Ahojky všichni,
dříve jsem tu byla jako matylda, ale několik let jsem tu nebyla,tak si nepamatuju ani přihlášení
2007 jsem podstoupila bandáž v Iscaru, o té poop.péči se tu psalo už dost, takže když jsem necítila pořád žádné omezení a jen mně honily za obezitoložkou, že špatně jím, objednala jsem se do Turnova k MUDr.Hrubému, který doplňuje zásadně pod RTG. Měla jsem to úplně volné, doplnil tekutinu a já hubla a cítila se báječně. Zhubla jsem 25 kg, držela si to tak nějak +-5 kg. Asi po 4 letech mi začala pálit žáha, začala jsem zvracet a nemohla pít ráno ani vodu...MUDr.mi ubral z portu a potíže na čas zmizely...a najednou potíže s pálením žáhy a zvracením začaly znovu a nakonec mi i v noci vytékaly šťávy samy z pusy....tak mi to mudr uvolnil úplně, ale já prostě nabrala 30kg zpátky za 2 roky...a mezitím jsem zkoušela i různé diety, prášky, režimy-shodila, nabrala a tak dokola...asi to všichni znáte.
Měla jsem poměrně náročné uplynulé 2 roky a najednou jsem zděšeně zjistila, že nemůžu dýchat, rozjelo se mi astma, mám artrozu páteře, a váha ukazuje 120kg
Do Turnova už je pro mně těžké se dostat, tak jsem hledala blíž a objednala se do UVN v Praze. Včera jsem tam byla u Dr.Koblihové, byla celkem milá a nakonec navrhla sama: vyndat bandáž a udělat tubu. Nic jiného prý ani nedělají..Mají také velký problém s personálem, chybí jim moc sester a omezují provozy. Proto prý budou delší termíny. Musím na gastro, RTG pasáž žaludkem, k nutriční, psychologovi, sono,, vyndat port a za čas tubu...
Jak tak čtu tohle forum, mám trochu pochyby, že do UVN nikdo moc nechodí, nebo nechodí holky z UVN sem na forum
Tak jsem se po dlouhé době taky svěřila. Budu ráda, pokud někdo písne info o UVN. Díky za přečtení a přeji všem hezký advent.
maceska 42 let, 2 dospělé děti, pes kočky, rybičky