Janaaa
Ahoj Jani - vítám Tě mezi náma.. Udělala jsi dobře, že jsi se odhodlala zavolat - je to první krok ke zcela jinému životu. Tvoje obavy naprosto chápu - i já jsem z malé vesnice se 600 obyvateli a tak jsem od počátku byla rozhodnutá, že o operaci nesmím nikomu pustit ani slovo! Taky jsem pochybovala, že bych kdy mohla zhubnout - trvale zhubnout! Říkala jsem si, že zrovna já budu určitě ta, které to nebude "fungovat".. a tak jsem mlčela a stále mlčím jako hrob!!! Ví to jen manžel. Všem ostatním z rodiny a okolí jsem pověděla takovou malou lež - řekla jsem jim, že jsem mívala často bolesti v oblasti žaludku.. a že jsem byla poslaná na gastro a tam mi zjistili kýlu na žaludku a také že mi nedoléhala záklopka na jícnu. Proto operace. Na žlučník jsem se raději nevymlouvala, protože co kdyby mě někdy v budoucnu přece jen chytl...
Takže Jani - ničeho se neboj, pravdu řekni jen tomu, o kom jsi si jistá, že to jednou neobrátí proti Tobě! Lidi jsou totiž zlí - já nyní zjišťuju, že ne každý, kdo se tvářil jako kamarád, byl mým skutečným kamarádem. Hodně lidem jakoby "vadí", že hubnu nebo co.. nevím.. Ale na druhou stranu se takto aspoň odděluje zrno od plev! A já se skutečně nepotřebuju obklopovat falešnejma kamarádama..
Jani, jsi tu správně... A myslím, že mluvím za všechny, když řeknu, že tohleto fórum opravdu hodně pomáhá! Neváhej se ptát, rozebírat cokoli, co Tě trápí (v daném tématu).. vždy se dočkáš odpovědi ..

Drž se!