každý třetí den gutallax a pak to jde:-)
Doktorka se na to netvářila zrovna moc vesele a tak neznáte někde něco účiného ale méně drastického, jinak tabletky , čípky a vlákninu jsem zkoušela, to na mě nezabírá. Už jsem i psala panu Hrubému , dvakrát , ale bohužel odpověd žádná, ale adresu má snad pořád stejnou a já tak nerada telefonuju a vyrušuju, chjo:-((
Tak předem moc děkuju a přeju hezký zbytek neděle. Svatava

Tubulizace 28.Dubna.2009
MUDr. Martin Hrubý Turnov
38 let, vdaná, 1x Terka , čtyři čičiny :-)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 srp 2010 16:19 

nadeje: ahojky, gratuluju a preju, at je vsechno v pohode. Ja jsem taky u obou deti v prvnich 3 mesicich zhubla, za to od pateho do porodu to slo nahoru:) Ale misto gutalaxu bych ti poradila otruby. Pridavala jsem je do jogurtu, michala s mixovanym ovocem a tak. U mne tedy zabiraly uzasne a svestky, kompot a stava z nich. Treba ti to take pomuze.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 srp 2010 17:18 

majakubi, moooc děkuju za radu a za gratulaci, vyzkouším vše:-)) Jen bych se chtěla zeptat kdepak je koupím, nic takového jsem nikdy neviděla, pokud nepočítám krmení pro zvěř:-)) A švestky mám teď deně, teda syrové ne zavařované, to nemusím.

Tubulizace 28.Dubna.2009

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 srp 2010 18:48 

Naděje gratuluji k těhu....a k té stolici, mě bylo řečeno, že dost pomáhá lněné semínko, zatím nějaké velké problémy se stolicí nemám, mě prožene i jogurt.....

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 srp 2010 20:09 

ahojky nadeje. tak si kup aktivii. mi po porodu pomohla. vim ze nejsi po porodu ale po tom siti se kazdej boji jit na velkou prvne. a ja pila aktivii o zivot a vedle me kamarádka jedla švesty o zivot a jak super svestky te taky popozenou jd eoto ze ta stolic eneni pak takov atuha kdyz na stolici dlouho nejdes abys neublizila i konecniku. Activia je ale hodne dobra i ty piticka

Tubulizace 7.12.2010 v Ov panem dr .Foltysem.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 srp 2010 20:41 

naděje:moje sestra je teď v 6 měsíci e teprve teď přibrala své první kilo,no jinak předtím 5 schodila,doktor řekl že mimčo si bere s těla matky,takže si myslím že se nemusíš ničeho bát že to teprve přijde,jo a na tu zácpu ,s teho švestkového kompotu je nejdůležitější ta šťáva,takže pokud nemusíš zavařené,tak hlavně tu šťávičku,a někdo bumbá i ovocnej čajik s citronem klasickým-chlazený,tak se opatrujte,ale jinak pokud nezvracíš tak to vidím na kluka jak buka :lol: Ne to je jen sranda,já podle sebe u dcerušky jsem ny záchodě byla deně až do porodu,no taky jsem přibrala jen 7kg a u malého teda 9kg,ale to byla pohodička těhotenství,ani jedna toaleta,takže doporučuji pěkně si to užívejte,ty i miminko a hlavně hodně zdravíčka Vám oboum :P :P :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 srp 2010 20:49 

Irisko tak to já jsem s prominutím problila celé těhotenství a máme kluka jako buka :D , takže je to asi u každé jinak.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 srp 2010 20:54 

Jééé, holčiny těhotné, to je tak krááásnééé...teď se tady křením jak měsíček na hnoji, protože mám radost...snad se taky dočkám. Moc bych ctěla miminko, ale při mých operovaných plotýnkách a další vyhřezlé + sádlu, jsem ani nesměla pomyslet...když dám dolů nadbytek váhy, prý o tom můžeme uvažovat.

33 let, bandáž OB Klinika, 12.07.2010

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 15 srp 2010 22:20 

Nadeje gratulka k těhu!

