fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 28 črc 2025 14:19

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 465  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 srp 2008 19:25 

Ahoj Romanko vítám tě mezi náma a přeji ať ti to do operace rychle uteče :lol: :lol: :lol: no a potom hooooodně zhubnutých kil :lol: :lol: :wink: :wink: :roll: :roll:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku: přestavení
PříspěvekNapsal: 17 srp 2008 19:53 

AHOJ ROMANO I JÁ JSEM TU NOVÁ A ČEKATELKA ZÁROVEN ALE UŽ MÁM TERMÍN JDU NA BADÁŽ 22.9.NEBOJ TAKY SE DOČKÁŠ RENDY 41 SYNY 22 A 20 :D :D

48 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 srp 2008 18:52 

Ahoj všichni,jsem mezi Vámi nová a chtěla bych se s Vámi poradit zda jít do bandáže či nikoliv.Bolí to moc?A jak hodně je to vidět?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 srp 2008 19:47 

ahoj, nebolí to skoro vůbec a vidět to také není, to že jsme tlusté, tak to je vidět daleko víc :lol: :lol: po bandáži máš pouze 5 maličkých jizviček, vše se dočteš na stránkách http://www.bandingklub.cz/bandaz-zaludku.phtml :lol: :lol: :wink: :wink: :roll: :roll:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 srp 2008 20:29 

Děkuji za rychlou odpověd a můžu říct že vaše příspěvky mé rozhodnutí upřesnilo.JDU DO TOHO!Děkuji,děkuji,děkuji,jste super!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 srp 2008 09:36 

silva78 píše:
Děkuji za rychlou odpověd a můžu říct že vaše příspěvky mé rozhodnutí upřesnilo.JDU DO TOHO!Děkuji,děkuji,děkuji,jste super!
Ahoj Silvo!!29.8. to bude měsíc co jsem po operaci,těsně po operaci jsem si říkala jaká jsem kráva ,že jsem do toho šla a nebyla jsem sama,ale teď můžu už říct ,nejsem kráva ,jsem dobrá že jsem do toho šla :D Po měsíci mám o 10kg méně a je mi také mnohem lépe,obléknu talhoty co jsem sotva zapla,celá jsem tak nějak splaskla ,no prostě zatím paráda...když to takto pujde dále ,tak jsem udělala opravdu dobrou věc a to už proto ,že jsem milovník jídla ,sice musím jíst málo ,ale můžu si časem dát téměř vše,proto jsem do toho šla.Měj se hezky a držím ti pěsti ,ať uděláš ten správný krok :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 srp 2008 11:23 

Nelojssko díky!Jste všichni super a jsem ráda že jsem se do klubu registrovala,protože jen mi prostorově jinak řešeni si navzájem rozumíme :).Doufám že mi operace pomůže nejen po zdravotní stránce,ale hlavně po té psychické.A jak je to se cvičením?Provádíš nějaké?Moc ráda cvičení totiž nemám,ale donutila jsem se jezdit aspoň třikrát týdně na rotopedu a mám obavy že to je asi málo.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 srp 2008 13:47 

ahoj silvo 78. Já jsem 14 dní po bandáži a řeknu ti, že jsem to na poslední chvíly chtěla vzdát, protože co se týče bolesti, tak jsem hrozná, ale zvládla jsem to. Bolelo mě to jenom tak první čtyři dny a potom to tahalo, myslím tím port, ale ted´ den ode dne je to lepší. Přeji, abys ses zprávně rozhodla a hlavně si říkej, že to děláš jenom kvůli sobě, ne kvůli chlapovi, nebo okolí.

34 let
1 dítě chlapec,9 let
Bandáž žaludku 14.8. 2008

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 srp 2008 14:23 

silva78 píše:
Nelojssko díky!Jste všichni super a jsem ráda že jsem se do klubu registrovala,protože jen mi prostorově jinak řešeni si navzájem rozumíme :).Doufám že mi operace pomůže nejen po zdravotní stránce,ale hlavně po té psychické.A jak je to se cvičením?Provádíš nějaké?Moc ráda cvičení totiž nemám,ale donutila jsem se jezdit aspoň třikrát týdně na rotopedu a mám obavy že to je asi málo.
Tak já také nemám ráda cvičení a zatím asi ani nemůžu,ale řekla jsem si ,že až schodím víc začnu jezdit na kole.Myslím si ,co váha půjde dolů a dolů ,tak mě to cvičení třeba i začne bavit ,ale s váhou co jsem měla mě opravdu nebavilo a také jsem se necítila na to abych někde hopsala před davem hubených vymakaných postaviček,jsem hodně zakomplexovaná ,takže už se těším na další léto ,že už to možná zase budu já a né uzlík komplexů....

