Pro HotAnnieVítám Tě mezi bojovníky s nadbytečnými kily. Tvůj příběh je hodně silný a myslím, že svědčí o tom, že když skutečně něco chceš, tak to dokážeš

Teď jen musíš být skutečně přesvědčená, že nastal čas pro změnu. Myslím, že je to důležitější než to, jestli musíš brát nějaké léky, nebo to, kolik právě vážíš. Já jsem si řekla, že takto zůstat nechci a že se něco musí stát, že musím udělat něco, aby se můj život změnil! Odhodlání a motivace je to nejdůležitější.
Bez maminky jsem už 13 let. Když náhle zemřela, nebylo jí ještě 44, mně bylo 23 a mé dceři, její vnučce bylo 3/4 roku.

Na rok po její smrti nemám žádné vzpomínky, i když naše holčička byla malinká - orientuji se jen podle fotek - prostě vymeteno.

A když jsem tak nějak začala vnímat okolní svět, už byla má váha katastrofální.

Prostě jsem ten jeden rok nic neřešila a postupem času to plíživě přibývalo.

Teď je dceři 14 let, mně se blíží čtyřicítka a rozhodla jsem se pro změnu. Kdo ví, třeba, když se to povede, zkusíme ještě miminko.

Uvidím, co přinese čas.
Ale proč to všechno píšu. Smutek je zlý a deprese se dostaví snadno, když navíc nejsme s něčím, s někým nebo sami se sebou spokojeni. Přemýšlej o tom, jestli je ten pravý čas. Třeba by se Ti hubnutí stalo novou hnací silou a každému z nás je lépe na duši, když vidí, jak to ubývá. Ať už na váze, v centimetrech, nebo na konfekčních velikostech.
Přeji Ti, aby ses mezi námi cítila dobře a pokud chceš změnu, aby se Ti podařila.