vendýsku, po Jablonci jezdí tramvaje i autobusy (já pocházím z Liberce, tak jsem tam byla dost často
), od nádraží, ať už autobusového nebo vlakového určitě něco pojede. jak se dostaneš do nemocnice jistě zvládneš dohledat v mapách, já takhle hledala trasu do Vítkovic, protože jsem tam jela ze Zlína a nikdy v Ostravě nebyla. Cesta do Jablonce trvá autobusem asi hodinu, to není žádné drama, po Praze se cestuje běžně do práce klidně tu hodinu městskou dopravou. A po Jablonci je to v zásadě všude blízko ve srovnání s Prahou, tak se neboj, to zvládneš. Hlavně se na to cestování nevaž jako na důvod, že to nejde. Zbytečně promarníš dva tři roky života a skončíš s ještě menším sebevědomím, než máš dnes a zdravotní problémy budeš mít dál a ještě třeba větší než dnes. myslím, že v Jablonci nejsou takové čekací doby, tak to zkus
Třeba si tam i předem zavolej, abys věděla, do čeho bys šla, dřív než si půjdeš vyzvednout ty papíry. Ale máš i důvod, když tě teď nechtějí odoperovat. na tvém místě bych popravdě vypověděla primáři Vranému své důvody a domluvila se, jak by to bylo v případě, že by ses chtěla nechat operovat v Jablonci.
věk: 60 let, syn 30 let a dcera 25 let (bydlím s dcerou), nově jsme se přestěhovaly, proto tak dlouhá odmlka, neměla jsem 10 měsíců přístup na internet
spousta zvířat: 4 psi (dcera má chovatelskou stanici), nová kočička Julinka, 4 koně