Předmět příspěvku: Re: PREDSTAVENI
PříspěvekNapsal: 28 srp 2008 21:57 

ROMANA GOLKOVA píše:
AHOJ , JMENUJI SE ROMANA A MAM PRED SEBOU OPERACI BANDAZ ZALUDKU. SLIBUJU SI OD TETO OPERACE MOC , ALE MAM STRACH ,ZE MI TO OPET NEVYJDE. DRZELA JSEM UZ RUZNE DIETY, ZHUBLA JSEM ,ALE POK OPET NABRALA I VIC A TAK JSEM SE ZATA LETA -JE MI 42-DOSTALA SE SVOU VYSKOU -168-NA 149 KG. HRUZA !!!!!!!!!!!!!!!!! MAM TERMIN U P. PR. CIERNEHO NA 4.8.2008 DOUFAM ZE MI TO NEODLOZI. MAM STRACH , ZE POKUD NEZHODIM TECH 5KG PRED OPERACI TAK ME NEODOPERUJE

Ahoj Romco, vitam te tady.. ja jdu rovnez na operaci 22.9. k panu Dr. Ciernemu. A mam rovnez obavy kvuli tomu predoperacnimu hubnuti. Podporuju to Xenicalem, ale nevim, jestli 5 kg dokazu. Telo se uz desne brani.. Jak jsi na tom ted tesne pred operaci? Jsi z Brna?... mne je 30.. treba bysme se nekde mohly potkat...?

22.9.2008 bandáž žaludku BMI Chirurgie Brno Mudr. Cierny
26.4.2013 OMG bypass, Breclav Mudr. Cierny

http://petulka1650.rajce.idnes.cz/Osobni/

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 zář 2008 16:41 

Beruska píše:
Ahoj, chtěla bych se také představit....v souvislosti celoživotního boje s obezitou po několika neustálých dietách a několika denním slídění na internetu i zde na banding klubu jsem dnes udelala rozhodnutí ze kterého mi je momentálně špatně a bojím se vseho a zavolala na ISCARE do Prahy. Je mi 31 let, rodinu zatím nemáme, jsem vdana, BIM mam 45 a momentálně jsem hrozně ze všeho vyplasena....a tímto vstupuji mezi Vás....
"Strašně nerada čekám a bojím se, abych si mezi tím nerozmyselela... a hlavně aby to fungovalo i na me" :roll: :roll: :roll:
Ahoj vítám ,tě tady.přeji ti dobré rozhodnutí,já tedy rozhodnutá byla,i přes to jak mě doktor odrazoval,měla jsem díky němu velké pochybnosti a teď jsem ráda ,že jsem to udělala.Za měsíc jsem sundala 12 kg i když vím ,že to pujde čím dál víc pomaleji ,už teď jsem spokojená,cítím se mnohem lépe.Hodně to tu pročti a určitě narazíš na mé pochybnosti neustálé otázky a po operaci i negativní myšlenky ,ale už je to za mnou a teď nelituji. :D

Předmět příspěvku: volná diskuse
PříspěvekNapsal: 01 zář 2008 16:43 

neboj Beruško všechno dopadne dobře i já jsem se bála ale ted už těším až to budu mít zasebou jdu na operaci bandáží 22.9.Rendy 41 let syny 22 a 20 let :D

Předmět příspěvku: volná diskuse
PříspěvekNapsal: 01 zář 2008 17:03 

OPRAVDU NENÍ SE ČEHO BÁT,BÁT SE MŮŽEŽ AKORÁT S CUKROVKY A JINÝCH ZDRAVOTNÍCH PROBLÉMŮ,KLOUBŮ A POTOBNĚ VĚŘ TADY JSOU HOLČINY KTEŘÍ UŽ TO PODSTOUPILY A JSOU VELMI SPOKOJENI.RENDY

Předmět příspěvku: Vítací
PříspěvekNapsal: 01 zář 2008 20:42 

Beruško, taky Tě vítám. To uteče jako voda. Já jsem taky čekatelka. Máš-li rotoped, pomož zatím doktorům a zkus šlapat, nejlépe při hudbě, nebo televizi. Trenér z fitka ale řekl, že se musí vydržet hodina v kuse. Tělo teprve po půl hodině začně odbourávat tuky. Hlavně věř, že mimčo bude. Když bude nejhůř, U Apolináře jsou super doktoři, pomůžou a poradí, neboj !

Předmět příspěvku: představení
PříspěvekNapsal: 07 zář 2008 01:52 

Ahoj lidičky,jsem tu nová asi bych se měla představit?
Takže ještě jednou zdravím ,jmenuji se Veronika a pocházím z Ustí.n.Labem.Jsem 10dní po bandáži,která proběhla uspěšně v Iscare.Jelikož jsem teprve na samém začátku,uvítala bych jakoukoliv radu ohledně pooperační kázně.Už jsem začala z mixovanou stranou.A ačkoliv dodržuji předepsané dietní stravování nepocituji žádné žměny než před operací.Prosím někoho o radu jak dál postupovat.podle brožůrky z Iscare se to má nahlasit svému lékaři co vás operoval,vím takže při následující kontrole to nahlasím ,i když si budu připadat jako blázenProsím vás o nějakou radu,předem díky za odpověd. Verča

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6973 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 465  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina