bela píše:
Matrix tak to je super!!!
Mě to čeká v pondělí po obědě.Mám pár otázek.Jak jsi se cítil po operaci?Za jak dlouho Tě pustili?Prosím napiš mi.
Co se týče stravy,stejně nebudeš mít hlad aspoň z počátku,já tedy neměl. V nemocnici jen čajík a vývar a jogurt a doma pak vývary jogurtíky a v podstatě to samý,potýdnu pojedeš na vytažení stehů a pomalu začneš s mixováním a to Ti vydrží zhruba necelý měsíc,já furt chodil pomalu jak pako s mixerem na krku
páč sem se hrozně bál cokoliv polknout co nebylo dostatečně rozmixovaný a ono v podstatě ani nejde,ale je to dobře a no a teď už sem přešel na normální stravu s tím,že vše perfektně rozkousat na kaši a hlavně pomalu žádný spěch ono to tam potom jaksi moc neleze a nepomohlo mi ani to zapít když se něco nepovedlo,je pravdou,že měsíc nevím co jsou uzeniny,ty sem vypustil zcela,myslel sem jaký to bude problém,ale v pohodě,to samé je s bílým pečivem včetně chleba neměl sem měsíc,místo toho si dávám kukuřičný lupínky jak do polévek ,tak do jogurtů.Co se masa týče,nemůžu vepřové,asi je na něj ještě brzy o hovězím ani nemluvě,dobře přijímám kuřecí ale ne prsa jsou moc suchá,lepší jsou stehení kousky a ryby samozřejmě.
Váha jde dobře dolů,už sem doslova vypadl ze všech kalhot co jsem měl
a včera co jsem byl na kontrole,se jim líbil úbytek, no a mě samosebou taky a mám obrovskou radost když to letí dolů,proto sem to taky všechno podstupoval a řeknu sem šťastnej jak veš že to takhle super funguje.