boss to není až tak vše adminem, ten pouze a jenom zaktualizoval (jak jsme žádaly) phpbb (verzi) na novější a tyto verze to už mají v sobě tak nastavené
Jinak jsem moc ráda, že sem svůj názor napsal konečně veřejně i někdo jiný, než my - možná už by stálo za to, pane administrátore, se konečně nad tím aspon trochu zamyslet a forum dát do pozice, kdy bude lidem pomáhat a ne je odrazovat !!
A proto se ptám - proč, když to nechcete mít "roztahané" přes celý monitor, nechcete rolovat myší, aby jste se dostal na konec stránky.... nebo jak jste to nazval v předchozích dnech, proč nevytvoříte
SUBFORA ?? Bylo by to krátké, neroztažené, vše pohromadě a přitom
přehledné a o to nám tady celou dobu jde !! (a nepište, že tady subfora vytvořit nejdou, v minulé verzi nešly, tady už to možné
JE !! )
Pokud si s tím nevíte rady, jsem ještě
NAPOSLEDY ochotna Vám s tím pomoci - vytvořit a po konečném vytvoření - dokončení nechat třeba (Vaše oblíbené) hlasování, zda to tak chtějí uživatelé nechat, či změnit a popřípadě s jejich pomocí doladit - takhle tady vymýšlíte jen s prominutím blbosti, které nevedou stejně k ničemu.....
Pokud máte zájem, kontaktujte mě přes SZ, kde se domluvíme více.....