Proti zácpě - kompoty ano, nejlépe švestky. Dále otruby ano, seženeš v běžném obchodě. Můžeš si je dát i povařit od polévky. Kde, samozřejmě předpokládám hodně mrkve! Pak lněné semínko, když syrové, tak hodně rozkousat, ale lepší chvíli povařit, nechat prasknout a ten sliz pak můžeš přidat do čehokoliv, je to neutrální chuť, trochu jako olej.
Ale super zaručený recept našich babiček, který se používal pro rodičky.
Oloupat jablka, přidat trochu cukru, trochu citronové šťávy a povařit. Diabetici si místo cukru můžou dát pár semínek fenyklu, který tedy si může přidat každý, nejen pro chuť, ale i pro jeho vynikající účinek na peristaltiku, tedy pohyb střev, proti zácpě a na uvolnění větrů. Takže vše povaříme, dokud jablíčka nezměknou, pak teplé sbaštíme. Obvykle stačí jedna porce denně. Když si toho navaříme víc, tak zbytek dáme do lednice, odkud pak jen odebíráme, vydrží několik dní. Hlavní je konzumovat kompot teplý!
Zdar!

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 srp 2010 06:14 

Ahojky Sváti,mě ted na zácpu pomáhá lactulosa,vím,že jsi psala,že vláknina ti nepomůže..Je ale pravda,že mám poslední dobou šíííílenou chut na mlíko,prostě nemůžu vstát a neohřát si hrneček mlíka..Manža se mi směje,že bych si měla pořídit domů kravičku,at si prý pro to mlíko nemusím jezdit do mlíkomatu :) Každopádně já mám +1kg,chjo.. :oops:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 srp 2010 07:55 

Iriska já jsem blindila celé těhu a pak se mi narodil kluk, tak to asi podle nevolností odhadnou nejde :wink: :wink: a proti zácpě mi moje tchýňka vždycky donesla ze sklepa jablíčka ze sudu s kvašeným zelím, tak to byl zaručenej účinek :lol: :lol: :lol:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 srp 2010 12:28 

No holky asi máte pravdu u každéého je to jiné s tím těhu-hlavně ať jsou zdraví-to je nejdůležitější,jinak teď jsem si vzpoměla ano máš pravdu ještě kdosi mi radil že kysané zelí a nejlepší ta šťávička z něho jojo :wink: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 srp 2010 19:11 

Nojo holky, jak jsem mohla zapomenout na kysané zelí? Já se zácpou neměla nikdy potíže, ale když si udělám z kysaného zelí polívku, tak sotva doběhnu.......na někoho platí i teplé mléko, já ale hrozně ráda horké! To taky zaručeně prožene.
To by bylo, aby se ty špunty neuvolnily! Přeju, aby ano, ale jen ve vhodnou dobu a na vhodném místě!
:lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 srp 2010 20:12 

Ahoj děvčátka, ani nevíte jak moc jsem vám za ty rady vděčná:-) Mám sice alergii na ovoce, a teď v těhotenství nesmím prášky, ale vařené by mi už vadit neměli. Takže já to vidím tak že zkusím ten jablečný kompot a přidám do něj ty lněná semínka:-) A uvidíme co to udělá. Ale zkoušela jsem i třeba na třešně vypít hrnek teplého mléka a nic, moje mamka vždycky říkala dobré prase všechno spase, no a na mě to holt sedí:-)) Jinak na pyžďucha se už moooc těšíme, už jsme si zvyklý na to pomyšlení že budem táta a máma, jsme totiž pro lékařa neplodní, takže jsme s touto možností nějak nepočítaly a najednou , bác ho:-)) Takže pro nás velké překvapení. Ale jak říkám, člověk už to vstřebal a teď už se jen těším až mi poroste bříško abych tomu mohla uvěřit že jsem těhotná:-))) No jinak všechny možné tabulky a výpočty a tak ukazují na holčičku a já sama nevím "co chtít" takže jsme si řekli doma že se necháme překvapit a uvidíme při porodu co se nám povedlo:-)) Proto mu pracovně říkám pyžďuch:-)) Takže ještě jednou VŠEM moc děkuju:-) A přeji hezký pracovní týden:-)))

Tubulizace 28.Dubna.2009

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1276 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 86  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina