fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 28 črc 2025 14:21

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 465  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 srp 2008 21:41 

Vítám Alkac a Rendy.Vše je tu fakticky popsané do podrobností a tak platí víc než jindy čtěte,čtěte.Ať vám kila mizí Zdenka

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.

Předmět příspěvku: přestavení
PříspěvekNapsal: 04 srp 2008 21:43 

AHOJKY TAK JÁ JSEM TU TAKY NOVÁČEK JE MI 41 LET MÁM DVA SYNY 22 A 20 A ZAMOZŘEJMNĚ MÝHO MILOVANÉHO MUŽE KTERÝ MNĚ PODPOŘIL A ŘEKL MI ABYCH DOTOHO ŠLA HLAVNĚ ZE ZDRAVOTNÍCH PROBLÉMU DOST JSEM SI TOHO UŽ UŽILA SAMÉ OPERATIVNÝ ZÁKROKY,SKOUŠELA JSEM SAMÉ DIETY DĚLENÉ ADT A Z JO-JO EFEKTEM STEJNĚ JSEM TO NABRALA ZASE ZPĚT A UŽ JSEM STOHO ZNIČENÁ NIC MNĚ NEBAVÍ PRÁCI MÁM KDE CELÝ DEN STOJÍM A BOLEJ MNĚ A ONOHÁCH ANI NEMLUVNĚ TAK JSEM SE ROZHODLA TAKY KTOMU KROKU NA BANDÁŽ ŽALUDKU UŽ MÁM I TERMÍN 22.9. A UŽ ABYCH TO MNĚLA ZASEBOU :cry: :cry:

Předmět příspěvku: Re: přestavení
PříspěvekNapsal: 04 srp 2008 21:46 

Rendy píše:
AHOJKY TAK JÁ JSEM TU TAKY NOVÁČEK JE MI 41 LET MÁM DVA SYNY 22 A 20 A ZAMOZŘEJMNĚ MÝHO MILOVANÉHO MUŽE KTERÝ MNĚ PODPOŘIL A ŘEKL MI ABYCH DOTOHO ŠLA HLAVNĚ ZE ZDRAVOTNÍCH PROBLÉMU DOST JSEM SI TOHO UŽ UŽILA SAMÉ OPERATIVNÝ ZÁKROKY,SKOUŠELA JSEM SAMÉ DIETY DĚLENÉ ADT A Z JO-JO EFEKTEM STEJNĚ JSEM TO NABRALA ZASE ZPĚT A UŽ JSEM STOHO ZNIČENÁ NIC MNĚ NEBAVÍ PRÁCI MÁM KDE CELÝ DEN STOJÍM A BOLEJ MNĚ A ONOHÁCH ANI NEMLUVNĚ TAK JSEM SE ROZHODLA TAKY KTOMU KROKU NA BANDÁŽ ŽALUDKU UŽ MÁM I TERMÍN 22.9. A UŽ ABYCH TO MNĚLA ZASEBOU :cry: :cry:

Rozhodně gratuluji k termínu .Znám to jaké to je když bolí nohy a někdy i celej člověk. :lol:

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 srp 2008 22:02 

Zdravím všechny nové holčiny,pokud jste čekatelky.vydržať,a pokud už jste po operaci ,blahopřeju a ať kila mizí.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 srp 2008 09:06 

Alkac píše:
Čauky, zítra budu týden po bandáži. Teď jsem na tekuté stravě a ještě do čtvrtka budu-to jdu na vyndání stehů. Cítím se dost mizerně, jsem bez nálady a je mi úzko. Nevím ani, proč to sem vlastně píšu, protože vy všichni tady jste úplně v pohodě. No, třeba to se mnou zítra bude lepší.
Každopádně všechny tady zdravím a držím palce do budoucna.
Ještě něco o mě-je mi 36 let, mám 1 dceru, která mi do bandáže tak trochu uvrtala, ale já jsem chtěla taky. Měřím 167cm a vážila jsem před operací 105kg. Teď mám 102kg. Chtěla bych shodit na 72kg.
Mějte se Alena
Nazdárek Alčo!!Tak jsi se sem dostala??No vidíš šíkula.Už jsem ti psala už můžeš kašovitá jídla ,můžeš do toho pak zamíchat i maso ,ale rozmixované.Ptala jsem se na to na vyndání stehů ,neboj můžeš.A ta nálada se ti vrátí uvidíš,víš jakou já jsem měla radost ,že si můžu dát kaši :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 srp 2008 09:19 

Gábina píše:
Ahoj Aleno, nechci se tě dotknout, ale asi jsi tu na fóru nečetla moc poctivě :wink: Bylo a je nás tu víc, které si po operaci říkaly, zda to byl správný krok. Věř mi, že byl! Za týden už to uvidíš jinak a za měsíc se těmto svým pochybám budeš smát. Je to normální stav po operaci, který bude mizet zároveň s tvými kily. Tyto smutky ti postupem času nahradí radost z hubnutí a ze všeho, co to s sebou přinese :wink: :lol:

Ahojky Gábi, tak už jsem tu zase a musím říct, že je mi dnes opět o trochu líp. Máš asi pravdu, že za měsíc se už budu sama sobě smát. Jsem moc ráda, že jsou tady takový hodný lidičky kteří sem přispívají a reagují. Měj se papa :)

Iscare
1. doplnění 16.10.08 - 2ml, 2. doplnění 10.12.08 - 1ml

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 srp 2008 09:25 

nelojsska píše:
Alkac píše:
Čauky, zítra budu týden po bandáži. Teď jsem na tekuté stravě a ještě do čtvrtka budu-to jdu na vyndání stehů. Cítím se dost mizerně, jsem bez nálady a je mi úzko. Nevím ani, proč to sem vlastně píšu, protože vy všichni tady jste úplně v pohodě. No, třeba to se mnou zítra bude lepší.
Ještě něco o mě-je mi 36 let, mám 1 dceru, která mi do bandáže tak trochu uvrtala, ale já jsem chtěla taky. Měřím 167cm a vážila jsem před operací 105kg. Teď mám 102kg. Chtěla bych shodit na 72kg.
Mějte se Alena
Nazdárek Alčo!!Tak jsi se sem dostala??No vidíš šíkula.Už jsem ti psala už můžeš kašovitá jídla ,můžeš do toho pak zamíchat i maso ,ale rozmixované.Ptala jsem se na to na vyndání stehů ,neboj můžeš.A ta nálada se ti vrátí uvidíš,víš jakou já jsem měla radost ,že si můžu dát kaši :D

Ahojky Míšo, to mám radost za tebe že už baštíš kašičky. Jseš hodná že jsi se optala, ale já nevím jestli to můžu zkusit. Vždyť víš, že nám říkal Melechovský do stehů pouze tekutou. No, každopádně už je to za dva dny, tak už to nějek přežiju. Psala jsi, že to vyndání stehů bylo nepříjemný, tak jsem zvědavá jak to budu mít zarostlý já. Pak písnu. Zatím se měj a drž se. Papa :roll:

Iscare
1. doplnění 16.10.08 - 2ml, 2. doplnění 10.12.08 - 1ml

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 srp 2008 10:27 

Alkac píše:
nelojsska píše:
Alkac píše:
Mějte se Alena
Alo ,já jsem se jí vysloveně ptala na to ,že holky co byli se mnou,že jim doktor řek ,že kaši až po stehách.5ekla mi na to ,že to na to nemá vliv ty stehy.Byli jsem v jeden den a rozdíl byl v tom ,že jako jedinou mě operovala doktorka a byla jsem jako poslední ,tak proč by jsme měli mít jiný pravidla v jídelníčku :shock:

Ahojky Míšo, to mám radost za tebe že už baštíš kašičky. Jseš hodná že jsi se optala, ale já nevím jestli to můžu zkusit. Vždyť víš, že nám říkal Melechovský do stehů pouze tekutou. No, každopádně už je to za dva dny, tak už to nějek přežiju. Psala jsi, že to vyndání stehů bylo nepříjemný, tak jsem zvědavá jak to budu mít zarostlý já. Pak písnu. Zatím se měj a drž se. Papa :roll:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 srp 2008 10:28 

Alo ,já jsem se jí vysloveně ptala na to ,že holky co byli se mnou,že jim doktor řek ,že kaši až po stehách.5ekla mi na to ,že to na to nemá vliv ty stehy.Byli jsem v jeden den a rozdíl byl v tom ,že jako jedinou mě operovala doktorka a byla jsem jako poslední ,tak proč by jsme měli mít jiný pravidla v jídelníčku

PříspěvekNapsal: 05 srp 2008 16:09 

AHOJKY TAK SE VEDE JÁ UŽ JSEM NERVOZNÍ AŽ TO BUDU MÍT ZASEBOU ALE JE TO HROZNÝ ČEKÁNÍ ZNIKÍM SI NEMŮŽU TAK POKECAT JAKO S VÁMY KDYŽ JSEM TO ŘÍKALA V PRÁCI KOLEGYNÍM TAK PRÝ BUDU MÍT ZDRAVOTNÍ PROBLÉMY ALE MNĚ ZAJÍMA MOJE ZDRAVÍ ŽE DÁM TY KILČA KONEČNĚ DOLŮ A NÉ TY ŘEČI CO ŘÍKAJÍ ONI A TO JE PRO MNĚ TO DŮLEŽITÝ NĚKTEŘÍ MY FANDÍ JINÝ ZAS ŽE TO NABERU ZASE ZPĚT ATO ZÁLEŽÍ NA MNĚ JAK NA SEBE BUDU TVRDÁ A MAKAT NA SOBĚ MUŽ MNĚ FANDÍ ATO JE PRO MNE POZITYVNÍ TAK ZATÍM AHOJKY.RENDY :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 srp 2008 21:25 

Rendy kašli na ostatní ,hlavně běž za svojím cílem ,a když ti fandí manžel tak to je nejdůležitější :P věř je to tak. :shock:

14.03.2009 abdominoplastika s přešitím pupíka
27.10.2009 redukce - záda
26.10.2010 redukce- ruce
4.10.2011 redukce vnitřních stehen

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 srp 2008 06:10 

Rendy,taky čekám na operaci a pročítám úspěchy děvčat z klubu. To, že jdu na operaci ví jen pár lidiček a ti respektují mé rozhodnutí. Pochopila jsem, že pracuješ ve větším kolektivu žen a věř, že to je z části i závist, že jsi se odhodlala něco dělat. Bojí se, že už nebudeš nejtlustčí Ty, ale třeba oni. Oni si nedovedou představit, co je to za zátěž ta kila tahat, jak je to člověku líto, že si nemůže koupi oblečení, které se mu líbí, ale musí vzít to, do čeho se vejde.
Hlavu vzhůru a nenech se nikým odradit. Komlikace po operaci asi budou, ale kdyby jsme nezhubli, tak nás čeká vysoký tlak, cukrovka infarkty..... jen bychom přežívali. My ale chceme od života vše a proto jdeme do toho!

PříspěvekNapsal: 06 srp 2008 15:18 

ahojky ve spolek tak jak se dneska máte určitě líp jak mně né už jsem stoho nervozní někdy mi je do breku jak koukám jak to máte všeci zasebou a hubnute a já musím čekat na ten termín chtěla bych aspon do vánoc dát 22 kilo to by bylo něco ale uvidím jak budu nasebe tvrdá jinak se mněte Rendy :cry: :cry:

PříspěvekNapsal: 06 srp 2008 15:58 

Rendy píše:
ahojky ve spolek tak jak se dneska máte určitě líp jak mně né už jsem stoho nervozní někdy mi je do breku jak koukám jak to máte všeci zasebou a hubnute a já musím čekat na ten termín chtěla bych aspon do vánoc dát 22 kilo to by bylo něco ale uvidím jak budu nasebe tvrdá jinak se mněte Rendy :cry: :cry:
Ahoj Rendy...¨
Já tě trochu uklidním,byla jsem na operaci před 9 dny a i když to mám za sebou,tak hubnutí před sebou,takže nezoufej nejsi sama.Kdo se těší ,až kg pujdou dolů :D :D

PříspěvekNapsal: 06 srp 2008 19:09 

Rendy píše:

Ahojky Rendy!!já taky ještě nemám po operaci,termín mám až na 23,9,takže jsem z toho taky celkem nervozní,čím víc se to blíží,ale zase si řík´ám na druhou stranu,síží se mi tlak,zmizí i cukrovka,bude mi líp,vyjdu do kopce a nezafuním se..a lidé se za mnou přestanou otáčet proto,jak jsem tlustá,ale proto,že se budou divit jak jsem zhubla.. :lol:

Tubu09/2008,po těhu spousty kil zpátky,takže díky zlatým ručkám docenta Holéczyho a diverzi 08/2012 jedu znova...

Od 25.11.2015 nové bříško :)

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 465  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina