Ahoj.Zdravím tady všechny.Chvilku jsem tu zase nebyla a tak vylézám z nory abych se podělila o své zkušenosti.
Je to skoro čtyři roky co jsem byla na operaci tubu.Asi prvního půl roku jsem shazovala a pak jsem opět začala přibírat.
Zajela jsem za panem doktorem Čierným a ten řekl,že se mám víc snažit a kontrola za půl roku.Po další kontrole zase půl roku a tak
se to opakuje dodnes vždy mě řekne že mě dá termín operace a zase se na něco vymluví.Já vím ,že je to těžké s reoperacemi,
ale jsem už z toho všeho tak unavená a už nevím kde se obrátit aby mě někdo pomohl.Je to strašně trapné a ponižující.
Mezi tím vším už jsem byla dvakrát na gastru na rtg žaludku kde se prokázalo zvětšení a stejně nic.Dnes mě dokonce chtěl poslat
i na psychologické vyšetření a to mě tedy dostalo.Klidně na něj půjdu,když mě to dopomůže k reoperaci,ale pomůže to?
Připadala jsem si jak blázen copak chci něco zvláštního kdybych mu tam ztropila nějakou scénu,ale já jen pokorně čekala na co
se zas vymluví.Je to těžké zhubnout proto jsem do toho šla myslím,že mě rozumíte.Už to prostě nedávám.
Zkoušela jsem i Valmez a tam zas nemají prachy na reoperace a pan doktor na mě zvláštně zapůsobil
většinu doby v ordinaci si vyřizoval osobní věci po telefonu takže nic moc.
Možná je to chyba,že se tu tak vykecávám,ale chci aby jste si přečetli i o tom negativním.
Jinak budu ráda,když mě někdo poradíte co dál.