Ahoj Lolinko,díky za odpověď,teď jsem si pročítala,,pokecání".Víš,mě sestřička řekla,že nás bude na konzultaci víc,a pokud projdu, tak by mě protáhla obezitologem.Proto se ptám,jak to probíhá ta konzultace, a proč,,jestli projdu".Pan doktor mi odpověděl,že bych byla asi vhodný kandidát,mám vys.cholesterol,vys.kysel.močovou a zdrav.problémy,co jsem popsala.Co si budem povídat,rifle si zapínám při hlubokém nádechu,do auta a z auta lezu jak medvěd za kořistí,zavazování bot už neřeším.Turnov je pro mě nejméně dostupný,takže jedině autem,Brno a Praha - na nádraží dojedu autem,sednu na rychlík a jsem tam.Ale něco mě stále táhlo do Turnova,prostě nějaké sympatie,které jsem získala pročítáním diskuzí.Vždy chci vědět předem,co mě čeká,takže se ptám,jak to probíhá a u psychologa jsem v životě nebyla.Četla jsem,že někdo neprošel u psychologa,proč?Na ce se ptají?Co Ty máš za operaci?Kdy?Je to dobrý?Mě se už o tom zdá,usínám a představuji si,jak v létě budu hubenější.Jezdila jsem do Hr.Králové do metabol.poradny k prof.Martinikovi,poprvé jsem shodila 28kg,měla jsem 122kg,pak,,krásných" 94kg,lidé mě nepoznávali,bylo to moc příjemné i ze zdrav.stránky.Jenže-kde ty loňské sněhy jsou,to už je 6let.Moc díky za odpověď.Vlaďka.
|